The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 199
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София
сезон 10 / епизод 17
''Home Sweet Home''

епизодът излезе седмица по-рано, качен в AMC+ за абонатите
вече е преведен в замунда

Добър епизод, но сякаш очаквам повече, но всичко това са само бонус/свързващи епизоди, вече обясних. Simple Smile
Елорче, очаквай култова среща между Ниган и Маги, хохо Grinning

Тъй,
Скрит текст:
Очаквано, това бе епизодът за Маги. Но за съжаление не разкриха кой знае колко за това какво е правила цели 6 г. Очаквах повече в тази насока, дори и някаква ретроспекция, а то всичко бе разказано накратко от Маги на Даръл. Значи Маги е била при Джорджи, очаквано. В някакво селце до Ноксвил. Джорджи е чула за някакъв град на Запад (може би Арката) и е заминала за там с близнаците и от тогава Маги няма вест за нея. Малко по-късно селцето и групата на Маги е била атакувана от нещо и всичко било разрушено, станало е нещо ужасно. Кои, какво (Жътварите или някои други?)??? Вместо да се върне в Хилтоп, Маги е завела Хършъл на вилата на баба им на брега на океана. След това на връщане са срещнали нова група, откъдето са и двамата нови герои, Илайджа и Коул. Те на свой ред са били атакувани от Жътварите, някаква нова мистериозна група, за които не знаят почти нищо, освен че след себе си оставят разруха и трупове. Видяхме само един член на тази група какви мизерии сътвори... Явно тези са някакви бивши командоси или тренирани хора, от армията, не знам и аз. И дали ще имат някаква връзка с Арката или СРМ, ще видим... Но Илайджа и Коул бяха истински ужасени от тях, а това са сериозни бойци и така да са респектирани, значи не е шега работа... Илайджа е загубил сестра си и я търси, така както Кели търси Кони.
Не знаем дали ще видим/чуем повече за тези изроди в новия 11 сезон, би трябвало...
Но най-важното е какво ще става сега с Маги и Ниган заедно в Александрия.

И последно, малкия Хършъл е голям сладур, метнал се е на Глен. Simple Smile

# 466
  • София
Епизод 16 на сезон 10 кога е излязъл??

# 467
  • София
Искаш да кажеш, 17-ти епизод.
Ами снощи е била премиерат в САЩ и Канада само за абонати на AMC+ (платената платформа на AMC). Иначе официално и безплатно, епизодът ще излезе на 28.02 по AMC и от 01.03 по нашия FOX.
Още днес на обяд вече бе качен и преведен скорострелно, но чак сега го гледах.

# 468
Епизод 16 на сезон 10 кога е излязъл??
И на мен ми се губи ..  Пък ги следях като...

# 469
  • София
Уф, 16 епизод излезе още на 5 октомври, нали го обсъждахме тук. Това бе и официално финалът на сезон 10. Нещо се бъркате изначално. Simple Smile
Сега са на ред 6-те бонус епизода, които са някаква междинка. Нито към сезон 10, нито към сезон 11, макар да се водят официално към 10 сезон.

Анджела Канг обеща, че ще има повече за
Скрит текст:
новата група, ''Жътварите'' в сезон 11 и че наистина ще са страховити психопати.

# 470
  • София
Мерси, Диаволо.
Всъщност, заради изненадващия ураган на пандемията, при все че САЩ последни почти затвориха, не успяха да заснемат шестнадесетия епизод, нали така? И него излъчиха октомври, само един епизод.
А тези ще са, както казваш, някакви странни. Последният сезон почва тази есен, да?

# 471
  • София
Да, 16-ти епизод се излъчи с огромно закъснение заради пандемията и завърши с края на Бета и Шептящите.
И нали бели войнции (от Арката) плениха, Принцесата, Юджийн, Езикиъл и Юмико.
Да, това са шест бонус епизода, направени за феновете. Водят се към 10-ти сезон, но той официално си е завършен. 6 отделни и свързващи епизоди между 10 и 11 сезон.
Да, би трябвало тази есен да започне последния 11 сезон, но официално не е потвърдено и зависи от много фактори, най-вече развитието с пандемията.

