Фермата 5 тема 4

• 39 815
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 75
Гледах го Иво по Бтв.
Най ми стана смешно, че обвини Митко че не е казал каква заплата взимат хората който работят за него
 Наистина изсмукани от пръстите оправдания

# 76
  • Варна
Иво каза за поне четири несъответствия, ами и аз не обичам хлъзгавите хора, такива като Митко, прекалявате. Ще ви го върна, когато/ако тоя лицемер отпадне. Дано не е на финал, дано. Предпочитам Станислав или Красимир.

# 77
Да си патриот за мен е да бичаш родината си,да учиш децата си на тази обич към всичко българско и родно и по възможност да помагаш с труда си на страната си. Различно е от доста чичковци шкембелии,за които патриотизмът се изразява в обличане на носии, запасване на ножове и пищови и снимки около чевермета. Първото не изключва второто,докато само второто нищо не значи. И да се връщаме в 19век,за да сме патриоти не е необходимо, но Ивайло явно не го схваща.
Айде пак да видиш какво прави Ивайло и после пиши глупости.
Добре,разбрах,че ви е неприятен,но да омаловажаваш нещата които прави вече е злобно.И и А споменаха за радиопредаванията ,за буса .То не е само как се обличаш

# 78
  • ново
В предната тема питах, но май никой не знае какво работи Ивайло?
MG18, ти очевидно го познаваш, сподели ако искаш с какво си изкарва парите, които влага в патриотизъм.

# 79
Да и на мен ми е интересно с какво си изкарва парите . А и И няколко пъти споменаха , че той не само не печели от патриотичните си дела ами и влага страшно много пари в тях , това са думите на Андрей .

# 80
  • София
Не казаха ли, че е журналист?

# 81
Запис в новата тема. И се радвам и не за отпадането на Иво. Гаден човек е, но разказваше увлекателно.
Защо ли пак ги карат да си събират багажа утре....

# 82
  • България
Здравейте! Благодаря за темата на Джоли.
Журналира по радио Зорана с исторически 2-минутки.

# 83
В предната тема питах, но май никой не знае какво работи Ивайло?
MG18, ти очевидно го познаваш, сподели ако искаш с какво си изкарва парите, които влага в патриотизъм.
Не знам кое ти е очевидното,ама не го познавам.Очевидно обичате да лепите етикети тук.Просто слушам внимателно И и А какво говорят.Те няколко пъти са коментирали ,че го познават и ,че той има радиопредаване ,от което не печели,напротив влага свои средства.Но от къде са му средствата така и не разбрах.
Още ли ти е очевидно ,че го познавам hahaha

# 84
  • София
Ми, не ме интересува с какво се занимава Иво, нито как си изкарва хляба. Знам, че ми е подмолен и лицемер. Това ми е достатъчно, за да не ме интересува колко знае по история.

# 85
  • Варна
Ми, не ме интересува с какво се занимава Иво, нито как си изкарва хляба. Знам, че ми е подмолен и лицемер. Това ми е достатъчно, за да не ме интересува колко знае по история.

Същото мислим за идола ти всички ние, които сме за Иво.

# 86
Хайде спрете пуническите войни, моля. Свят шарен, хора всякакви. Не съм фен нито на Ивайло,нито на Митко 1. Но Ивайло често е брутален. Така да говори у дома, ако му е ок. Но иначе този речник е недопустим  за разговор с опонент. От друга страна тук някои дами така яростно бранят честта на любимците си, сякаш са им роднини. Айде няма нужда.

# 87
  • Sofia
Аз да си призная така и не разбрах какво му направи Митака на Иво, че така го намрази. Досега не съм чула някой да казва и една лоша дума за Митко. Иво го нарочи от самото начало.
Каквото и Саня-нищо.Впива се в някой и започва да тормози.Ей така,от любов към спорта.

# 88
  • London
Ивайло мисля че работи и в Евроком. Не схващам обаче защо още го обсъждаме, май ще се окаже, че ако не е той няма за кого да се говори в това предаване..

Красимира къде е казала, че се е разделила с мъжа си? Влезе като издържана точно от него не като разведена, освен да е излъгала, няма логика за мен?

# 89
Според вас кои ще са ратаите?

Общи условия

Активация на акаунт