Фермата 5 тема 4

• 40 160
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Аз пък не мога да разбера защо продължава да изкарва Митко като някой невиждан стратег, че бил гледал предишните сезони. Ами да ги беше гледал и той! Егати нагляра..

# 151
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами защото няма за какво друго да се хване, а не му стига акълът да се сети, че само се излага с тези глупости, в които го обвинява.

# 152
Ивайло, ако беше се прикрил малко и не си беше изкарал гадния характер на показ, имаше реален шанс да спечели предаването.

# 153
Дали не беше Андрей, който каза, че с гледане пирони не се забиват? Дотук с "обвинението' много е гледал.
Аз пък смятам за задължително кандидатите за каквото и да е реалити да гледат епизоди и да се подготвят. Дори да са поканени като гост звезди, дори само заради облеклото което ще им е необходимо. Нормално е хората да се подготвят за интервю за работа, купуването на билет също е вид подготовка и настройка ... даже на зъболекар да отидеш се подготвяш с кърпички, обезболяващи ...  Трябва да си супер самонадеян и самовлюбен за да се тупнеш натурално някъде и да очакваш всички да ти се радват. Дуелистите затова ги изолират, за да се подготвят и обмислят стратегии. Иначе става като с Ивко, дращил стихове, плакнал си душата в омраза , взел се за голям разбирач на алманаха и ... взел половин точка. Mask

# 154
Значи трябва да си или с някакво изкривено самочувствие, или пълен тъпанар за да влезеш в риалити свързано с битки и да не гледаш и да не се готвиш. Аз ако съм не само ще изглеждам всичко в детайли/по няколко пъти/, но и сигурно ще направя мини арена в двора и ще кова, цепя ще се катеря и премятам/представям си съседите и съчувствието в погледа им като решат че съм мръднала/.

# 155
  • London
Според мен ще избере Станислав, а Станислав ще елиминира с лека ръка Митко. Който си го може си го може.

# 156
Tary, като каза дрехи се сетих нещо.
В последните епизоди ми сее набива на очи гардероба на Паулина Scream, все едно е на почивка, особено на един от последните малки дуели /не помня кой точно/ как се беше спретнала:thinking:

# 157
  • София
Надявам се днес след писмото и избора му за кандидатфермер, да приключим дискусиите за Иво. Твърде много внимание получи. Вече е извън Фермата, дано скоро го забравим.

# 158
ще елиминира с лека ръка Митко
Не съм много убедена.

# 159
И аз искам вече да забравя за Иво, да идва довечера, да минава писмото и да видим какво ще става за напред.

# 160
Много искам Пацолина на дуел. Не за друго,  ами да я видим колко може. Силвия  е  слаба, но ми изглежда жилава. По едно време ми  се струваше доста злобна, но всъщност май просто не цепи на никой басма и не си мълчи. Интересно  ще е и от нея да видим нещо.
Наш Ганьо ще пасочи някой от своята агитка за фермер. Доста са ограничени вариантите😆

# 161
Мен пък Силвия ме кефи, мисля, че е доста позитивен човек, има и хубаво тяло.

# 162
Моето мнение за нея малко лъкатуши, ама принципно и аз я харесвам. Тялото й е топ, така е🖒

# 163
  • Sofia
Да се запишеш да участваш в даден формат,без да си изгледал предни сезони и да си се поинтересувал,за мен граничи с глупост /меко казано/.

ще елиминира с лека ръка Митко
Не съм много убедена.
Нищо чудно,зависи какви са му пораженията след дуела.

# 164
  • London
Ама много сте интересни, вие ако участвате някой от другата агитка ли бихте посочили при отпадане?

Паживьом увидим довечера кой кого...

Общи условия

Активация на акаунт