Фермата 5 тема 4

• 39 545
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 525
Шокомен, мани го дегана, от него много пада кръвното или се събират граници. Ще вземе да ти стане лошо.

# 526
Каквото и да говорите, Бети е много добра на Алманаха. Мен вече не ме дразни , забавна ми е

# 527
Каквото и да говорите, Бети е много добра на Алманаха. Мен вече не ме дразни , забавна ми е
Имен не ме дразни. Чиста, спретната, в добра форма , готви , бачка. Лигави се, но поне не е кифла.За сравнение ,Мариана много ме дразни със претенциите си , да оценим колко свестни са кифлите , когато ги опознаем отблизо.

# 528
Не съм чула Паулина да иска деца сега от Красимир, по-скоро Веселка им врачува с някакви зарове и им предрече 3 деца.... Паулина само каза, че искала момиченце. Всичко беше шеговито, не знам как може някой да изплеска подобна глупост като тази горе и да обяснява как му искала Паулина деца на Краси.
Шеговито ,не шеговито ,Пао не един път е казвала в ефир -
"Краси айде да си направим едно момиченце"
И не е нужно да се казва кой какво да пише в темата ,кой както иска така да си го тълкува

# 529
Шокомен, мани го дегана, от него много пада кръвното или се събират граници. Ще вземе да ти стане лошо.

Отказа ме в началото на предаването... Пак ще си повръщам, то се е видяло.

# 530
Имен не ме дразни. Чиста, спретната, в добра форма , готви , бачка. Лигави се, но поне не е кифла.За сравнение ,Мариана много ме дразни със претенциите си , да оценим колко свестни са кифлите , когато ги опознаем отблизо.
Двете са различни планети.Мариана колкото и да се прави, че много работи си има минало и всички и го знаят.Бети е образована  умна ,лигава е ,но за предаването е ок!

# 531
Митко 1 си е намбър уан 😎 Паца-дуелист-йес 😃

# 532
Бета, дали ще изтряска пак.
Дали ще умре от страх.

# 533
Много забавна битка. А чухте ли Красимир какво каза? Като чул за годеж и му станало лошо .Да не е ходатайствал пред  Митака да прати "жената" на дуел? Как си плеснаха ръцете само. 😜

# 534
Много забавна битка. А чухте ли Красимир какво каза? Като чул за годеж и му станало лошо .Да не е ходатайствал пред  Митака да прати "жената" на дуел? Как си плеснаха ръцете само. 😜
Аз се притесних от тая битка. Те булките тръгнаха коя накъде иска
Леле Краси умря от ужас да не го оженят. Направо му прилоша на горкият.

# 535
# 536
Е не. Не мога повече. С какво е по-различен ИТ-то о т останалите, всеки каприз му изпълняват. След шест годишна връзка точно тук и сега ли реши да й предложи брак. Този си е написал сценария и го е мислил мноого дълго време преди да влезе във фермата. Ще спра да гледам предаването заради него.

# 537
Много хубаво. Браво Митак.
Обаче всички му се радваха на Митко.

# 538
Краси "  изтръпна", Паца се умисли...Големите любовници си изкараха акъла. Да връщат Ани, че нищо не свърши с един сеанс.

# 539
  • Пловдив
Много мили и жални ми станаха момичетата... Всички искат сватба, а никоя няма. Много странно... Явно все по-малки се женят хората, а трябва. И момичетата очевадно искат. Късметлия е Митака - симпатичен, богат, умен, влюбен, обичан... Вървят му нещата, а когато някой нещо му липсва, се потиска. Дано имат късмет момичетата да им се случи, пожелавам им го, ако наистина го искат.

Общи условия

Активация на акаунт