Фермата 5 тема 4

• 39 462
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 825
Защото тогава им е годишнината. Запознали са се декември и януари са се загаджили.

# 826
Ще го видим този приятел на Бети, би трябвало да го има във видеото на дуела....

Според мен не че завижда, колкото си е паднала по Митко Айти. Реагира много импулсивно в първия момент където търсеше да пийнела нещо. В интерес на истината си подхождаха, но уви..... явно няма да им се получи.
По какво си подхождат Митко и Бети? Той е такава флегма и супер спокоен, а тя е пренавита и истерична до небесата Grinning

# 827
На мен ми се струва, че всичко е фарс и двамцата са сгодени отпреди предаването. Как веднага рече и отсече сватбата ще е през януари. А той и датата каза...
Е, че нагласено е разбира се..все пак го гледаме на запис Grinning В това предаване всичко е сценарий, колкото и да се мъчат да ни убедят, че процесите сами се развиват.

# 828
На мен ми се струва, че всичко е фарс и двамцата са сгодени отпреди предаването. Как веднага рече и отсече сватбата ще е през януари. А той и датата каза...

Да, нека продукцията покаже кога се разбраха за датата! Иначе ще излиза, че знаят датата на сватбата преди влизането във фермата.
Дано датата да е обсъдена вътре, а не преди това! Митак, не ме разочаровай!

# 829
  • София
Ще го видим този приятел на Бети, би трябвало да го има във видеото на дуела...
А спонсорът на Паца дали ще го видим Simple SmileКраси също да гледа много внимателно! Simple Smile
Твърдо съм за Бети на дуела.То положението е такова ,че щях да съм зад всяка,която е срещу нея,изключая може би Веселка-тогава щеше да ми е все тая.
За мен Паца е една простакеса,без извинение.Освен това е мързелива,нулева домакиня,обсебваща и натрапваща се с силния си смях.Не ме интересува детство,съдба и прочие,интересува ме настоящето и това ,което виждам от нея.Само не мога да разбера какъв мениджър е тя?
Бети е интелигентна,дейна,цветна,отговорна и добър приятел.В началото и мен ме подразни маниера й с английските вметки,но много отдавна не ми е проблем това.По-скоро ме дразнят коментарите относно английския й,като че с това се изчерпват нещата,които могат да бъдат казани за нея.
Тя е полиглот-чух от нея неща поне на 4 езика,докато опонентката й в двубоя няма елементарен речник и не може да изкакзва правилно дори някои думи,но това явно не е проблем,проблем е ,ако се вкарват думи на друг език Simple Smile

# 830
Освен това Ванюша не успя да изиграе "изненадата" си добре.

# 831
  • London
Ще го видим този приятел на Бети, би трябвало да го има във видеото на дуела....

Според мен не че завижда, колкото си е паднала по Митко Айти. Реагира много импулсивно в първия момент където търсеше да пийнела нещо. В интерес на истината си подхождаха, но уви..... явно няма да им се получи.
По какво си подхождат Митко и Бети? Той е такава флегма и супер спокоен, а тя е пренавита и истерична до небесата Grinning

Ами точно ще се допълват, на мен по-скоро като образование, типажи като мислене, някакви леко задръстени читанки са ми.... ще се разбират взаимно добре, то се и вижда. Тя плямпа, той мълчи. Чудно... няма как две плямпала или два темерута на едно хах.

Тя Паулина, ако е имала нещо с някой като хората нямаше да го има това с Краси.... според мен е имала неангажиращи отношения с някой дърт женен паралия, който да помага финансово и нещата са били на приказки до момента в който си намери някой да се влюби и точка. Тя и заради това изигра така картите си.... разбира се не очаквам изобщо този човек да се появи във видеото, нито смятам, че щеше и без да го имаше Краси.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 16:46 от La Catrala

# 832
Паца влюбена? Сериозно?

# 833
  • London
Що да не е влюбена, каква изгода има от Краси? Гол пищов е! Ако беше тази, която тук я изкарват всички щеше да се закачи за лабилен Митко 2.... и да чака папа лапа после или изобщо за някой от богатата къща, който й се види по-податлив. Тя избра Краси... дето има една раница на гърба си, нека мислим малко а....

# 834
На мен ми е интересно тези видео материали с близки и приятели дали ги снимат преди започването на снимките, или едва след като разберат, че техните хора ще са дуелисти.

Как избират кой да снимат?
Дали думичките са по сценарий и те или са истински?

# 835
  • София
Не подкрепям никого на предстоящия дуел. И двете моми не са мой тип. Няма да страдам за липсата им. Simple Smile

# 836
Може Паца да си е натрупала достатъчен капитал и сега да се отпуска да се порадва на свобода и любов. Щом си позволява такива "волности", значи приятеля и отвън не е много заможен и е лесно да го прежали. Според мен харесва Краси, има някаква страст, за любов не съм сигурна.

# 837
Е, брей, уж мисля, а🤔
За какво го избра Краси, за баща на бъдещите й деца ли?  Или за някой, с когото да се търкаля  из сеното и да й пази г..а, пардон- гърба? Щото общото им ратайство той го избута, тя докато се хилеше тъпо. Сега позчита сигурто и че заради него другите мъже нявя да я закачат. Може и да се е прицелила в Митко,  ама той да не е поддал, все пак се насочи към съвсем друг тип жена впоследствие

# 838
Тя каза, че имала няколко апартамента в София на нейно име и ги отдава под наем или нещо такова.

# 839
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък си мисля,че Митко2 и Краси наистина се харесват,да не кажа и по-голяма дума.Не съм врачка и не мога да коментирам колко време ще оцелеят като двойка,но им пожелавам всичко хубаво.

Факт,че вече 1 месец са извън Фермата и тези двамата многократно са видяни заедно,не ви ли говори,че намеренията им са сериозни и не е просто "защото са затворени и от изолацията вземат,че се влюбят".Явно и не е само до секс,иначе досега са се забравили..
Аз смятам,че Краси е една нещастна жена без приятели,без разнообразие,явно и в личен план отношенията с партьора й са били разклатени.Е,какво..така да си живее,защото Пенка и Драганка ще я обвинят,че е златотърсачка и лека жена ли?
Напротив,дори си мисля,че Краси е от онези жени,които много умуват нещата и не се хвърлят на сляпо.Дори я намирам за страхлива по отношение на промени в личен план.
Митко не ми изглежда сериозен мъж,но поне към Краси показва искрени намерения на този етап.

Очакам големи обрати при тях,очакам и писмото на Краси,в което явно ще си излее душата.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 17:45 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт