Фермата 5 тема 4

• 40 145
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 120
Ее, Краси ми е любимка, жалко, че в личен план нещата не са й се получили, надявам се да в добре.
. 😆
Или всъщност да са се получили - зависи от гледната точка Wink.И на мен ми е любимка и щеше да е страхотно ако пише с нас.

Не знам за Митко АйТи,имаше инфо от търговския регистър за Митко2 и фирмата му,тоест на баща му.

# 121
Нищо чудно мъжът й да й е бил шута на Краси. Още от началото ми заприлича на ревнивец. Може би и заради това тя не работи. Не знам само как на фитнес я е пуснал да ходи. На мен си ми изглеждаше като флирт това с Митко, а представете си в очите на ревнивец как би изглеждало. Само догадки обаче.

# 122
И що пък да й е "бил шута"? Може тя да е решила да промени живота си. Но такава възможност не се допуска. Трябва на нея да са й "били шута".

# 123
  • Разпиляна във въображението
Напрегнат двубой. По-добрият победи. Ще видим кого ще посочи Ивайло за фермер. Паулина Simple Smile ?

# 124
И аз залагам на Паулина, само тя го подкрепяше.Но да не забравяме дългия пръст на продукцията,като нищо ще пратят Сами да "посмачка" самочувствието на Митака.За мен е шега събирането на багажа,вижте Иван как се хили като малоумен в промото.
Красимира е голяма жена с глава на раменете,нито и знаете живота преди нито сега.Не мисля и че е наша работа,щом така си е решила живота си е нейн,да си изживее флирта.Малко удобно му идва на Митко 2 голямото дете,хем тя няма да е само заета с грижи за него 😁

# 125
Защо пък продукцията да се меси и да слага Сами? Ивайло може би ще избере и без побутване Сами.Все пак избра него, да го замества на поста фермер.Освен това ще е глупаво да посочи Паулина, защото тя ще има много малък шанс да бие на дуел Митака.А Шопски може да е неприятен, но не е глупав.

# 126
Ивайло ще иска да си го върне на Митко ИТ и ще му прати силен противник. Паулина няма никакъв шанс срещу него. Станислав или Сами.

# 127
  • Калгари, Канада
Хехе, моето предположение от преди няколко дни, че Краса си е намерила нов спонсор може да се окаже вярно (ако спойлера дето сте пуснали не кат спойлер 😉 се окаже верен). Изпусна го Паулина ... можеше неин спорсор да стане, ма Красимир я прецака с това прескачане... 😂😂😂

Иначе, не ги виждам като дълготрайна връзка Краса и Митко 2, ама знае ли се....

Хайде, чакам метъл купона, скачането в басейна и дивеенето. 🍻🛁🤘(не можах да намеря басейн). А после дано ги изкарат на гола поляна да строят типи (индианска колиба), да правят копия и да гонят диви прасета 🤣🤣🤣😜😝😜 купон да става, че нещо залежаха в тез къщи.

И аз мисля, че Сами ще е посочения от Ивайло или Станислав, ако първично е решил, че Сами го е предал на дуела. Ако иска да предпази Паулинка, ще посочи Краси, ама де тоз акъл. Пък и в него чувство за благодарност дали има?!

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 10:17 от mamamia

# 128
Много е вероятно Сами да е претендент за фермер и довода на Ивайло предпологам ще е.....Димитър сам си го избра Thinking
Който и да е, искам Паулина ратай и дуелист.

# 129
  • Ямбол
Ако му изпрати Сами, ще му помогне. Митко умее да анализира добре, така ще е подготвен за силните и слабите страни на Сами в двубой срещу него.

# 130
Аз искам да посочи Паулина, нещо като отмъщение към всички. Mask Запомних коментара на Мариана за ПаУ - имала разпокъсана мисъл, не и разбирала какво казва .... Щом тя ( която е свикнала да работи със силиконки, Нора Недкова и т.н. персони, славещи се с дълги крака и къс ум) определи ПаУ така, смятайте каква организация ще създаде и как ще обясни задачите през хихикането. И една кошница ще им е много Mask Жалко, че няма да се случи, щеше ми се да видя Прекроената как поставя задачи и си рови в панталонките Mask
Залагам, че ще посочи войника за фермер, за да създаде проблем на Митака и за да му го запази като противник.
Някой питаше за фирмата на Митко IT, лесно е, влизате в  Linkedin.com и изчитате профила му. За по лесно, ето връзка :
https://bg.linkedin.com/company/kanbanize?trk=public_profile_top … d_current_company
Инфото за Красимира, да не излезе като тухларната на Митковия баща? Ще изчакам, не я харесвам, но не я осъждам. Може да е грубовата малка кучка, но не е глупава, щом упражнява редовно спорт се искат постоянство, организация и характер. Ще се оправи , не я мислете.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 131
Красимира за момента ми е както повечето. Има черти, които харесвам и такива, които недолюбвам. Относно спойлера, не ми носи никаква информация. Ако имам връзка с всеки мъж, който ме качва в колата си, трябва да съм втората Мерилин Монро, пък не съм. Бившите участници поддържат тесни връзки след излизането,  факт. Подкрепят се, защото само те знаят какво е да си бил вътре, като ветерани от войната един вид. Нормално ми е и в никакъв случай не бързам с изводите, защото нямам основание за такива.

# 132
Иван и Андрей ли казаха преди (дали не беше във фермерската седмица на Краси и Митко)- да гледаме внимателно, че ще има интересни събития и едно от тях ще накарало Красимира да напише писмо до семейството си?

# 133
Май Ива Екимова беше намекнала за искри между малкия Митко и Краси.

# 134
Скрит текст:
Да и някой тук беше споделил,че Иван бил в някакво предаване и казал че Митко 2 ще промени нечий живот и на рождения му ден ще напишел прочувствено писмо. Демек Краси,нали казахте че била края на септември рожденичка.
Аз затова не гледам предавания със сценаристите, че винаги казват по някой спойлер.

Общи условия

Активация на акаунт