Фермата 5 тема 4

• 39 663
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 255
Просто не мога да трая тоз "ИТ специалист". Изключително мазен и гнусен ми е. Първо ми направи впечатление, когато всички трябваше да останат по бельо, само наш Митко не беше/нещо за по специален ли се има?/, второ на първата игра отново каква случайност всичко позна, даже той се зачуди... КАКВА ИЗНЕНАДА НАЛИ Grinning Просто не се трае, силно се надявам да се развали тази седмица и да има многоооо караници за какво ли не.

Бельото ти направи впечатление, а че сутринта след толкова тежък дуел чистеше на кравите този ИТ специалист, не ти направи впечатление нали?

# 256
  • София
Прав е biglubo. Но в крайна сметка всеки вижда това, което иска да види. Привържениците на Ивайло толкова яростно плюят Митко и отричат всякакви положителни качества, които има, че чак се излагат.
В спора Митко срещу Иво няма да се роди никаква истина, но ясно се вижда кой какъв е от участниците.

# 257
Иво ѝ го каза на Бети....с писмо.зсщо не ѝ го каза в очите? Защото ако ѝ го каже, може да не го излъчат, а писмото знае, че се чете

# 258
Паулина ми е толкова жалка да ходи да се моли за секс и да и кажат, че я обичат. Прекалено изискваща, самата тя не предлага нищо, освен приятна компания и то пак с много уговорки. Бети според мен наистина е свикнала на английски вметки и го прави щото така и идва и и е по-удобно. Поне добре го е научила и има богат речников запас. Не ме дразни с английския, айде па сега да не учим езици да не ни обвинят в липса на партиотизъм. Патриотите другите липси да компенсират,  езика лесно ще го нагодят. Аз па като говоря на диалект да не би да съм големия патриот. Ами не съм - за мен патриотизма, във формата в която е разпространен е напълно безполезен. Да си патриот не значи само да се праскаш с исторически знания и да вееш трибагреника, а реално да правиш нещо за страната си - с дела, а не с празни приказки на салатка и ракийка

# 259
biglubo, феновете на мистър Злобил са малко, но яростни. Един го нарича "мазен и гнусен", друг го сравнява с актуално крими лице, трети ни обяснява,че е лицемер и потаен.... и накрая казват, че са над обидите Mask
Аз пък ще допълня, че идеята за пътуваща книжарница е открадната от соца . През 90-те години е имало пътуваща книжарница "Матей Миткалото" на Книгоразпространение . Сега с малко портрети, много приказки ... и ставаш виден родолюбец. А касов апарат има ли, пуска ли бон-фишче за всяка продажба? Някой да каже.

# 260
  • София
Зачетох се за самия Матей Миткалото в интернет и попаднах на следното:
Освен писател, пътуващ книгопродавец (всъщност той е подарявал една част от книгите), учител, сподвижник на Левски, монах, той е бил и...изобретател!

Ето списък на част от неговите изобретения:
"перипетомобил"
водна помпа
механизъм за Вечен календар
два модела пушки

Ивайло ще се окаже преродения Матей Миткалото...ако беше останал до края на Фермата сигурно щеше да направи и някое от другите изобретения Sweat Smile

# 261
Аз да вметна нещо за носиите. Страхотно изглеждат всички в тях, ръчно бродирани и запазени толкова години. Поне това, което се видя в близките кадри. Но само в началото. После жените се "разпищолиха" здраво. Разбирам, че не им е удобно да са все натруфени с поли, ризи, престилки, но да се развяват само по долни ризи не е съвсем красива гледка. Същото е да си облекат по един комбинизон (така ли се пише) и да хванат зегето. А може би и на тях не им е обяснено, че всъщност ризата е бельо, а не бяла рокля с шевица.

# 262
Ама не остана Иво. Тя Паца нали го оплака снощи/сега изгледах /, че бил умрял като хайдутин за родината. Умрях от смях.

# 263
Тоя Ивайло ще го дъвчете до края нали?!А така се надявах с излизането на единия да се приключи тоя спор,ама...
Паца никога не е била толкова облечена  с дрехи дето не и се подава нищо и то ще е цяла седмица,предполагам 😅

# 264
Този спор ще се спори до финала😆!
На мен също много ми харесват носиите, страшно са красиви всички с тях😍
Паца е  супер жалка, или аз нищо не разбирам от тези неща, или тя страшно се излага.

# 265
  • София
Аз да вметна нещо за носиите. Страхотно изглеждат всички в тях, ръчно бродирани и запазени толкова години. Поне това, което се видя в близките кадри. Но само в началото. После жените се "разпищолиха" здраво. Разбирам, че не им е удобно да са все натруфени с поли, ризи, престилки, но да се развяват само по долни ризи не е съвсем красива гледка. Същото е да си облекат по един комбинизон (така ли се пише) и да хванат зегето. А може би и на тях не им е обяснено, че всъщност ризата е бельо, а не бяла рокля с шевица.
Комбинезон.  Peace Ами сигурно им е горещо с носията, все пак е лято.
Паца е егати пиявицата задушаваща, това нещо не знам как се търпи по-дълго време. Изключително досадно и енергоизпиващо. Има си някакви issues /по Бети  Laughing/ жената и като не се случват нещата както в представите й, рови, рови, дълбае до откат.

# 266
  • Асеновград
Изненада ме избора за кандидат фермер , който направи Ивайло.Според мен отново грешен ход.Вместо да изкара очите на Митко , му изписа веждите.
Дано Паца , да е ратай , а после и дуалит за да си ходи , че не е трая.Пък видиш ли може да и излезне късмета с коча в обора....
Краси взе да се усеща , че се е прецакал с тази авантюра , а беше в началото толкова цветен и интересен с чувство за хумор.Сега само разправийй за секс , около него.
Като за капак и Владимировата кукувица....не мога.

# 267
На мен ми е загадка, защо Иво посочи за фермер Митко2
Той му знае възможностите, знае че Митко 1 ще го бие на фермерският дуел.

# 268
В същност и аз се надявам Паца да е ратай,после дуелист и после вън!Краси да вземе малко въздух,да стане пак веселяк и шегобиец.Тая му изпи соса.
    Венци ми става все по-смешен.сигурно е близко до възрастта на менторите.Къде са те,къде е той?!

# 269
  • Варна
На мен ми е загадка, защо Иво посочи за фермер Митко2
Той му знае възможностите, знае че Митко 1 ще го бие на фермерският дуел.

E как така ти е загадка, Джоли!??!?! За да може на по-късен етап от трибуната да тръби, че Митака (фалшивото геройче) стигнало БАЛАГОДАРЕНИЕ ЕДИНСТВЕНО И САМО на неговото решение да му прати опонент по-слабичък. От самото начало Ивайло служи само на собственото си его. Егоцентрик от класа си е... между другото ще се радвам ако някой от подкрепящите го успее да ме опровергае... ама не ще да стане. Една камара хубости, удобства, играчки... като цяло полезни за фермата неща изобрети (то пък се оказа, че дори и Паулинка ги умее тия трикове, след като я видяхме налъми как си сглабя), НО винаги е търсил аплодисменти и задължително едно БРАВО да му се каже и собственото си его да си начеше.

Общи условия

Активация на акаунт