Фермата 5 тема 4

• 40 225
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 180
Ето ви нещо пикантно -
Скрит текст:
Паулина и Красимир си правят секс най-редовно, просто не го показват и че не са приключили снимките със сигурност Wink
Сега да питам ти откъде разбра че си се сексят най редовно Паци и Краси.
Това не е спойлер, ние всички подозирахме ама не сме сигурни.

# 181
Според мен тия които бяха неутрални така да се каже, сновяха между двете пейки - Сами и Станислав. Венци седя като пън, но той за Тишо дори се бе обърнал с гръб, така че неговата позиция е колкото да присъства. Дана уж беше от съжаление и Паулина крещя, рева - това се казва приятелска подкрепа Wink
Обаче Вили гори за този когото подкрепя, преди и за Станислав така викаше и накрая се радваше.

# 182
Оо предпочитам хиляди пъти Пацолина, пред Силвия. Силвия ми е рядко противен участник. Лесно ще паднат от дуел и 2те, не мисля че Силва е жилава, напротив, спомням си още в първият епизод като трябваше да плуват тази как излезе от морето и припадна на пясъка от умора, Иван умря от смях 😂😂😂😂

# 183
Вили изненадващо ми става все по-симпатична, същото и за Силвия. Мисля, че след плуването припадна Кристияна, но не съм сигурна.
Съобщеното от shokomen се подразбираше... Краси вече не е толкова настоятелен, значи си получава каквото му трябва.

# 184
Паца като е стягала багажа за предаването сигурно си е мислела, че влиза в Островът на изкушенията или друг подобен формат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
Ето ви нещо пикантно -
Скрит текст:
Паулина и Красимир си правят секс най-редовно, просто не го показват и че не са приключили снимките със сигурност Wink
Сега да питам ти откъде разбра че си се сексят най редовно Паци и Краси.
Това не е спойлер, ние всички подозирахме ама не сме сигурни.

От хора, които работят там. Даже можеше и снимка да кача Grinning ама не ми я пратиха.

# 186
  • London
На мен не ми пречи да си правят секс хората. Точно заради това ми беше изпляскан не на място малкия им скандал в който тя искаше секс, някои го изкараха сякаш се моли да си направят сефтето тя, а не беше така и както казах и аз съм имала с мъжа подобни спречквания като е изморен, голямо чудо. Дори като се замисля, не ме дразнят като двойка..... навярно факта, че не ни ги натрапват нон стоп допринася за тая работа.

Не вярвам Ивайло да посочи жена, било то и Паулина. Ще посочи мъж и то силен... Ако фермер стане Станислав не съм убедена, че дуела би бил мъжки, по-скоро женски. Той отдавна им се точи на жените, че са много. Не съм убедена, че Шопски би посочил Сами, защото вече му даде кредит да е фермер докато го нямаше, едва ли ще повтори отново. Станислав, ако е фермер като нищо ще прати Краси ратай....., а може и дуелист, ако реши да играе по-умно играта, за жената ратай..... сигурно от чорбаджийките ще е.

# 187
Който и да стане фермер тази седмица, (ако не стане той де)не мисля, че ще прати отново Митака ратай.

# 188
  • ново
Ето ви нещо пикантно -
Скрит текст:
Айде стига партенки, ако обичаш, а? Снимките с приключили в петък.

# 189
  • London
Ако спазват правилото да няма повторение навярно няма да го прати никой … да. На мен ми е все тая общо взето.

# 190
Докато не го видя,не вярвам.
Абсурд продукцията да изпусне такава възможност НАЙ-накрая след 5 сезона напъни да им се получи секса във фермата и да не излъчат и 2 секунди.А и по държанието и коментарите на Краси,съмнявам се,че реално се е случило нещо.

Иво е злобен и отмъстителен,ще прати силен съперник на Митко за фермерската битка.Аз залагам на Станислав.

# 191
Най-после намерихте име на Паулина - Паца !  Hands Thumbsup Харесва ми, кратко и звучно, точно я описва, рошава, хаотична .... Тя има проблем само със Сами, на когото крещя в началните епизоди и после си мърмореше,че не може да го трае. И как иначе, човека я накара да работи Mask Нека си щурее на партито, нека пийне ... пък да дадат  и " Тоя" как ще я усмирява. Сценката в леглото е било само постановка на продукцията, но Краси го е хванал срама, явно. Няма лошо, че се сексят, лошо е, че Паца е готова на всичко за пари Mask
Станислав беше искрено ядосан, че Шопски загуби. Май негови бяха думите "Дървена глава си ти .... немое ли по широко да се хванеш..." нещо такова разбрах от видеото. Преживява човечето, защото си е правил сметката Иво бие Митко, той бие Иво.... ама се оказа сметка без кръчмар. Нормално е, гради си стратегии, за това е вътре. И на Дана не и беше хубаво, само Венци стоеше като дърво, не коментира, не мръдна.... он си знае,че е пътник, който и да го хване.

# 192
  • София
Аз също вярвам, че са правили секс и не виждам причина да ни го показват, първите пъти в ББ може и да е било интересно, но вече не е. Дори и някои да потърсят клипчето да го видят, това би било временен интерес, но биха изгубили от редовната си публика. Нали все представят предаването като единственото градивно и наистина го гледат и доста възрастни хора 70+.

Все ми е едно дали правят секс или не, интересно може да е, ако хората са със задръжки, при тях точно няма.

# 193
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Станислав беше искрено ядосан, че Шопски загуби. Май негови бяха думите "Дървена глава си ти .... немое ли по широко да се хванеш..." нещо такова разбрах от видеото. Преживява човечето, защото си е правил сметката Иво бие Митко, той бие Иво.... ама се оказа сметка без кръчмар. Нормално е, гради си стратегии, за това е вътре.
Да, той го каза това и на мен ми се стори ядосан и разстроен, че Ивайло падна. Не мога да преценя все още дали защото разказаха играта на стратегията му или просто се е вързал на приказките на Шопски и му е симпатизирал, но се сдуха след падането на Иво.

П.П.: Никак не ме вълнува правили ли са секс или не Паца и Краси, тяхна си работа. Аз лично бих предпочела да ни спестят подобни кадри, предостатъчно ми е да я гледам и в тези неглижета, в които се ветрее по цял ден.  Stop

# 194
Защо сте изненадани, че Паца и Краси правят секс във фермата. Те още когато си легнаха заедно, от предаването казаха, че последвалото нещо може да е интересно за някой тип предавания, но не е в светлината на прожекторите на това. Те го казаха кратко, ясно и точно. Аз мисля, че специално тук Иван и Андрей водят много чиста линия на предаването и затвърждават концепцията на предаването.

Общи условия

Активация на акаунт