Фермата 5 тема 4

• 40 451
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 240
Оф, Красимир и Паула са толкова скучни, хич не искам да ме занимават с тях. Интересно, че повдигнаха въпроса за взаимоотношенията между Красимир и Венци, но не между Красимир и Силвето. Много по-интересно ми е там, отношенията им ми се струваха далеч по-интересни и искрени, някак естествени. А този флирт с Паула - изкуствен.

# 241
  • SF
И аз не искам да слушам клишетата на Ани Владимирова. Какви техни проблеми ще решава?
Глупости на таркалета...

# 242
  • Sunshine state
Каква е тая тъпотия с Ани Владимирова?! Ужас.. Не искам да я гледам, аман от нея!🙄
Бетата забравила българския и цикли на думи, разбираш ли.. 🤦🏼♀
Венци бил обиден, толкова е зле този, че нямам търпение да му видя гърба. Рядко неприятно лайно. 😝
Радвам се, че Митко стана фермер. 👌🏻

# 243
Ани Владимирова нямам намерение да я гледам. Сори, продицентите, но взехте да прекалявате с тъпотиите..

# 244
Щом лепенки на *и*ите на Паулина не помогнаха... Смятайте колко не привлича Красимир Wink

# 245
Не разбрах защо бяха лепенките...Не гледам внимателно, кажете ми

# 246
  • България
Коя е Ани Владимирова? Паулина и Красимир са ми смешни, тази е супер лабилна психически. Той ми се струва,че иска да си почине от нея.
Във Фейсбук коментарите са лишени от всякаква логика. Мале, и живеем в тая държава с такива умници. Къса памет имат те...

# 247
Не разбрах защо бяха лепенките...Не гледам внимателно, кажете ми
Е, що...за да го съблазни. Ама той корав, не се дава Wink

# 248
  • London
Аз не виждам никакви отношения между Краси и Силвия вече... къде ги?

# 249
Шопски с писмото си само заора дъното още повече.Според мен посочи малкия Митко,именно за да всее раздор,да има интрига,а не да противопостави някой силен.
    Добро попадение беше казаното към Бети.Сигурна съм,че всеки си го мисли,но само на него не му дреме да й каже за чуждиците.Или поне само него показаха.Аз не вярвам,че й се губят думи,мисля,че се прави на интересна,и това е станало навик.Също имам чувството,че Митака се опитва да страни от нея,но тя все му се навира-да седне до него,да сложи ръка на крака му,да му дава акъл..
   Не виждам кой знае какво мъчение  е ,че ще ги върнат една седмица в 19 век.Все пак Паца си направи налъми със зеге и пила на ток.Чак пък Айтитот да не издържи,както писа някой по-горе.Човек може да живее в 21 в, а да е застинал някъде в 18,например.
   Краси ми се вижда добряк,работлив,сръчен и кадърен.Венци какво толкова не може да му прости?!Само ми е жал,че се заигра с Паца.Сериозни дефицити виждам при нея,ама и той сигурно съжалява вече.И за какво им е тая Владимирова,тва да не е Съдби на кръстопът?Загаджили се от 2 седмици и вече терапевт ще им търсят?!
   Интересни са ми ратаите-кои ще са и как ще приемат честта.

# 250
Венци се държи, все едно са били гаджета с Красимир, чак па толкоз драма.

# 251
Метъл купонът не го дадоха, само куфеещия Митак и опитващия се да върти кичарата Митко2. Но стана каквото предвидих, Пацолина пи до зори и Краси май усети,че се е насадил на пачи яйца.
Не сте прави за Ани Владимирова, не е излишна.Нека влезе, но да обърне внимание на ...Венци. Бях позабравила, отричането му от Краси, пък и не са го давали скоро. Вчера се обясняваше като изоставена съпруга – как с Краси си имали свой език, как Краси балансирал групата и след него настанал ад, как Краси го предал ... все едно са се вричали във вечна вярност и той го изоставя заради друга. Красииии, закъса я момче, от едната страна похотливата Паца, от другата обиден алфа-смотаняк .Mask
Някои симпатизиращи на Иво вчера по късна доба, обвиниха Митко 1 в лицемерие и потайност. Защо него, той си враждуваше открито с Шопски. Защо не обвинихте Сами, Станислав, Митко 2 и всички, които си въздъхнаха облекчено след излизането на мистър Злобил ? И не се безпокойте за Митака, че няма да се справи в 19 век.Ще му бъде като етно-екскурзия с екстри облекло и занаяти. Хората пари дават за селски туризъм, а тук три в едно. Избора на ратаи ще е труден , Митко 2 му е приятелче, но пък не е бил ратай.Ако го прати на дуел, ще развали „зараждащата се любов „ и катарзиса на продукцията. Ако прати ратайкинята на дуел и тя избере Бети ще викаме  Good bye. Сложнооооо ....

# 252
  • Варна
Ама крайно време е да спрат, да мислят, че не могат да разделят гаджетата, не е задължително да са двамата, а и Краси ще си почине. Паула се държи много обсебващо, иначе много се смях с налъмите.
Бетито, кво да кажа за нея, крайно време е някой да я разтърси, да я прати ратай, да я прати на арената.
Обидите ще ги подмина, над нещата съм. 😉
Катрала, добро попадение. 😂😂

# 253
Сиса прежали Краси, Венци- не. Trollface

# 254
Венци .....какво да кажа да плачеш или да се смееш Flushed Ако му се случело нещо и Краси го спаси, щял да му прости Scream
Краси май се усети. Не гледах много добре, че имаше тенис по това време, но Бети каза нещо от сорта "Жена ти е луда" и Красимир отговори "Разбрах, но късно".
Да видим какво ще нищи Владимирова Thinking

Общи условия

Активация на акаунт