Фермата 5 тема 4

• 39 632
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Краси, милият, толкова ми стана жал за него като си описваше притесненията!

# 541
  • ново
Притесних се за Краси и аз, с това високо кръвно Simple Smile

Хареса ми как всички се зарадваха, усмихнаха, размечтаха. Мисля, че ще се получи много интересна вечер.
Щастлив човек е Митко - успял, обичан и обичащ. Искрено му желая да завърши картината с едно (или повече) детенце.

# 542
Я пак , кой е любимеца на продукцията?Човека чакал 6 години, за да се сгоди във фермата,голям филм му спретнаха.Момата хич не е притеснителна, сякаш при тях си е живяла и с всички добре се познава.
Митко продължава да ги гъделичка, вие ще сте ми момците дето ще крадът момата-урааа,Другите ще са моми дето ще помагат на момата , айдеее още погъделичкани от Митето.Изведнъж той се обгради с негови хора,които му правят филма😂

# 543
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сезон 5 е Фермата на Митко ИТ.Да му дават парите и да се приключва.

Омръзна ми вече.

# 544
Иначе са много хубава двойка с тази Ваня, много си подхождат.

Понеже гледам Игрите и сапунката по нова и чакам линкче от Мари ( много благодаря 💐💐) , не гледах цялото предаване, но кой спечели имунитет?

# 545
  • Буркина Фасо
друго си е да си вътрешен човек. случват се неща за първи път в Фермата, вкарват ти скъпата ....
сега ако и другите поискат да се сгодяват ...

... но кой спечели имунитет?
фамилията  Laughing

# 546
Много шекерено взе да става...Байгън!
Ами , ако Шопски не беше отстранен как щяха да успеят със сценария в седмицата с национални костюми?
Двойката издържала 7 години без брак и годеж и айде , заради шоуто.
Цял ден пиша хубави неща за Митко, но тук някъде обърка ваксата, не че не ми беше приятно да видя хубавите момци, но много скалъпено взе да става.

# 547
  • Вестерос
Не ме накефи този годеж там във Фермата...

# 548
Утре в епизода ще гледаме ИТ-то отива при продуцентите и ги моли да пуснат майка му и баща му, баба му, дядо му а защо не и цялата фамилия. Направо се изложиха. Удариха дъното. Къде отиде предаването фермата няма нищо общо вече. Всяка вечер гледаме този мазник и неговите желания. Ако някой друг поиска нещо, продукцията какво ще направи, веднага ли ще изпълни желанието на някой друг.

# 549
  • ново
На мен пък ми е симпатична Ваня. Естела не може всички да са красиви (ти може да си красива визуално, но красотата е не само във външността).
Предпочитам да съм успяла, обичана и уважавана, красотата не ми е приоритет, пък е и природна даденост, все пак.

# 550
  • София
За годежа и на мен не ми хареса, смятам, че Митко изгуби само от него. Хората не обичат захаросани истории и им писва всичко да се върти около един човек. Напротив, подкрепят някого, който е онеправдан, а така като му вкараха и половинката, съвсем ще загуби точки. Иначе ми е още симпатичен, но предпочитам да гледам повече и от другите.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 23:46 от Не се сърди, човече

# 551
  • София

Фермата - Сезон 5, Епизод 40 (23.10.2019)

# 552
Във фейсбук страницата на фермата коментарите, че не го харесват и мислят, че всичко е режисирано преобладават. От самото начало не го харесвам този и това е, като малко дете в детската градина само тича при продуцентите, ами може ли това, ами може ли онова. И да приятелката му не е красива! Определено си подхождат, и този с тая коса ухх ужас.

# 553
Точно това влизах и аз да напиша- що за обиди? Да не ви е откраднал нещо, да не ви е направил нещо? Митака е абсолютен пич, играе си играта и това е. Дано са спечели той, но имам чувството, че Красимир ще е тази година победителят.
Чудесно. Ще се радвам ако е Краси.
А някой хора тук се държат така сякаш познават Митко и са лично засегнати от него

# 554
  • София
И аз не го харесвам Митко от началото. И изглежда супер нагласен “годежа”

Общи условия

Активация на акаунт