Фермата 5 тема 4

• 39 671
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 210
  • London
Е, на дуела за имунитет от ратайство помня, че викаше здраво за Станислав. Мисля, че той и Венци са й най-близки от мъжете. То няма лошо да й допадне и някой друг вътре, не виждам нещо лошо. Сигурно просто Шопски не й е допадал, оттам и този ентусиазъм за Митко.

# 211
Я някоя добра душа да ми каже какво стана до тук. Как беше купона на Митко и защо са в носии. Да не би в чест на Шопски

# 212
  • Sofia
Нищо кой знае какво не дадоха от купона.Веселба.
Паца се напи от мъка.На сутринта Краси се чудеше къде се е нахенрил.Тя искаше да ѝ каже,че я обича.Той обаче каза,че не може да каже такова нещо след седмица и половина,само бил Флюбен.Паца се нацупи.И...те така. Mr. Green
После дойде Иван и им каза,че имат 15мин. да си съберат  бельото в мешките,а дрехите в куфарите.
Тази седмица ще са по носии.
Аз до тук съм изгледала.

# 213
  • ново
Джоли и аз изпуснах началото. В носии ще бъдат цяла седмица.
Сега се сетих Митко 2 на кого ми прилича Smile Много ми е симпатичен, де но вади физиономии...
Скрит текст:

# 214
Благодаря ви момичета. Реших че в чест на Шопски са ги нагласи ли така патриотично
Да си призная избора на Шопски за фермер ме изненада

# 215
  • София
Тази седмица ще са си в носии, все едно са в 19-ти век, без съвременни благини и т.н. Седмица назад във времето май са го кръстили. Simple Smile

Иначе Митко2 ми прилича на селския напет ерген точно от 19-ти век. 😁 Също ми прилича на един мексикански актьор, Диего Луна:

Скрит текст:

# 216
  • Sofia
Той и Митко беше не по-малко изненадан.

# 217
Винаги има седмица в която са с носии. Едва ли ще им е много удобно в дрехите на стааарите българи, ама са хубави пък.
Чухте ли Паца как жалеше за Иво? Паднал като хайдутин за народа, а народа не го знае. Може ли да е толкова тъп някой?
Може нарочно да посочи Митко, за да ги скара.Ще трябва да го прати ратай, ще трябва да го държи изправен....

# 218
Избора на Шопски и мен ме изненада.

# 219
Кого предложи Ивайло за фермер?

# 220
  • София
Митко2

# 221
Въх! Сите ни изненадА тоя път

# 222
Язък и на Паца за ревните.
Краси направо се насади яко. По добре да си беше седял при Силвето

# 223
Точно това си мисля. Това, което се случва с Краси и Паулина е ужасно. То не беше разпитване защо не я ..., То са терапевти. Боже, айде, гледайте си предаването и да не се занимаваме с глупости. Когато един мъж откаже на една загоряла жена се стига до терапевт ?

# 224
Да бе сега и Ани Владимирова ще влиза. Семеен терапевт. Краси си сложи таралеж в гащите.Неможе да се отърве сега.

Общи условия

Активация на акаунт