Фермата 5 тема 4

• 40 148
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Ивайло може да посочи някой по-слаб играч за фермер /Паулина например/,знаейки,че Митко е скапан след дуела.Ще му е кеф да му натрие носа.Той,ако не може да се движи,ще му е трудно срещу всеки.А,ако Паула стане,е ясно,че цялата работа Краси ще я върши.

# 136
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не помня кой детектив пусна тук инфо за фирмата на Митко IT , сега ровя и не го намирам.
Някой помни ли къде беше?
Май Комшията беше пуснал информацията, потърси в неговите мнения.

# 137
Извинявам се, вече не знам кое е спойлер и кое не.

Мирон в "зад кадър" имаше попадения. Краси и Поулина ги майтапят, че се разделили заради дуела. И Краси се шегува, че Иво нали ѝ бил като баща на Паулина, но бил строг свекър/тъст с него. Smiley

# 138
  • Варна
Ще ме извинявате, че връщам темата към отшумели вече събития и герои разни НЕизмислени, но сега като прегледах отново дуела и дума по дума, мимика по мимика по-внимателно преслушах и прегледах ми направи впечатление как Ивайло ЗА ПОРЕДЕН път още преди двубоя НАТЪРТИ, че ако не бил той Митко щял бил незабелязан да остане. "Ох, бре батко" (първоначално ми изглеждаше Шопски като мъж на 40+ години, а той взе, че се оказа не само мой набор, но и бая по-млад от мен... но някак си състарен)... та относно "Ох, бре батко" голям залък лапни голяма дума не казвай, ПОНЕЖЕ въобще не ми беше нужен г-н Шопски (Келешов е вече в моите очи като на доказано по-зряла след като се разкриха и EГН-та и житейски опит, успехи и каквото там се сетиш... ХА..!? та да вземеш та да млъкнеш ли и повече да не се излагаш, какиното!?)
Да отбележа положителните страни на Караиванов ми се ще, които още в САМОТО НАЧАЛО изтъкнах (ако някой от феновете на Шопски иска да ме опревергае да ми изчете всичките публикации ОТ НАЧАЛОТО още и ако не му е грях на душата да дойде тук, да ме цитира, да ме обвини в лъжа, в подмолност, в какво ли още не). Още от визитката Митака Караиванов си го харесах, въбще не ми бяха нужни провокациите на Шопски, с които се опитва да се окичи, за да ми се набие на очи Караиванов. От самото начало си го бях набелязала тоя човек за фаворит.

# 139
  • Sunshine state
Смятам, че Иво ще посочи Станислав за фермер - едно, за да се изправи срещу Митко, друго, защото го подкрепяше на двубоя.
Ако Краси е намерила щастие другаде, много се радвам за нея!

# 140
  • София
Чудя се защо Станислав седна в агитката за Иво? Може и да е казал, но съм изпуснала. А Станислав първо пита Митко и Сами за работа, а после седна срещу Митко.

# 141
На фона на Шопски,почти всеки ще изпъкне и ще стане симпатичен.Много жлъч има в този човек.много!ако не беше изплямпал всички закани нямаше да сме му набрали толкова.
   И аз се позагледах в предаването,за което имаше тук линк.ГолЕма работа,голЕм патриотизъм - наметнал яморлука и пуска народни песни.
   Дразни ме и с коментарите за външния вид на Митака.Айтито поне имаше акъла да не се разсъблича гол, докато Ивчо доволно си развяваше шкембето,Убавец неземен!
  Много се радвам,че Митака победи.Личи си,че е премислил нещата,дал си е сметка за силните и слабите си страни в дуела.Игра са акъл,не с лозунги.Резултатът си беше показателен,подкрепата на фермерите също.И у дома беше голямо вълнение на дуела-аз и щерката бяхме за Митака,зет ми и мъжът ми за Ивайло,но за да има конфронтация,не че истински го харесват.

Предполагам,че Ивайло ще посочи някой силен мъж за фермер,за да доизцеди силите на Митко.В което не намирам нищо лошо,защото като си се хванал на хорото,ще го играеш.

# 142
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз съм на мнение, че Ивайло ще избере Станислав за фермер - едно, че има реален шанс да победи Митко в битката, второ, че е дребнав и не мисля, че би посочил някой, който не е стоял в неговата агитка.

# 143
..... Ивайло ЗА ПОРЕДЕН път още преди двубоя НАТЪРТИ, че ако не бил той Митко щял бил незабелязан да остане. 
Това ме навежда на мисълта, че самият Шопски е избрал стратегията на конфронтация за да бъде отделен от масовката. Първо без повод заяде Саня ( която минава за известна,та да се вмъкне в нейната слава), втори беше Митко1, защото видя, че става популярен, третата мишена стана Мариана, която се осмели да му противоречи.
На защитниците на Ивака тук, пожелавам един като него да си ги набележи и да се упражнява върху тях. Mask Да разберат от първа ръка, какво е да те сочат с ръка, да ти викат "п@@@@ка" и мухльо и да пръскат за теб лъжи.
И за да не забравят звездния ден в който Шопски се опита да настрои всички срещу Митко1, да видят реакциите на Силвия, Дана, Митко2, Красимира, Маргарита , Мариана ....  да решат дали им харесва това интригантско сноване и  клеветене , моля гледайта:
https://fermata.btv.bg/video/videos/karaivanov-si-legna-shopski-se-drazni.html

# 144
  • Разпиляна във въображението
Може да определи и Краси. Не го ли наричаше "зетко" Simple Smile

# 145
Според мен Шопски ще избере между Сами/Станислав.

# 146
Аз пък изобщо не вярвам че Иво не е гледал нито един епизод от миналите сезони. Според мен не само че е гледал, но се е оприличил на един от победителите-на Стоян. Малко като че е като неговото поведение. Майстори непрекъснато нещо, работи, дава акъли и се кара с този и онзи. Не е предвидил обаче, че Стоян го скъсаха от дуели  и той биеше. Беше много силен. Ма знам ли той Ивчо сигурно е решил че е по силен и от него.

# 147
  • Sofia
Ма естествено,че е гледал.Нищо,че се прави на умряла лисица.

# 148
 Явно не е гледал достатъчно. На играта, където рязаха стената от дъски, Иво първо наряза от едната страна и конструкцията почна да се клати. Ако беше гледал предни сезони, щеше да знае, че това е най-тъпия начин, режат се дъска по дъска. Не се сещам преди кой пак така брутално се прецака.

# 149
Едно е да гледаш,друго е да разбираш и да си направиш съответния извод за правилната стратегия на конкретната битка.Акълът не се сипва с фуния,Ивайло колкото и да се пъне няма как да му роди главата нещо стратегическо и логично,най много някое тъпо и жлъчно стихче.

Общи условия

Активация на акаунт