Отговори
# 165
Първо Честити Бебки на Val Stef  на galiiq82 и на щастливите татковци разбира се! Да са ви живи и здрави имного да ви радват!!!
Честита годишнина на Emelle!!! Желая ви щастлив семеен живот още мнооого години!!!
Мисля че Val Stef ме питаше за количката на Cangaroo - Exclusive! Днес я видях много ми хареса Струва 310лв. Гледах я в Базар Илиенци в Пловдив. Предполагам, че ще я има в софийския Илиенци също!
Аз днес имам доста болки ниско долу дори в момента ме пробожда доста силно! Корема също ми е спаднал малко и се надявам да не се вдига повече!!!
Утре съм на консултация и ще докладвам!!! Късмет на всички, че като гледам постоянно валят нови бебчета!!!

# 166
Здравейте сладурки  Simple Smile
аз нямах нет отново за 2 дни и ето че си имаме нови бебчета:
ЧЕСТИТО НА ВАЛ ТОТЕЛИ И ГАЛЯ да са ви живи и здрави бебчетата и скорошно възстановяване!
емелле честита годишнина!!!!!!!!!!!!!много здраве и да се радвате заедно на малкото съкровище!
иначе при мен нищо ново -само че много ми се спи и днес почти през два часа съм заспивала -такова чудо не е било как ще спя довечера не знам newsm78
лека вечер на всички ! и целувки  Heart Eyes

# 167
  • София
Честита годишнина, Емел! Много семейно щастие, любов и скоро - най-хубавия подарък!   bouquet Heart Eyes

# 168
Честити рожбички на Lorexa, Totelly,Val_Stef, Galiiq 82!!!!!!!
Да са ви живи и здрави бебенцата, а на вас мами бързо възтановяване!

Днес се събрахме част от Варненските мами на кафе. Качих снимки, малко са дискретни, столовете ни крият, ама на такива заведения сядаме ние newsm62

Поздрави на всички тумби
до скоро

# 169
честита на Вал и Галя! Браво момичета, вие сте смели жени!!!!

# 170
Мамчета, чета си при вас отвреме на време, че наближава август и ми стана едно носталгично за миналата гадина по това време!

Честити бебчета на родилите мами и леко раждане на чакащите!

# 171
Здравейте бъдещи мами,

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ! ДА СА ЖИВИ И  ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!

Аз тази вечер ходих на доки.
Моята госпожица тежи вече 2.500кг.  Доки каза, че е добре. Почнахме да си говорим за раждането...той нещо не е много фен на секциото по желание.... А мен, както знаете хич не ми се ражда нормално та ще видим какво ще измислим.
На 3.08 съм на запис. Каза че ще ми вземе вагинален секрет на 10ти. Че аз до тогава може и да родя?  newsm78 newsm78
Пък и да имам някакви гъби, кога ще ги лекувам?!?!
Сега съм хепи за бебка и не ми се мисли Simple Smile
Лека вечер и  до скоро Simple Smile

# 172
  • Канада

Честити момиченца на Тотели, Вал-стеф и Галя!!!Много здраве, радост и весели мигове.
Браво мами.
 Hug  bouquet

Ние сме си у дома вече,за сега се справям сама, но бебетата не плачат, макар, че имаме колики,само се свиват, и сумтят като мечетата.Много са смешни  Heart Eyes Heart Eyes

Дано така да са и занапред
Иначе аз си ги кърмя, направих им схема през30-40 мин един от друг и така е добре.През нощта спинкаме на едно легло, спалнята ни е кинг размер и се нареждаме един до друг, който промрънка пръв, получава цицка  и после си заспива.И аз успявам да поспя, поне за сега.

