Фермата 5 тема 4

• 39 454
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 810
  • Стара Загора
За мен годежът беше много емоционален, хареса ми и ме разчувства! Наистина ме зареди положително!

# 811
Изтървах и аз коментарите за Ваня. Външно няма какво да я коментирам, аз съм на светлинни години от Мис Свят, като поведение малко се лигави, според мен, но може да е притеснена-камери, нови хора, разбираемо е. Самата аз, когато съм притеснена, се държа понякога леко неадекватно.
Не вярвам в бъдещето на двойки, събрани в реалити формат. Самата среда е много затворена, капсулована, предразполага към авантюри, но след излизане навън, нещата изглеждат по различен начин.
Поля и Краси не ги виждам заедно занапред, тя е свикнала на друг начин на живот и не съм убедена, че Краси може да ѝ го осигури(мисля, че и не иска). Тя си каза, че е свикнала да ѝ свалят звезди, да ѝ ходят подир г**а, но кой мъж ще го изтърпи това за дълго време? А какво дава тя насреща, не може само единият да се бъхти, а другия -да взема.

# 812
Здравейте, искам да се извиня първо на дамите тук тъй като съм мъж. Дано не ви преча и досаждам! Влизам да ви чета понякога  и смея да твърдя, че сте много забавни. Следя ви от форума за женените от пръв поглед. Смял съм се сам с глас и тогава и сега на работата.
Моето мнение за участниците:
Радвам се, че Ивайло напусна и то сразен! Не обичам хора размахващи пръсти и с "професия" патриоти. Митко ИТ ми харесва като поведение и мислене. Странно, защото всички хора(около 10-на) от Димитровград, които познавам са ужасни. Годежа си го заслужи след титаничния дуел срещу тиранина.
Сами също ми допада като поведение и мислене, стискам му палци. Красимир също го харесвам, въпреки че след като Поля пияна го нарече "ТОЯ" трябваше да я зареже. Тя е много ниска топка, не ми харесва като външен вид, нито като характер.
Красимира е скрита фасонджийка, хубави очи, но винаги ще е недоволна кой каквото и да прави за нея, бързо се отегчава от всичко, в началото страшно я харесвах. Фамилията също са ниска топка, мислене на дребно и от двете. Митко 2 е готин, но не се е наиграл, след време като улегне ще е мъж един път. Бети е забавна, не ме дразни с английския, както повечето от вас. Като комсомолски секретар се държи малко,но съм за нея определено в събота.
Веселка е един женски рицар на печалния образ, който си живее нейния живот и не иска друг, оставете я там с дечурлигата и мъжа ѝ в гората, там е нейното място, там е щастлива. Венци е като Ивайло, но е затворен и не сочи с пръсти, но също е с огромно самочувствие и смята, че половината българи сме му длъжни за нещо. Мариана и тя иска бурни овации  за някакви си свои постижения в живота и се държи, че е над нещата, но не ме убеждава. Все пак не е голям дразнител, както смятах в началото.
Силвия иска да е женствена и обичана, но се държи малко мъжки и троснато и затова Красимир погледна към Паулина. Станислав е типичен военен, капаците са му залепени на слепоочията, прилича ми на Жоро-патриота от миналата Ферма. Много надъхан, но до там.
Маргото е добър играч, но безинтересна.
Като цяло ми е интересна тази ферма, но мисля, че миналата изби рибата. Темата емигрант-тукашен е много по-интересна от темата богат-беден.
Там е ключа на бараката.
Браво и на опосумите като водещи, винаги готови да импровизират и да се шегуват с всичко!

# 813
  • София
Mind the gap, добре дошъл! Няма причина да се извиняваш - колкото повече сме, толкова по-интересно. А имаме и други мъже в темата.  Simple Smile

# 814
# 815
Изгледах!
Добре им се получи, любов, традиции, софра, а най-хубавото, че Годените решиха сватбата да е януари! Притесних се да не откарат с приготовленията до финала...Smiley

# 816
  • София
Победителят на финала от зрителски смс-и ли ще бъде определен или с финален дуел?

# 817
Победителят на финала от зрителски смс-и ли ще бъде определен или с финален дуел?
Ще има дуел, ще има зрителски вот, ще има и вот от фермерите
Всичко се обръща в точки и така

# 818
Аз не харесвам Митко ИТ, но пък не мога да отрека, че с Ваня са хубава двойка. За мен тя също се държа неестествено, но го отдавам на камерите и притеснението, както и на огромната доза еуфория.

Не знам забелязахте ли, но снощи на масата Бети беше доста сдухана, не мога да определя на какво се дължеше, дали е притеснена, че е дуелист, дали леко завижда на Ваня, че тя не е в центъра на събитията ( явно вече много ѝ се иска нейният Димитър да ѝ предложи и може би тайно се е надявала той да влезе и да го направи) или пък наистина си падна по Митака..А може би и 3 заедно.

# 819
Аз пък мисля, че Бети е сгодена понеже същата вечер когато Митко ИТ обяви, че ще предложи брак на приятелката си, Бети каза, че иска сватба, а когато Сами я ''зарибяваше'' тя каза, че няма да му се получи защото тя вече е дала обет и няма да го наруши.

# 820
Имаше предвид , че когато е с един човек е само с него.

# 821
  • Sunshine state
На Бети хич не й вярвам колко е лоялна като я гледам как се навира на Сами и Митко. Определено й стана кофти от годежа и ми се струва, че им завижда. Злобничка си е.

# 822
На Бети хич не й вярвам колко е лоялна като я гледам как се навира на Сами и Митко. Определено й стана кофти от годежа и ми се струва, че им завижда. Злобничка си е.
Ами Скорпи 😆

# 823
  • London
Ще го видим този приятел на Бети, би трябвало да го има във видеото на дуела....

Според мен не че завижда, колкото си е паднала по Митко Айти. Реагира много импулсивно в първия момент където търсеше да пийнела нещо. В интерес на истината си подхождаха, но уви..... явно няма да им се получи.

# 824
На мен ми се струва, че всичко е фарс и двамцата са сгодени отпреди предаването. Как веднага рече и отсече сватбата ще е през януари. А той и датата каза...

Общи условия

Активация на акаунт