The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 131
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Казах ви вече, че гледам пак сезоните. Сега съм на 4-ти, девети епизод и установих, че не помня как се намериха нашите хора. Сещам се за отделните истории, но как се събраха, не. А за Тайрийз и Каръл никаква идея нямам как се намериха, но определено помня сцената с цветята. Така, че пак гледам с интерес.

# 106
И аз съм забравила. Някъде 3 пъти гледах повечето сезони. Преди 2 години правих маратон.
Скоро пак мисля да правя.

# 107
  • Варна
Всичко помня аз. Щото всяка година си ги гледам поне по два пъти сезоните. Никога не ми омръзват. Трябва да вземем да си направим една анкета за любими моменти и епизоди Simple Smile

# 108
Гледах
Скрит текст:
Ей тия наще едно предимство не могат да запазят, в рамките на епизода го губят убезателно. Имам усещането, че и Мишон няма да успее с тия оръжия.
А Деръл и Керъл как наивно лапнаха по капаните на тая откачалка.
Е намериха стадото най после.

# 109
  • Разпиляна във въображението
Скрит текст:
Керъл ги набута там. Нещо ме дразни напоследък.

# 110
Скрит текст:
Росита естествено, че ще спечели. Тоя си няма на идея с кой се захваща. Груба грешка да си мисли, че като хубава и сладка е безащитна  Mr. Green
Впрочем глупаво постъпи. Можеше да я разкара и после да избяга. Ама тъпчо е, какво да го правиш.
Отчето изпадна в ярост. Аз бих го наръгала несмъртоносно и да се мъчи няколко часа  tooth
Дали Мишон няма да и се случи нещо на този остров? Или ще успее да се върне  с оръжия и да сритат Шептящите?
А дано. Че Керъл нещо се излага.
Мисля, че точно Алфа ги наблюдаваше и ги вкара нарочно там.

# 111
  • София
изгледал

Скрит текст:
Очаквах повече като за финал на първата част от сезона. Краят бе добър, но като цяло съм с палец надолу.
Да, намериха стадото, но не могат да им направят нищо. А ако е капан в което вярвам не знам как ще се измъкнат от там. Дали Нигън няма да помогне някак си? Ще видим...

Относно Мишон. Не съм гледал дали я пише в каста за епизод 9 и т.н. но поне според мен я видяхме за последен път в сериала. 'Сбогува' се един вид с Джудит, обещаха и че ще я гледат и зачезна. Според мен ще се опитят да я намерят, но без резултат. Има и друго решение. Нещо да се случи на този остров и от там да я вземат ония с хеликоптера, но не вярвам да се повторят от продукцията.
Предполагам всички знаете, че Данай Гурира играе за последно в сериала и новините бяха, че ще играе само няколко епизод. Е, 8 епизода явно са достатъчни.
Ние пак можем да си мислим, че е при Рик, но едва ли ще ни го покажат. Ще го оставят така отворено, да се чудим. А реално това е добър ход. В реалния живот също се случва някой да изчезне безследно и никой да не може да го открие. Какво остава в света на бродещите...

Peace

# 112
Не съм гледала още новия епизод, но

Скрит текст:
в комиксите Мишон не намери ли Рик и сестра си в оня град, където спасиха Рик? Отдавна четох част от комикса и ми се върти нещо такова в главата. Ако Мишон спре участието си в сериала, то тази сюжетна линия няма да се случи. Или спира за този сезон, а ще се появи в следващия директно там с Рик? Тоест Рик и онзи град няма да бъдат намерени в този сезон?

# 113
  • София
Не съм гледала още новия епизод, но

Скрит текст:
в комиксите Мишон не намери ли Рик и сестра си в оня град, където спасиха Рик? Отдавна четох част от комикса и ми се върти нещо такова в главата. Ако Мишон спре участието си в сериала, то тази сюжетна линия няма да се случи. Или спира за този сезон, а ще се появи в следващия директно там с Рик? Тоест Рик и онзи град няма да бъдат намерени в този сезон?

Скрит текст:
Доколкото разбирам - Рик и Мишон повече няма да се появяват. Поне не и в сериала. Ако ще има пълнометражни филми следващото десетилетие - може и да се явят

# 114
  • София
Фенрис
Скрит текст:
Мишон намира детето си в Арката, а не Рик, Рик си е с групата, тя също, само дето в комикса не са гаджета. Там Рик след Лори е с Андреа. Само дето Мишон не тръгна за Арката с онзи човек, а за съвсем друго място. Там се предполага, че може да са онези тайното общество (макар че този дето го намериха не се връзва като поведение за такъв човек) и да я 'вземат' или просто ще изчезне по пътя и ние ще се чудим какво е станало.
Но познах, че Мишон повече в Александрия няма да се върне. Това когато си тръгна от Хилтоп.

# 115
Благодаря за поясненията. Набързо четох и не разбрах точно, но сега ми се изясни Simple Smile

# 116
Според мен трябва да дават Мишон отново.
Не може ей така да не се върне. Трябва обяснение, сюжет му се вика.
И да им направят железни договори. Да нямат право да напускат докато не реши сценариста или не се гътнат.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 19:56 от Елора

# 117
Много им се чудя на тези, които напускат. Досега един не съм видяла да дръпне кой знае колко в кариерата след като се махне от успешен сериал Simple Smile

# 118
Много им се чудя на тези, които напускат. Досега един не съм видяла да дръпне кой знае колко в кариерата след като се махне от успешен сериал Simple Smile
Точно, никой не беше чувал за Рик и Мишон преди сериала да ги изстреля, а сега вече големи звезди станаха.Рик го харесвах, супер си беше за ролята, но тази грозотия Мишон така и не можах да я възприема. Виж Саша беше друга бира, красавица.

# 119
  • София
Резултати от анкетата:
Какво искате от любимото ни шоу
Обединена мултивселена на мъртвите 4 (26%)
Кросовъри между отделните шоута 6 (40%)
Да си остане както досега 5 (33%)
-  
Общ брой гласове: 15

Феновете са доста раздвоени, това е налагащия се извод.
Ами така са навсякъде по света, по нищо не се отличаваме.

Пускам нова анкета за любим герой от сегашните такива.

Новини за Мишон
май, май няма да позная
Скрит текст:
Данай Гурира ще има поне още едно появяване, ако ли не и повече. Но със сигурност ще я видим още и нейната история в шоуто все още не е приключила. Аз си мислех, че за последен път я видяхме. Но със сигурност този човек с който тя тръгна ще изиграе ключова роля за съдбата и.
Нищо чудно и този тайнствен остров към който тръгнаха да е някаква база или щаб на мистериозната група, която се опитва да спаси света от заразата. Рик е при тях.

спекулации за новия спин оф и за бъдещето на нашите
Скрит текст:
Нищо чудно да обединят Арката от комикса с групата отвлякла Рик, ама как точно ще стане не знам. Т.е. и те да са там, ама мен ме съмнява силно... Просто защото няма как да дават Андрю на този етап.

Джулия Ормонд ще е звездата на новия спин оф. Още не е кастната в imdb, но новината е от неделя от AMC.
Дали ще играе кметицата в Арката срещу която Рик и компания вдигнаха бунт/преврат или ще е лидера на мистериозната тайна групировка от 'нинджи' Wink Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт