Фермата 5 тема 4

• 39 550
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Продължавам да харесвам Митко. Целият епизод беше много хубав и позитивен. Особено ми стана мило как всички се развълнуваха и смятам, че бяха искрени.
Имам и друго какво да кажа, ама като гледам как са се назлобили някои хора, няма смисъл да се хабя. И без това цъкам на телефона и не мога да пиша дълги постове.
Иначе смятам, че Митко няма да спечели. Просто има по-силни мъже от него.

# 556
  • ВАРНА
На мен годежът ми хареса. Разбирам,защо е решил да помоли за това в седмицата на носиите и занаятите - когато всички са все едно в друго време и друг свят.Това си е изживяване и спомен за цял живот,защо да не го сподели с любимата жена ? Силно се съмнявам,че точно със сватба би решил да си вдига рейтинга. Вижда се,че се обичат, всичко хубаво им пожелавам, съфермерите определено се включиха с много позитивно настроение в цялата организация. Тук хейта отново надминава елементарното човешко възпитание,жалко наистина ...

# 557
Аз пък се замислих за думите на Ваня,че е почнал голямата си промяна.Нали всичко им е наред,щастливи,обичани,богати,какво има да му се променя на Митака?Обичаят е хубав,присъствала съм преди години в моят край,но тук просто е прекалено показно и пошло.Момичето е хубаво,ама грима и е ужасен.

# 558
Леле, тук станало като в детската градина. Dizzy Face Тоя Митко да не ви е изял млякото с ориз? Който гледа редовно Фермата знае, че във всеки сезон има сватба или годеж. Не мисля, че Митко е имал намерение да предлага на Ваня във Фермата. До колкото си спомням говореше за това насаме единствено с Бети и че обмисля да го направи след като излезе. Опосумите от своя страна няма как да изпуснат такъв шанс и ето, че колелото се завърта. Не ме подразни годежът, защото така или иначе годеж щеше да има. Ако не бяха Митко и Ваня, щяха да са Паулина и Краси. Мога да се обзаложа. Simple Smile На мен са ми много симпатични и Митака и годеницата му. Изглеждат ми хармонична двойка. След днешния епизод вече съм сигурна, че Митко няма да спечели Фермата и той много добре го знае. Все пак е гледал всички сезони. Wink Момците бяха страхотни! Heart Eyes

# 559
  • ВАРНА
Аз пък се замислих за думите на Ваня,че е почнал голямата си промяна.Нали всичко им е наред,щастливи,обичани,богати,какво има да му се променя на Митака?Обичаят е хубав,присъствала съм преди години в моят край,но тук просто е прекалено показно и пошло.Момичето е хубаво,ама грима и е ужасен.

ИТ-тата имат склонност да живеят в една паралелна вселена и са повечето доста зависими от разни техно-джаджи. Та в такъв ред на мисли познавам доста техни половинки,които биха искали да отделят повече време на реалния живот. Това в сферата на предположенията, то всяка жена може да намери поне един кусур за дооправяне в половинката си Wink

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 07:04 от morgana07

# 560
  • London
За пръв път не догледах епизод. Нито им знам връзката на Димитър и приятелката, нито може да ме трогне нещо на което не съм била свидетел, че и да ги гледам цял епизод. Не издържах и натиснах червения бутон. Хареса ми само състезанието с кануто от видяното, Велислава направо ги вкара в малкия си джоб. Ще бере всяка, която е с нея на дуел, дори Краси ми се струва, че трудно би я била....

# 561
И на мен ми дойде в повече, голям автогол си вкара Митко. Не ми беше нито интересно, нито ме трогна, нито ми хареса двойката. Даже ми стана по-скоро жал за останалите, които се разстроиха за любовния си живот, половинките и т.н. А и има нещо антипатично в годеницата му, съжалявам.

# 562
  • London

Нашите познайници от миналата година са се събирали!

# 563
Харесвам Митко, но въобще не ме интересува приятелката му, колко са влюбени, ще се женят ли и т.н. Просто не ме интересува и се дразня, че малко ми го натрапват сякаш. Но нека са щастливи и скоро да им се сбъдне мечтата и за детенце.
Мъчно ми стана за Силвето, другите поне имат деца, половинки, но млада е, готина, ще й се случи и на нея.
И Краси и Паца ми омръзнаха, най-вече тя...
Бетито обаче хич не беше щастлива от новината за годежа и малко се осъмних дали наистина е заради това, че иска и на нея да и се случи с нейния приятел или просто яко изревнува Митко. Някак самата и реакция ми беше точно на ревнива любовница. Laughing

# 564
Следя всеки ден фермата. На дуела Митко с Ивайло бях на 100% за Ивайло, харесва ми в него това, че има много какво да научи човек от него, пълен е със знания , а аз много се възхищавам на такива хора, които познават добре историята на България. Винаги много ме е привличала историята като предмет и дори кандидатствах с нея, но уви вече нищо не помня. Иначе, че си беше лисица, беше си, но имаше много приятно поне за мен излъчване. Митко изобщо не ми харесва от самото начало. Някак си просто не ме кефи, не мога точно да определя защо, има една такава ехидна усмивка на все едно човек, който знае и може всичко. Има огромно самочувствие според мен, а че Бетито си го харесва то това стана ясно на всички. Докато течеше дуета между него и Ивайло тая Бети не спря да крещи, да се чекне, да се дере - кой знае какво, изглеждаше все едно ако той загуби, че тя ще тръгне с него. Много пискане, заболя ме главата да я слушам.
От жените преди нямах добро впечатление за Силвия, но сега да и почна много да ми допада тая жена.Харесвам и Веселка, много нежна, но в същото време и силна, интересна е. Паулина не спря да се чеше постоянно и не ми е особено интересна. Аз като цяло харесвам образи, които могат да дадат на публиката нещо - било знания, интересен житейски опит и т.н.

# 565
Тя Паца много опит има за споделяне... Laughing

# 566
  • Разпиляна във въображението
Във фермата има влюбена двойка, която да изиграе годежа. Нямаше нужда от тази на Митко.

# 567
  • ВАРНА
Във фермата има влюбена двойка, която да изиграе годежа. Нямаше нужда от тази на Митко.

Предпочитам Митко и приятелката му пред фалшив годеж на Паулина и Краси ! Особено след семейната им терапия и "романтичните" моменти в обора, след които Паулина беше много горда 🙄

# 568
Радвам се че модератор е минал и е измел грозните постове, за което им благодаря

# 569
  • Разпиляна във въображението
И аз може да не ги харесвам, но нямаше нужда да ми пълнят епизода само с вълненията на един от участниците с негов близък отвън. Всичко ми изглежда толкова нагласено /да не стигам назад в началото, когато подрънквайки на китара Митко каза, че ще направи предложение, когато излезе/ , че чак ми става тъпо. Чудя се след онзи епизод дали някой започна да се пита дали няма да вкарат приятелката му в предаването. Не изгледах годежа.

Общи условия

Активация на акаунт