Фермата 5 тема 4

• 40 184
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Те в неговата агитка повечето нали уж бяха там от съжаление да не е сам.
Егати подкрепата.Една Паула само се раздаваше.

# 166
  • Вестерос
Чудя се защо Станислав седна в агитката за Иво? Може и да е казал, но съм изпуснала. А Станислав първо пита Митко и Сами за работа, а после седна срещу Митко.
Станислав по време на една от игрите беше в другата аагитка, май ги сменяше.

Аз искам да изкажа възмущението си Паулина как просеше секс от Красимир и как по цици се мяташе в леглото...

# 167
Добре, че има  все пак 2- 3 - ма лицемери, между които да избира де😈.
Ще посочи Пацолина, тя толкова сълзи за него изплака , милата😉

# 168
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами да я посочва, тъкмо Митко ще е фермер.  Simple Smile

# 169
  • София
Според мен и Поли си заслужи да бъде посочена за фермер, тя подкрепяше искрено Иво. Пък и смятам, че Митко ще е развалина днес, така че и Поли може да го бие, особено мъж-жена обикновено са за точност и прецизност битките, а на него очаквам да му треперят ръцете.
Иван и Андрей казаха, че след каруците всяка година после участнците не могат да ходят по 2-3 дена.
Иначе ако се води от желанието да прецака Митко, би посочил Станислав сигурно, но аз се надявам да видя нещо положително у него и да посочи Поли. Не, че тя много ще може да води, но ако се сдобрят с Краси, той ще води, тя ще си хили и ще си свършат задачите.

# 170
Искам Поля ратай, ама без Краси.

# 171
mami21,  имаш предвид прозрачните бодита и панталонките, които си вади от задника , нали ? Mask
Може да си няма други дрешки Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно ми е дали ПаУ се е явила на кастинг или е поканена? И как жена израснала в дом без мъже е развила такъв апетит към тях? Много ми се иска да я видя на последната сбирка на формата,  как ще се нагласи и гримира, няма да я познаем сигурно.

# 172
Аз се надявам Красимир да изтрезнее и да не си губи времето с тоя парцал. Може да е всякакъв, ама такава меркантилна женица не му трябва.

# 173
  • Sofia
Ами да я посочва, тъкмо Митко ще е фермер.  Simple Smile
Що бе,нека да е тя,тамън ще е по-интересно. Mr. Green

п.п.представих си я по Тантелено боди на кастинга  Joy

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 15:48 от avi10

# 174
Дали не беше Андрей, който каза, че с гледане пирони не се забиват? Дотук с "обвинението' много е гледал.
Аз пък смятам за задължително кандидатите за каквото и да е реалити да гледат епизоди и да се подготвят. Дори да са поканени като гост звезди, дори само заради облеклото което ще им е необходимо. Нормално е хората да се подготвят за интервю за работа, купуването на билет също е вид подготовка и настройка ... даже на зъболекар да отидеш се подготвяш с кърпички, обезболяващи ...  Трябва да си супер самонадеян и самовлюбен за да се тупнеш натурално някъде и да очакваш всички да ти се радват. Дуелистите затова ги изолират, за да се подготвят и обмислят стратегии. Иначе става като с Ивко, дращил стихове, плакнал си душата в омраза , взел се за голям разбирач на алманаха и ... взел половин точка. Mask
       Имаше едно  предаване /състезание японско ,,Нинджи убийци,,,та там,някои  състезаващите се  си бяха направили в къщите си идентична обстановка със препятствия,всичко.С идеята да са по добре подготвени и да спечелят.Дори и Данчо Йовчев е участвал там.Предварителната подготовка не е престъпление.

# 175
Ама много сте интересни, вие ако участвате някой от другата агитка ли бихте посочили при отпадане?

Паживьом увидим довечера кой кого...
То па една агитка, като мумии седяха, а Стани май се местеше. Другите бяха като паметници, ни дума за подкрепа нито нищо. Само наша Паца се дереше
Сега ми е интересно дали Паца ще е активна на купона на Митко или ще се оттегли да страда за "баща" си.

# 176
Ето ви нещо пикантно -
Скрит текст:
Паулина и Красимир си правят секс най-редовно, просто не го показват и че не са приключили снимките със сигурност Wink

# 177
Първа ще е Паца на партито.
В този ред на мисли , да вметна нещо относно  Статислав. Голяма мижитурка и върти опашка ще се окаже май. Вчера се цани за работа при Митака, а на дуела- в отбора на Ивака. Хммм, с кеф да го назначи човек😆

# 178
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Що бе,нека да е тя,тамън ще е по-интересно. Mr. Green
И така става.  Laughing Другите ако си вършат съвестно работата, няма да им пречи, че тя само пуши и се хили като невменяема. Справяли са се и с по-смотани фермерки от нея.

# 179
  • София
Аз не виждам проблем Поли да е на партито на Митко,  в крайна сметка тя никога не е казвала лоши неща за Митко, това, че подкрепя Иво, не означава, че трябва да лее сълзи за него цяла вечер. Не бяха чак толкова близки приятели с Иво или да мрази Митко. Ако има наздравици, че Иво си е тръгнал, да не се включва в тях и толкова.

Не, че харесвам Поли, камо ли Иво, но нямам проблеми с това, че е подкрепила Иво, ама чак да реве за него цяла вечер, не го очаквам от нея, няма и нужда.

Общи условия

Активация на акаунт