Фермата 5 тема 4

• 39 681
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 195
Аа протестирам пък ,никакъв секс не са ни излъчили на нас  Crossing ArmsНе може така подробностите да се крият,а само цуни-гуни  и прозрачни бодита да дават  bombs
Спойлерче
Скрит текст:
Видях Марияна Маринова на сватба в Благоевград

# 196
И като са правили секс и правят, Паца кво му цупи на момчето и се държи сякаш болна ще ляга за мъж

# 197
  • Варна
И като са правили секс и правят, Паца кво му цупи на момчето и се държи сякаш болна ще ляга за мъж

Вероятно секса не е достатъчен за нея. 😂😂

# 198
  • ново
Аа протестирам пък ,никакъв секс не са ни излъчили на нас  Crossing ArmsНе може така подробностите да се крият,а само цуни-гуни  и прозрачни бодита да дават  bombs
Спойлерче
Скрит текст:
Видях Марияна Маринова на сватба в Благоевград

Скрит текст:
Да не е сватбата на Митко с Краси 😂

# 199

Вероятно секса не е достатъчен за нея. 😂😂
Викаш да я тръшка по 4-5пъти на ден. Какво е това кръвно, това коване, цепене и други глупости

# 200
  • Варна
Може да е нимфоманка, знам ли.😂😂

# 201
Е, жената си е взела цял гардероб от секси бодита, не може да останат "неотразени" Grinning
Някой беше питал по-нагоре защо само такива дрехи носи, ми това и е работната униформа Grinning

# 202
  • София
Паца да си сгъва униформите и да си ходи.Изненадах себе си,защото принципно нищо не схващам от анонси,но отчетох,че Митко седи на фермерското място до Иван.Може и случайно да е седнал там де.Ако това е така ,ще му е много труден ратайския избор.

# 203
  • София
Е, жената си е взела цял гардероб от секси бодита, не може да останат "неотразени" Grinning
Някой беше питал по-нагоре защо само такива дрехи носи, ми това и е работната униформа Grinning
Явно не е разбрала, че във фермата ги търсят за друг тип работа.  Mr. Green

# 204
  • London
И какво следва да се види? Защото под юргана ги дадоха.... освен да мушнат една камера отдолу да видим кое къде влиза, иначе видиш ли пак може да е монтаж така на скрито. Ха.... Изобщо нямам желание да гледам, аз приемам, че нещата се случват и толкова.

# 205
Аз не ща да ги дават как се сексят. Не ми се слушат пъшканици, битки ми се гледат.

# 206
След двубоя Велислава ме е по-поносима някак, така от сърце подкрепяше Митко , че промени малко негативното ми отношение към нея.
Венци от друга страна ме отблъсква все повече.

# 207
Да, мен Велислава много ме изкефи, дето ходи и го масажира Митко Grinning Личи си, че спортува момичето. С една идея ми е малко по-симпатична.

# 208
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не ми е симпатична,същото биче си е.Арогантна и глуповата.
Майка й многократно се опитва да й подсказва стратегии на поведение,онова се звери насреща й.
И откога е първа дружка с Митко,то викане,то масажи..чак Бети измести по подкрепа на дуела.
Беше запрегръщала и Митко2 по време на кукерската среща.
Не влага романтични чувства,тъй като смятам,че е хомосексуална,но ми е много интересно как изведнъж стана дружка с мъжете чорбаджии.

# 209
Е, как е станала дружка Grinning Нали са нейни думите за света на богатите и колко е яко да се озовеш в него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт