Отговори
# 135
  • София
Ха, още една изненада! Честита дъщеричка и на мама galiiq 82 и таткото! Много здраве, щастие и всичко най-хубаво!   bouquet Heart Eyes
Леле, колко се развълнувах!  Hug

# 136
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТО НА ВАЛСТЕФ, ТОТЕЛЛИ И ГАЛЯ82! дА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ!

Момичета май започна дъжда от бебчета. Госпожиците са много нетърпеливи да излязат.

# 137
  • у дома
ураааааааааааааа още две госпожици! честито на val_stef и galiq_82! Бързо възстановяване и да се приберат при щастливите татковци по-скоро!

# 138
ЧЕСТИТИ ВИ БЕБЕНЦА TOTELI, VAL-STEF и GALIQ-82
нека бъдат живи и здрави и мнооооого да радват всички около тях

# 139
Чудесни новини!
Честито на Валя, Галя и семействата им!
Да са много здрави и бебчетата, и майките ! И много щастливи!

Само такива вести да четем! Praynig

# 140
да са живи и здрави малките госпожици!
изпитвам такава радост, все едно е дошло мойто бебче! толкова съм развълнувана! бъдете щастливи милички!
а на нас останалите мами, виждате ли как това раждане идва и си отива! според мен не трябва въобще да се притесняваме предварително и да гледаме само от положителната страна на нещата, че най-сетне и ние ще гушнем нашето мъниче!
успех на всички, които ще ни изненадат в следващите дни!!!

# 141
Честито на мама Галя и на мама Валя да са им живи и здрави рожбичките Joy
А сега и аз да се отчета:Преди малко се върнах  от консултация,бях малко притеснена защото от 20 дни въобще не нараствам,но днес след като доки ме гледа каза че всичко е ок/така било,защото като съм забреминяла съм била много слаба,а и сега вървя настрани,не на корем/ Laughing.Малкото човече вече е с главично предлежание и със сигурност е госпожица HugИ аз започвам да пия Магнерот,че с тези контракции да не направя някаква беля.
Момичета имам един въпрос-колко време преди термина си избрахте педи? newsm78

# 142
  • Някъде там...
Честити малки принцески на Val_stef и Galia82. Да са ви живи и здрави и да ви радват много много Simple Smile))
Бързо възстановяване на мамите:)

Леле само момиченца , айде и едно момченце няма ли да направи сефтето Simple Smile)

# 143
честито на val_stef и galiq_82!
супер новини днес
Да са им живи и здрави и много послушни малките принцеси
На мамите бързо възстановяване
     newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 144
Хайдееееее.и Галя 82 се нареди  в редиците на ве4е мамите! HugЧестито и на нея!  bouquet
Наистина- няма кавалери за девойките ThinkingМай те са по-срамежливите Wink
относно педиатъра- аз мисля идната седмица да избера периатър,само дето нямам идея кой и къде и т.н./... ooooh!Ако някой има препоръки за добър педиатър,отново ще помоля да сподели информация.Май доста от нас не са направили този важен избор а време не остана Rolling EyesНе ми се иска да тър4а в последния момент или пък,още по-зле,след като се върна от родилното да хукна по кабинетите и да попадна на първия срещнат " на късмет"

