Фермата 5 тема 4

• 39 561
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Разбира се, че ще се подготвя. Всичко различно от това за мен говори за нисък интелект, арогантност и висока самооценка.
Красимир и на мен ми стана симпатичен, въпреки че в началото не го харесвах изобщо. Работливо е момчето и умее много неща, но тази заигравка ще му изяде главата, изобщо не е в негова полза. Засега за мен фаворит за спечелване на формата си остава Сами.

# 496
  • София
Митко е по-скоро интроверт и обран от към поведение, отколкото прикрит. Съвсем логично е , когато човек си изгражда стратегия за играта, да не ходи да бие тъпана. Каква е логиката да си проваляш играта като си разкриваш стратегията?

# 497
Да, за Оскар е направо Митака.
Ако беше образ, отдавна да се е пропукал, както на Ивайло възвишената, идеалистична и патриотична аура. Както и да е.
Относно лежането на Митака, след като си беше свършил ратайската работа, това си беше част от стратегията му. Искаше да вбеси Ивайло,  да го изкара  извън  нерви, за да е сигурен, че като го предизвика, той ще приеме. Умно си е нашето момче, ей🤘.
За да не дъвчем само него, трябва някой друг да блесне😁.
Прави ми впечатлетие, че никой не се занимава с Краси, нито го пращат ратай,  нито на дуел го викат. Според мен си е потенциален финалист той и би се справил доста добре.
Ама не е някакъв измислен образ,човека си е лицемерен,присметлив и лукав.Това показва и това се вижда.Защо да е поза?

# 498
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз не мисля,че хората се дразнят,защото Митко ИТ влиза подготвен.Силвия също е гледала всички сезони и тя може да си "открадне" личностни качества,които знае,че се харесват навън.Да,но за мен Силвия си е съвсем истинска,докато при Митко има една поза и лукавост с цел да се покаже в перфектна светлина и да спечели.
Разбира се,тези пари не му трябват,но му трябва победата,за да си почеше егото.
Следващата му стъпка ще е  "Вижте хора,аз имам много пари,за мен 100 бона са жълти стотинки,искам да спечеля,за да даря парите".Стратегия,която си чака реда,да се каже в ефир. Wink

Така аз виждам нещата.

# 499
  • София
За мен Митко не е лицемер, напротив доста ясно си показва кои хора харесва, кои са му близки и другите.
На мен не ми харесва, че винаги се прави на учуден, когато спечели нещо или се прави, че не му е по силите, а ца всички е ясно, че му е т.е. се опитва да демонстрира скромност, каквато не притежава. Според мен тази част е стратегия, но не го играе добре и не се получава. Малко ме загуби с това си поведение и отново Краси и Сами са ми фаворити.
Иначе го разбирам спрямо Иво, спрямо ратаите, които избра. В това отношение си играе добре играта.

# 500
Аз не го виждам Митко победител, ако щете чисто като народопсихология няма да му бъде позволено.Wink

# 501
Аз имам усещането,че Митко иска да се отдръпне от Бети,тя прекалено много го превзема.хем си му е готино да са приятели,хем не чак така обсебващо.
   Напълно логичен ми е изборът му за ратаи-Станислав ще бачка,няма да го издъни.Поли малко ще спре да се чекне и кудкудяка до Краси.
    Гледам снощи зеленчуковата им градина и се ядосвам.Моята е малко по-малка и толкова труд хвърлям в нея,а на тия са им я поднесли на тепсия и не я поглеждат.Заекът им бил виновен за зелето.Или изобщо не се грижат за нея,или не ги дават.В миналия сезон това беше работа на ратаите.
   И тая Паца кво се дръвчи,ще обявява бойкот!Амаха!!!В първите сезони неработенето от страна на ратаите се наказваше.

# 502
Ама хора няма нищо лошо в това например че не харесвате Митко. Но ви питам в какво е помолен, в какво е луцемерен. Има право да си играе играта със своя стратегия. Обиди ли някой, развика ли се на някой. Факт е че вътре на 90% го харесват.

# 503

Чак сега загрях Simple Smile ... ако беше някоя друга, а не Бети току виж Паулина получила имунитет. А така Бети му гарантира най-много верни отговови на теста. Въобще не съм за тая игра, няма да мога да измисля такива неща.

Евала на Стратега! Изобщо не ми хрумна това като идея.

Митак, в съвсем друга категория си, демонстрираш висш пилотаж!
Аз съм абсолютен наивитет в това отношение, направо зеленчук!

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 20:48 от Tahiti

# 504
  • London
На мен ми прилича на подобрена версия на Гошо от миналия сезон. И оня беше изкуствен, роля беше приел да се прави на радетеля Ботев и накрая оклюма. Този е по-умен....и нещата ги е изгладил, но не съвсем щом доста хора го долавят.... Както и да е и според мен няма да спечели та не го мисля особено какви театри играе.

Който е себе си си личи отдалеч.

Мислех си дълго защо така са нарочили Паулина за златотърсачка щом се хвана с гольо Краси.... по-скоро адашката на Красимир ще се окаже такава под прикритие.

# 505
Само да вметна, че думата е "прЕсметлив".

# 506
Когото и да викне Паца, силно се надявам да изхвърчи тя, че Краси да подиша малко.

# 507
Дали да си себе си е достойнство, ако си груб, невъзпитан, арогантен, тиранин. Възпитанието е това, което ни адаптира към другите и всеки ден всеки от нас играе роли. Митко 1 има точно поведението на млад предприемач- умен, стратег, подготвен, агресивен, когато трябва. Дори лукав. За мой ужас- да наистина на част от аудиторията това може да не се харесва, защото представя качества, които мнозина не притежават, но пък имат в изобилие самочуствие, липса на самооценка, комплекси, инфантилизъм, завист. Какъв не го изкараха някои - разчитайки на сиромахомилството на българина го направиха “ гнусен капиталист”. Да, допускам че ще дари сумата, ако спечели. Дано не е демонстративно. Другаде на такива хора се радват, защото са локомотиви и изтеглят всички по- нагоре в жизнения им статус. Ама тук има опасност да размажем някого, защото не се покрива с нашите представи за светия.

# 508
А познайте на кой жената влиза във фермата. Ще повърна от тоя позьор и с тая мазна коса на опашчица.

# 509
Паца снощи как закръкнала Красимир за деца ,айде та айде ,а той жално гледа хич не му се къса с ергенския и палав живот  Joy

Общи условия

Активация на акаунт