Това е от мен
Прегръщам всички, целувки на бебетата.

baby_neutral baby_neutral Heart Eyes Hug

# 173
Здравейте ,
Честито на новите ни мами!:Вал-Стеф, Тотели и Галя! Да им са живи и здрави бебенцата!
Айла, аз реших да си изчакам когато му дойде времето Wink/то се вижда де...нали съм във форума/
Мислих, мислих и най-вероятно ако до другата седмица не родя тогава ще приема предизвикано раждане. при положение, че нямам признаци за раждане и аз и бебки сме добре не виждах смисъл да бързам. Не че не искам вече да не се търкалям и да мога да спя нормално, но в името не бебки ще стискам още малко.
Еми, браво на вас! И тримата с малките мъже сте големи герои! Щом аще от самото начало се справяш сама, предполагам, че занапред ще ти е по-лесно.
Успех на всички мами и в тази темичка да завалят бебенца baby_neutral baby_neutral

# 174
Браво!!!!!!!!! Честито на мама Валя и мама Галя и на татковците   bouquet ! Да ви са живи и здрави бебенцата! Много се радвам!  bouquet
emelle ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА-много много любов и разбирателство ви пожелавам от сърце  bouquet Благодаря за почерпката много е вкусна  Laughing

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 08:35 от snejko

# 175
Добро утро, мами Grinning

ЧЕСТИТИ ДЕВОЙКИ НА Val_Stef И Galiiq82!!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, А НА МАМИТЕ ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

emelle, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!

ema_ , радвам се, че бебоците са си вкъщи вече и успяваш да се справяш с двама гладници... Grinning

Аз успях да поспя много хубаво тази нощ, но се събудих нервна и избухлива... още от сега започва да ми става топло и май днес ще си остана вкъщи. Ние вчера си харесахме килим в Практикер и ако днес не намерим нещо друго, ще минем да го вземем.

Лек и приятен ден  bouquet

# 176
Честито на мама Вал и мама Галя, и на щастливите татковци! Да са им живи и здрави госпожиците!
Emelle, честита годишнина ! Много любов и семейно щастие!

# 177
EMELLE ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! МНОГО ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ И НАЙ-ЖЕЛАНИЯ ПОДАРЪК ДА ПОЛУЧИТЕ СКОРО!

ЕМА радвам се че двамата сладурковци са вече в къщи. Че имаш кърма и успявате да се кърмите. Много прегръдки и целувки от нас. Hug  love001

Да се отчета след вчерашната консултация. Ние сме добре, разположени сме главично и ритаме много активно. Даже бебчето си е харесало едно място където ме рита с всичка сила,чак подскачам понякой път. Joy Но нали си го обичам, не се сърдя. Wink
Днес се разходих рано-рано докато беше по-хладно и сега не смятам да излизам до довечера.

Това е за сега от мен. Лек ден и се пазете в жегите. Погалете тумбаците. preggo

# 178
  • София
Здравейте, мамчета!  Hug
Аз отивам при доки и нещо ми е притеснено. Дано всичко е наред!  Praynig
ема, браво на малките слънчица!  Hug И най-вече - браво на мама-героиня!  Laughing Wink
Варненските мами, много сте хубави, пупу!  Peace Ама нещо не сте много активни напоследък ми се струва  Thinking Да не сте го ударили на плажове и веселби  Party
tedy84 , чакаме да докладваш след консултацията!  Peace
Обърквация , май повечето д-ри са против секциото по желание. Не може ли нещо да се измисли?
AndyB , аз бях така вчера, още повече, че ми извътряха номер и ни бяха спрели топлата вода отново.  #2gunfire Добре, че сега имаме!
Ох, чао от мен засега!
Хубав ден и до писане!   bouquet :love

# 179
Честито на Val_Stef  newsm51 и Galiiq 82  newsm51
Да са ви живи и здрави бебешоците!!!
Emelle, честита годишнина!!! Пожелавам ти много разбирателство и най-вече много, много    txtloves!!!
ema_ радвам се, че се справяте така добре, дано със всички ни да е така!!!!!
Ние вчера ходихме пак на доки - и нашия ред с глобулите Гино - Дактарин дойде! Как можах да си помисля, че може да ни се размине и всичко да е ОК!!!
Обърквация, наистина може да се измисли нещо за секциото. Просто трябва да си по-настоятелна пред докито!!! И аз ще раждам така и в началото имаше малко коментари по-въпроса и толкова!!!
Хайде за сега това е от нас!!!
Цунки по тумбите!!!

Общи условия

Активация на акаунт