Отговори
# 150
Щях да забравя да ви почерпя - днес имаме годишнина от сватбата! Довечера ще ходим на ресторант. Ама то след толкова бебета как да не забрави човек да почерпи!  Laughing

и по едно за здраве  Laughing

# 151

Аз също се мажа след баня с гармастан, както и с маслото на Икаров против стрии. Съмнявам се обаче, че гармастанът може и да не се отмива преди кърмене. Поне при мен засъхва и лепне, едва ли на бебето ще му се услади  Sick  Laughing

..... а терминът се определя при средна продължителност 28 дена, нищо чудно да се позабавим малко  newsm78
гермастана наистина не може да се използва без измиване преди кърмене:naughty:За тази цел се използва Лансинокс-а.Аз се мажа от дъжд на вятър с него( до сега не пове4е от 4-5 пъти EmbarassedТой омекотява и прави кожата по-еласти4на,но при евентуални разранявания и рагади от мами с опоит съм 4ула 4е по-добро от гермастана няма.Така 4е- сега ще си еластирам кожата с лансинох,а при нужда( дано не се наложи)- ще прибегна до гермастана.Приготвила съм си ги 2-та в сака за болницата.Всъщност- май само памперсите на съм взела за болницата,но утре като ходя доШейново мисля да мина през аптеката там и да купя някакви " ку4а марка в малка разфасофка за там.Ще ги оставя вкъщи и след разждането таткото ще ми ги донесе заедно с помпата и разни други дреболийки ако се наложи.Просто не виждам смисъл при постъпването да вла4а огромен ,тежък и обемист сак след себе се Crazy

Относно термина- то и моя е определен горе-долу Rolling Eyes с тенденция за по-късен дори,но..това не ми пре4и да се шашкам SickПОне да дойде август. PraynigКОлкото пове4е си седи бебка,толкова по-добре.Ох- хем ми се иска по-скоро да си я гушна,хем не ми се разделя с бременността....

# 152
  • София
Колко се зарадвах на новите бебчета след следобедната дрямка  Party
Честито на мама Вал, на galiiq 82 и на щастливите татковци и от мен. Да се все така щастливи и доволни, а малките госпожици да растат здрави, умни и красиви   bouquet
    Цитат от Kabiv
    Искате ли да си направим една квартална среща във вторник (25 юли) следобед към 18 часа в Мърфис (в сградата на Нова Деница до Била)?
    Васи от Младост 1 е ОК за срещата във вторник от 18 часа на Мърфис, така че остава и на теб да ти е удобно за тогава. Ако и ти си ОК, моля те, пусни тази информация в темата ни за да се вкючат евентуално и други момичета от квартала.
Аз след няколко часа заминавам.
До скоро

Аз също съм съгласна за срещата  Hug

# 153
Ех- как само ме изкушавата да отско4а до Младост...... Rolling EyesНяма ли желаещи за мини среща в района на южния парк Rolling Eyes newsm78

МОмичета,исках да ви попитам знаете ли как седи положението с носенето на бижута в болницата?Дали ще трябва да си свалям пръстените( те са ми проблем Sick).БЯх 4увала нещо такова,но не знам защо и къде се процедира така.А ако трябва да ме 4акат да ги вадя...бебка ще с е роди Laughing

# 154
emelle ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА-много много любов и разбирателство ви пожелавам от сърце
Мерси за почерпката 1dating и приятно изкарване довечера
  bigdance2  bigdance2

# 155
Честита годишнина Емел! Hug
Желая ви само радост и много- много семейно щастие и хармония в отношенията!!Най-големия подарък по слу4ая се о4аква,за да наистина пълно щастието ви! Наздраве  bouquet
(И нашата годишнина наближава.Най-специалните подаръци по слу4ая все едно са из4ислени Wink)

# 156
Е,днес е голям ден наистина 2 бебета!
Честито на Val_stef и galiiq82 Да са ви живи и здрави момиченцата ,бързо възтановяване и благодаря на татковците за бързата реакция!
Emelle честита годишнина!Дълги години любов и разбирателство Ви пожелавам!
Много благодаря за отговорите на моите питания,дали в Св.София също се влиза прдварително? newsm78
За разкритието не боли не се шашкайте! Wink
За срещата в Младост съм твърдо ЗА!  PeaceТоку що прочетох къде и кога !Там съм!

# 157
Днес е Илинден,честит имен ден на всички с това име!
Бъдете много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 158
Честита годишнина Emelle!
Пожелавам ви още дълги години семейно щастие kiss txtloves,А почерпката е страхотна.

# 159
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВАЛ И ГАЛЯ !!!!!
Такива прекрасни новини в днешния ден   newsm51 newsm51
EMELLE, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! НЕКА ЖИВОТА ВИ НОСИ САМО РАДОСТ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!!!!

# 160
Новините са наистина чудесни! Честито на Totelli, Val_stef и galiiq82.  Да са ви живи и здрави принцесите и само да ви радват.
  bouquet  bouquet  bouquet Честита годишнина  EMELLEр пджелавам ви само красиви и щастливи моменти в семейството ви!!!!!

# 161
Нови две бебчета, това направо страхотно newsm51
Честито на Val_stef и galiiq82 и техните семейства!!!Да са много здравички новородените принцески и много да ги радват, а на мамчетата бързо възстановяване и да се връщат скоро да разказват!!! smile3501 newsm44  love001

# 162
  • Sofia
Честито на Val_stef и galiiq82! [/color] Живи и здравибебета и много щастие!

EMELLE, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Само да ти кажа, че първата годишнина е "хартиена" и на съпругата се подарява часовник.

Ходих в Премаман, за да видя намалението. Наистина доста неща са намалени, но още се чудя. Утре пак ще мина.

# 163
Ходих в Премаман, за да видя намалението. Наистина доста неща са намалени, но още се чудя. Утре пак ще мина.
Дай пове4е информация.Какво интересно има?Аз сега от теб 4увам за намаление newsm78
А може да отско4а за някоя глезотийка извън списъка от първа необходимост в последните дни Wink

# 164
Здравейте и от мен. Доста отдавна не съм писала, но така ме завъртя живота, че не остана време. Честито на всички щастливи мами с новородени бебета, а на тези които очакват- леко и безпроблемно раждане.

Общи условия

Активация на акаунт