Фермата 5 тема 4

• 39 486
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 840
Всички си признаха колективно, че последния  Мъж / джентълмен във фермата беше Ивайло Шопски...
Благодаря на продукцията , че отрази този момент на искренност във фермата и сложи достоен край на участието му. 

Като цяло сапунката продължава да се пени... Чакаме  тризнаци да се родят  до края на сезона /от кумовете -Сам, Миг2 и Красив/ 
Въобще фермата е пише от и за  Калитко-  Браво Митак за сезона ти ! Догодина искаме друг сезон...  непременно с бременните - Бети, Красимира и Тихомир..... Те единствено ще "хванат" от таз годишния сезон....
Да пускат често психоложката, че да реанимира другите участници и нас .
-----
От Поли и Бети,  коя предпочитам ли? ... Еднакъв пожар са и двете. Едната е по натурална, другата се е "шлифовала"/окрасила се/ повече с перушина... . 
Поли води с едни гърди  обаче в прекия и в преносния смисъл. И   не злорадствайте...апартаменти и яхти.... Такива жени много се харесват на мъжете. И не само заради гърдите, а за безумното дружелюбно приятелство и сладко лекомислие, което притежават... А като се знаем  "моралните"  нрави  на западните култури, ще станат милионерки преди да навършат 50... В България обикновенно остават неразбрани.
Единствено  ме плаши   учителката...  Това е човек с ненормално   поведение.  Изпада понякога в странни състояния неоправдано пред ясното съзнание, че е в игра и ще я гледа публика.  Виждам друго... агресия, нетърпимост към по слаб човек, невъздържаност,   търси внимание и съжаление, нагаждачка  ....
Е Краси  , Сами , Силве, Иво ...не уцелихте сезона!
Simple Smile

# 841
Предните сезони, в седмицата с носиите пак ли са шляпали по джапанки и маратонки? Някога давали ли са им цървули и навуща или от тия черни обувки по едновремешните?

# 842
Предните сезони, в седмицата с носиите пак ли са шляпали по джапанки и маратонки? Някога давали ли са им цървули и навуща или от тия черни обувки по едновремешните?
Миналата година май бяха с цървули. Даже и правиха цървули.

# 843
  • Варна
Всички си признаха колективно, че последния  Мъж / джентълмен във фермата беше Ивайло Шопски...
Благодаря на продукцията , че отрази този момент на искренност във фермата и сложи достоен край на участието му. 

Simple Smile

Tова пък кога, че съм го проспала явно. Ако говориш за изрязаните единични изречения от фермерите след дуела.... даааа бе, да. Докато ги слушах все едно гледах епизода на Всички обичат Реймънд в който той и брат му трябваше да заснемат филм за баща си. И питаха хората обичат ли шоколад а после монтираха нелепото си видео. Всеки за всеки е казал в някакъв момент по нещо добро или което може да бъде представено като добро.  Магията на киното.
Джентълмен та дрънка е професионалния патриот.

# 844
  • London
Ако изпитваш искрени намерения към обвързана жена с дете ще оставиш нещата за навън.... Моя мъж, ако ме види в ефир да галя косата на някой излегнал се на мен ще влезе и Митко място няма да си намери. Явно е мека душа горкия и ще стане за посмешище.

# 845
.
Миналата година май бяха с цървули. Даже и правиха цървули.

Ехе, страхотно! Че така малко смях - с потури и маратонки. Момите с долни ризи и сандалети Smiley

Не разбрах на Сами баща му кога е хукнал за Америката, но браво на майка му! Народни танци, спортно ориентиран, интелигентен, тактичен,  добре си е възпитала момчето. Знае с кого да се пошегува, с кого да е сериозен, чудесно се представя, дано си е такъв и в живота.

# 846
  • София
Ако изпитваш искрени намерения към обвързана жена с дете ще оставиш нещата за навън.... Моя мъж, ако ме види в ефир да галя косата на някой излегнал се на мен ще влезе и Митко място няма да си намери. Явно е мека душа горкия и ще стане за посмешище.
Забравяш, че те вече са навън и са се изяснили. Според мен и Краси това е преценила, че дори и да остане докрая, тези кадри, ще ги показват, когато е вече навън и мъжът й няма да го научи от телевизията. Не, че пак е много приятно, де, но друго си е той да тръпне всеки епизод, докъде ще стигнат, заедно ли са или не са и какво ще отговаря на хората. Сега поне му е ясно, че не са заедно и на мен ми се вижда по-леко.