# 145
ЧЕСТИТО НА МАМА val_stef И МАМА galiq82!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ МАЛКИТЕ КУКЛИ!

На мамите желая бързо възстановяване и ги чакам с нетърпение да разкажат!  Hug
Ама тези моми, отначало не искаха да се показват, а сега бързат да излизат.  Laughing
И аз искам да раждам вече. Сутринта установих че корема ми е започнал да слиза надолу.
Мама ми е пратила една чанта с дрешки за бебето и днес на работа ме питат какво е това - а аз им казах че това ми е чантата за родилното, та ако тръгна да раждам на работа да не се отбивам у нас за багаж, а направо в болницата.  Joy  Joy  Joy
Момичета не се притеснявайте за Mama Igi, още преди време каза че на 20.07., т.е. днес ще я приемат в МД и ще бъде под наблюдение известно време, докато определят датата на секциото и евентуално изродят бебето. Така че си мисля че тя ще се включи с добрата новина.
Kabiv много благодаря за ценното инфо, което ни поднасяш всеки път.   bouquet
Мен ще ме проверяват за разкритие на следваща консултация. Преди време пак ме проверява, наистина не е приятно, но поне ме предупреди, че е по различно от другите прегледи и че трябва да го изтърпя.
velmar чак се учудих, че докато твоят док ти е вземал секрет е установил че нямаш разкритие!  newsm78
Моят док каза че следващия път ще си говорим и за процеса на раждане. А аз нали ви казах вече, че се притеснявам точно тогава да не ми предложи  платените си услуги.  Confused
Лек ден от мен!  Heart Eyes

# 146
4естито на ВАЛ и ГАЛЯ82  bouquet толкова сам 6таслива да радват много мама и татко и наи-6тасливото детство.Мале идва и на6ия ред Peace моми4ета няма стра6но вси4ко 6те мине и 6те остане само спомена.

# 147

velmar чак се учудих, че докато твоят док ти е вземал секрет е установил че нямаш разкритие!  newsm78

Ami - i az ne znam :thinking:Prosto v kraq na procedurata po vzemaneto na sekreta mi kaza,bez da sym go pitala 4e nqmam gram razkritie,i vuob6te 4 e mnogo dobre mi proti4a cialata bremennost( ne sym imala nikakvi seriozni oplakvaniq ili nerazpolojeniq).Az si prodyljavam i sega da si ti4am kakto predi. :lol:Abe- s 2 dumi - da ne se pritesnqwam bezpri4inno  4e vsi4ko e super,da si pravim seks Blush( mnogo mi se radva za koeto) i 4e ne sym interesna ot medicinska gledna to4ka sega - v poslednite sedmici Laughing
Qvno 4oveka e vidql razkritieto( ili po-to4no lipsata na takova) po nqkakyv na4in,a moje i az da ne sym razbrala ako e pravil ne6to dopylnitelno Thinking

# 148
Ехаааааа! Partyмалките госпожички взеха да се отсрамват.
ЧЕСТИТИ бебчета на мама ВАЛ и мама ГАЛЯ. newsm51 smile3522Да са им живи и здрави и да носят много радаст на семейството.Пожелавам скорошно въстановяване и прибиране при щастливите татковци. baloni

# 149
Честито на новоизлюпените майчета!   bouquet Май госпожиците наистина са по-напористи!
Тези хубави новини ми действат някак зашеметяващо и в същото време отрезвяващо. Напоследък се чувствам сякаш не аз, а някой друг ще ражда след две седмици  Crazy Нито се притеснявам, нито нищо...
До момента съм 17 кг отгоре и определено не са само на корема, а и на бузите и на дупето. Най-ужасното е, че ми са се появили паласки, каквито никога не съм имала  Sick Хубавото е, че засега нови стрии нямам (освен тези от пубертета) Simple Smile

За бебето всичко е готово вече, освен някои дреболии като козметика, термометри... Още не съм изпрала нищо, рано ми се вижда. Но другата седмица вече ще свърша и това...
Общо взето съм щастлива и уплашена като всички вас  Grinning И аз бих искала да се видим на някоя среща, но честно казано в тези жеги и с моя мързел нямам желание да прибягвам до услугите на градски транспорт Stop

Аз също се мажа след баня с гармастан, както и с маслото на Икаров против стрии. Съмнявам се обаче, че гармастанът може и да не се отмива преди кърмене. Поне при мен засъхва и лепне, едва ли на бебето ще му се услади  Sick  Laughing

За признаци изобщо не се "ослушвам" особено след като докторът каза, че едва ли ще е скоро събитието. Тъй като цикълът ми е 31-32 дена, а терминът се определя при средна продължителност 28 дена, нищо чудно да се позабавим малко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт