Фермата 5 тема 4

• 39 544
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Сега гледах промото. Явно Митко Айти е почерпил идеи от Варсамов. Той определено си копира по нещо от всички сезони. Артист от класа!

Лека-полека си сваля овчата кожа. 😁😁

# 436
Тия па чак на сутринта се притесниха, че няма паста за зъби. Преди да си легнат явно не са се и сетили за миене на зъби. Егати гульочите

# 437
  • София
Вчерашния епизод го пропуснах, но май като Ви чета не съм иьпуснала кой знае какво.
Това за брака на Митко Иван и Андтей ли са го казали?
Признавам си, че един от хората, на които симпатизирам е Митко ИТ, но има и няколко неща, които ме подразниха. Едното е това с брака. Разбирам, че като е там му липсва приятелката, но трябва ли ти една ферма, за да осъзнаеш, че вече искаш брак? Ако продължават да преекспонират на тази тема ще ме откажат от него тотално.
И другото което ме подразни е когато се чудеше как да ядоса Иво. Няма нищо, нека да го ядоса както си иска, но не и по този начин като си легна. В това Иво беше прав, че той не го е бойкотирал така, въпреки че си е изпълнил задачите това демонстративно лягане....но това го отдавам и на факта, че въпреки спокойствието си при непрекъснатите нападки на Иво му е преляло търпението.
Реалита досега не съм гледала, това е и първото, което гледам и то защото познавам един от участниците и исках да го видя в друга светлина ( не е Митко ИТ, а Маги ), но мисля, че няма как и всеки играе някаква роля и си прави някакви сметки.
Най-голямото ми разочарование е Красимира. Когато стана фермер и избра Венци и Маги с довода, че не са били ратаи...а вдички очакваха да избере майката и дъщерята...и аз като Маги бях очарована и си казах Браво Краси, човечна си, не се подаде на емоцииите....и после какво каза при басейна на нвкои от съотборниците ди, не ги избрала защото очаквала да е женски бой и да ги изберат като втори дуелистки. Когато уж подсказала на Митко 2 в разговор през оградата....но той избра Шопски.
Така че накрая ще видим кой колко ще се наиграе в игрички.

# 438
  • Разпиляна във въображението
Човекът се е подковал добре с миналите сезони. Отсял е това, което ще му навреди и е начертал това, което ще му помогне - да не е конфликтен, да е добър, да свири на китара, да направи предложение за брак. Това не го прави лош играч. За мен може и да не го разбера наистина какъв е.

# 439
  • London
Ами не е добър играч щом зрителя съзира планове, кроежи и тактики точно, защото и той е гледал всички сезони ( аз поне и веднага ги долавям такива играчи ). Това ме отблъсква, предпочитам човек с повече грешки в ефир, грехове, ако щеш, но истински. Пози, изкривена реалност за личност с цел да изглеждаш някак какъвто не си или да покажеш само страната, която блести не ме кефи.

# 440
Не съм гледала промото и се чудя какви идеи би могъл да почерпи Митко от Варсамов?

# 441
Нещо ме отблъсна в Митко ИТ, както го харесвах в началото и ми опротивя. И не , не е свързано с Ивайло. Има нещо подмолничко в него, на дуела ми беше все тая кой ще победи. Определено има нещо гнило в него. Захапва тънко тънко..Още като се отнесе снизходително със Станислав, който се самопредложи за работа..

# 442
  • London
Не съм гледала промото и се чудя какви идеи би могъл да почерпи Митко от Варсамов?

Предложение за брак в ефир.

# 443

Митко 1 избра за претендент-ратаи хората, които са му най-НЕблизки от мъжете и от жените + Бета, за да вземе имунитета (което си беше стратегия). Плюс това така има различни начини на комбинации при които ратаите ще могат да си вършат работата:
1. Венци, Дана и Вили
2. Станислав и Паулина (което и избра)
и ако се стигне до там, в краен случай
3. Бета и Митко 2
Та така, с главата си мисли, не е с цел да се заяжда и да отмъщава. И работата ще се свърши без напрежение така. А че ще има дуелист е ясно.
Ако е Паулина, от сега я отписвам срещу който и да се изправи.
Ако е Станислав, не ми се гледа пак дуел с Митко 2, но пък той може "по мъжки" да си избере Венци. 😉

Само аз ли не разбирам, каква е тази велика стратегия Митко да прати Бета и тя да спечели имунитета.Какво дава това и какво променя?Този имунитет нали не я предпазва да я изберат за дуелист?Първо, изобщо не е сигурно, че ще го спечели.Втори и да го спечели и да не го спечели, каква е разликата.Той ако не иска да я сложи за ратай, няма да я сложи независимо дали спечели или не.Обяснете ми моля тази велика стратегия.

# 444
  • Sofia
Довечера на Митко ИТ приятелката идва във фермата ,а Митака и предлага брак май  Grinning
Да бее!? Shocked
И това ли ще трябва да понесем?
Очаквам следващото да е сватба в ефир.То бива,бива блудкаж,ама чак пък толкова...

# 445
  • London
Според мен Димитър прати Бети просто, защото обича да ходи на история, за пълнеж. Така или иначе нямаше да я прати ратай, колебанието му е било между Дана/Вили и Паулина. Най-вероятно дори основно Паулина е искал да прати, все пак Вили го масажираше и тн…..прозрачно та прозрачно.

# 446
  • София
Натискала се, обесила му се на шията - чакайте малко, ако се замислите за вашите връзки и влюбвания, не беше ли същото - да прилагате тактика /цупене, леки, уж случайни въпросчета и т. н./ за да чуете заветното "обичам те", а все пак те са затворени там.
Мне, даже не би ми хрумнало да очаквам още на втората седмица "Обичам те!", напротив - плаша се и бягам от такива мъже, които бързо и лесно го произнасят.
Тази Паулина е много проста и ограничена жена, права е Михаела, че не може да говори - "такЪВ неприязъМ", "обичам те, но още не те познавам, за да споделям настроенията си с теб"...  Crazy

# 447
  • София
Според мен Димитър прати Бети просто, защото обича да ходи на история, за пълнеж. Така или иначе нямаше да я прати ратай, колебанието му е било между Дана/Вили и Паулина. Най-вероятно дори основно Паулина е искал да прати, все пак Вили го масажираше и тн…..прозрачно та прозрачно.
Чак сега загрях Simple Smile ... ако беше някоя друга, а не Бети току виж Паулина получила имунитет. А така Бети му гарантира най-много верни отговови на теста. Въобще не съм за тая игра, няма да мога да измисля такива неща.

# 448
Според мен изпрати Бети с надежда да спечели имунитет и по този начин да попречи да спечели някой друг /напр. Паулина/ и да му развали плановете да я направи ратай.
Аз не намирам за лошо Димитър да прави статегии и да се подготвя, дори ми харесва, все пак това е игра, трябват не само мускули......
Писали сме заедно с Лиана Smile

# 449

Предложение за брак в ефир.
Благодаря! Flowers Hibiscus Спомням си много добре онази отрепка Варсамов, но наистина не си спомням, че е правил предложение за брак. Dizzy FaceСпоред мен идеята Митко да предложи брак  във Фермата е на опосумите.

Общи условия

Активация на акаунт