# 847
  • London
Е, то отстрани е много леко, нормално. Ти сериозно ли смяташ, че ако си във сходна ситуация има шанс да ти е леко? Това за мен е най-грозния начин да прекратиш една връзка.  От емнайсе години да си с някой, да имате дете.... и така да ти се изходи на главата с извинение в национален ефир. До гроб ще те приказват в квартала какъв си рогоносец, за роднините не ми се говори. Краси свекъри няма да я погледнат вече, а детето й? И за какво? Познаваш някакъв лешпер от 30 дни... от 2 седмици сте в една къща реално и ти вече му галиш главата, знаеш ли го какъв е що е? Това за мен е крайно глупава жена, по-проста от Паулина със сигурност.... , защото 12 години живее в гарсониерата с нейния, не разбра за толкова многооо време, че не е за нея, щом детето е на 4 е имала много време да вземе това решение обмислено за него. И накрая бам…. 2 седмици някъде с някой и готова, ама да се оправя то негативите са си за нея. Влизаш в предаване уж да го спечелиш и забравяш, че с к-----ски номера не се печели.

# 848
Катрала, що не оставите Красимира да си живее живота както тя намира за добре? Никой не знае какво, кога и защо е решила.

# 849
  • София
Подкрепям горния пост,наLa Catrala На всеки може да се случи някакво влюбване,въпросът е дали искаш да сложиш спирачки навреме.В нейния случай-не иска,но да поставиш най-близките си хора в такава ситуация-независимо дали гледат нещата по време на това ,или постфактум е меко казано безотговорно и предателско.Като чета коментари как са засичани заедно и как с мъжа си взаимно са се ън-френднали в социалните мрежи,ми се изяснява,че е имало сериозен разговор и развитие.Пак казвам-тези неща се случват,за да се случват е имало причини и е трябвало да се говори,за да няма изненадани -в случая по един особено публичен начин.

# 850
Защо така не го харесвате Венци и му се дразните. За мен е много добър човек. Жал ми е колко е сломен. Иска ми се да му дам кураж, да се усмихне и въпреки проблемите, които е имал да погледне по друг начин на живота.
Поли въпреки всичко и тя е много добричка. Няма я тая лукавост в очите й като при другите жени. Май ще съм за нея.

# 851
  • London
И от всичко накрая страда едно дете! Тъжна работа!

Авиком, а как разбрахте и че са се ънфренднали? Признавам, че сме големи шпиони ей.BowtieSatisfied Никаква информация не убягва хах.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 18:46 от La Catrala

# 852
  • София
Защо така не го харесвате Венци и му се дразните. За мен е много добър човек. Жал ми е колко е сломен. Иска ми се да му дам кураж, да се усмихне и въпреки проблемите, които е имал да погледне по друг начин на живота.
Поли въпреки всичко и тя е много добричка. Няма я тая лукавост в очите й като при другите жени. Май ще съм за нея.
Нищо добро не съм видяла у Венци аз, виждам един озлобен от живота човек. А нещата, които изговори за бившата си и за жените, бити и убити от своите мъже, няма да му се прости. Изглежда и да го мисли, не е бил провокиран, че да говори такива неща. За мен той е потенциален насилник. Щом веднъж главата ти е родила такива мисли е въпрос на шанс дали и животът ще те вкара в такава ситуация. Не бих била с човек като Венци, никога.

За Краси сте прави, трябваше да изчака. Трябваше да е категорична с Митко, че ще говорят, когато излязат и за момента е обвързана. Той, ако има такъв интерес, ще я изчака, ако ли пък не, прав му път, явно няма да се получи и дотам.

# 853
За Бети съм ,тъй като Паула не ме кефи,а искам и аз да видя Красимир без нея Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 00:35 от Не се сърди, човече

# 854
  • Sunshine state
Тази година много бедно откъм спойлери.. Миналата имаха дъска с кой кога отпада, тази няма ли нещо подобно? Естествено в скрит текст призовавам да бъде сложено. 😃

Общи условия

Активация на акаунт