Фермата 5 тема 4

• 39 660
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 270
Кой въобще излъга Паца, че Красимир я желае толкова неудържимо???
За мен, прескачането на оградата беше продиктувано от продукцията, а тя се помисли за велика. Подариха ѝ един букет, разходка с кравите и едно сърце и край- убий ме, обичам те!

# 271
Я малко да сменя ракурса.  Защо, питам, се полага терапия на Краси и Паца, пък на Алек сълзата и Вал не? Мм? Човека беше пред харакири,  пък не го терапевтираха! Що така дискриминират ритнитопковеца! То верно, че няма нищо многопластово у него,  ама и у Паца не съзирам твърде мисъл, изключая  "куклата е моя и само моя", та не мой тъй! Айде, ако не Владимирова, поне една баба там можеше да му лее куршум на туй момче, че ни скъсА нервите цял сезон! Expressionless

# 272
Я малко да сменя ракурса.  Защо, питам, се полага терапия на Краси и Паца, пък на Алек сълзата и Вал не? Мм? Човека беше пред харакири,  пък не го терапевтираха! Що така дискриминират ритнитопковеца! То верно, че няма нищо многопластово у него,  ама и у Паца не съзирам твърде мисъл, изключая  "куклата е моя и само моя", та не мой тъй! Айде, ако не Владимирова, поне една баба там можеше да му лее куршум на туй момче, че ни скъсА нервите цял сезон! Expressionless
Да бе що рев изгрева момчето. Та и съперник имаше дето Фърчило в небето развя заради Вал и нищо. Я, Паца вместо да кове налъми дето само да се утрепе с них може, да вземе да развее едно Фърчило, един билборд да скове за Краси. За кво и е Владимирова

# 273
Джоли, как защо, да си покаже напомпаните устни в ефир, мигар не сме ги виждали вече.😁
Иначе е идейно това с билборда.  Ако Краси още се чуди, то тогава ще избяга с 200та.😏

# 274
  • Варна
Любо, така е, стана рано и издои кравите, но се питам защо? Наистина ли е толкова трудолюбив или просто трупа точки? Ей таквиЗ нещица се питам. 😁

# 275
  • София
Според мен каквото и да беше направил щеше да има коментари...ако лежи Защо лежи...ако дои Защо дои.
Аз оък не видях някой друг стана ли толкова рано? Ако не я беше издоил Митко кой щеше да я издои?

# 276
А, да си дойдем на думата😆

# 277
Сами беше следващия станал и мотаещ се,но не знам кога точно е било това.

# 278
За Алекс и Бентлито нямаше семеен терапевт, но пък им направиха първа среща и сватба. Бъдете търпеливи!

# 279
Ама аз не мога да разбера, какво семейство са Паца и Краси, че им трябва семеен терапевт. Сериозно са се изчерпали откъм идеи И&А.

# 280
  • Sunshine state
Ама аз не мога да разбера, какво семейство са Паца и Краси, че им трябва семеен терапевт. Сериозно са се изчерпали откъм идеи И&А.

Е, как защо? За да може Владимирова да вземе хонорар и отново да й гледаме физиономията в някое предаване.  Голямо навиране, голямо нещо.

# 281

Е, как защо? За да може Владимирова да вземе хонорар и отново да й гледаме физиономията в някое предаване.  Голямо навиране, голямо нещо.

По-горе бях писала, че няма да я гледам тази, но сега ме гложди какви точно тъпотии ще им наговори и какво точно ще обсъждат относно "сериозната връзка"Grinning

# 282
  • Варна
Според мен каквото и да беше направил щеше да има коментари...ако лежи Защо лежи...ако дои Защо дои.
Аз оък не видях някой друг стана ли толкова рано? Ако не я беше издоил Митко кой щеше да я издои?

Това е нормално, след като остана, а аз и други хора не го харесваме, да не очакваш, че ще го галим с перце?

# 283
  • София
По-горе бях писала, че няма да я гледам тази, но сега ме гложди какви точно тъпотии ще им наговори и какво точно ще обсъждат относно "сериозната връзка"Grinning
Да, по-интересно ще бъде какви точно проблеми ще постави за обсъждане Паца. Laughing Защото Краси не смятам, че има каквито и да било проблеми с нея, освен това, че е адски досадна и много обсебваща.

# 284
Тоя Ивайло ще го дъвчете до края нали?!А така се надявах с излизането на единия да се приключи тоя спор,ама...
Паца никога не е била толкова облечена  с дрехи дето не и се подава нищо и то ще е цяла седмица,предполагам 😅
Така се радвам, че излезе този неприятен чичак.

Общи условия

Активация на акаунт