# 472
Продължават със същата формула, нов злодей веднага след като утрепат стария Simple Smile Сега нова група откачалки. Очаквам след тях да се справят и с "Ислямска държава" ако нещо е останало от тях Simple Smile 

# 473
  • София
Е, тези, няма да са кой знае какъв фактор. В смисъл няма да са водещите антагонисти, но е много хубаво включването им. Ще има съспенс и екшън, докато в комикса когато се стигна до финала или края на историята с Арката беше ужасно скучно и тъпо, реално нищо не се случваше и така и завърши всичко. Къркман каза край и комикса приключи скоропостижно.  Ето че и сериалът ще приключи с Арката и 50-те хил. жители. Но ще е много по-интересно заради Жътварите, неизвестните около Рик и Мишон и включването на СРМ, които ги няма в комикса. Simple Smile

# 474
  • sofia
Продължават със същата формула, нов злодей веднага след като утрепат стария Simple Smile Сега нова група откачалки. Очаквам след тях да се справят и с "Ислямска държава" ако нещо е останало от тях Simple Smile 
хахахах ама верно хахах от един час се смея:)

# 475
  • София

Съгласни ли сте с тази класация? Simple Smile
Аз съм ОК. Бих добавил обаче и смъртта на Хършъл. В анти класацията разбира се. Не заслужаваше толкова жестока съдба големия ми любимец (толкова години по-късно още не мога да го прежаля).

# 476
  • Варна
Много съжалявах за Саша. Харесвах я.

Нещо не ми стана ясно обаче защо нейната смърт и тази на Глен са към Бест категорията. Или нещо не схванах от клипа?

А, стоплих. Добри и лоши характери.

# 477
  • София
По-скоро го разбирайте като 'край на тези характери'
самата им смърт/сбогуване с шоуто.

# 478
Смъртта на Саймън беше яка. Страхотно зомби се получи от него. Много се смях.

А сега за епизода. Много съм хепи, че подрани.
Ама трябваше нещо да покажат от живота и през тези 6 години, а не само с две приказки.
Двете срещи с Неган бяха уникални. Мъж ми имах чувството, че ще се напишка Grinning
Това на първата среща. Но само на мен ли ме се струва или на финала Неган гледаше доста лошо. Само както той си може Grinning
Какво ли го чака се чудя?
И дали ще изиграе някаква роля с тия новите злодеи.
Които са отвратителни психопати. Наистина сигурно са някакви бивши военни, ама тотално изтрещели. Така да ходиш и да трепеш хората е ненормално.
Или пък работят за някого наистина. И това е вариант.
Определено ще открият Александрия. Няма как иначе.
Balerion, не е баш веднага.
След битката със Спасителите имаха май 6 години почивка до срещата с Алфа.
Дяволо, сега другия епизод имаш ли инфо за какво ще се разказва?

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 23:05 от Елора

# 479
  • София
Нека сме по-меки към тези епизоди. Те са за феновете, не са планувани и са правени (всичките) в разгара на ковид пандемията, с по-малко пари и при строги дистрикции, така че няма как да очакваме кой знае какви масовки... Simple Smile

Елорче,
10.18 ''Find Me''
Това трябва да е епизодът в който Даръл ще търси Рик и ще прекара месеци наред сам в гората и околносите търсейки най-добрия си приятел (като зомби). Това е което се знае, ама нищо чудно да не е това, хаха. В смисъл, други бяха очакванията и за Маги, че ще я видим при Джорджи, а то само две, три изречения и намеци. Т.е. би трябвало Даръл да търси Рик, т.е. да се върнем 6 г. назад във времето, но може и да е просто, ''Приключенията на Даръл в гората.'' Grinning
Гледах 'снийк пийк' Даръл ще се натъкне на някаква мистериозна жена в някаква ловна хижа и тя ще го заплаши с оръжие и това е всичко което знам.

Общи условия

Активация на акаунт