Отговори
# 180
 bdbaloni Честит рожден ден ema_  bdbaloni
Радвам се, че бебоците папкат добре  breastfeeding breastfeeding и че се справяш сама и с двамата!!! Браво давай все така!!!
tedi79 Не се притеснявай за прегледа всечко ще е наред!
 newsm10
Варненските майчета наистина сте прекрасни!!! А и ако знаете само как ви завиждам за моренцито!   grinning039
Kaili хитруша - разходки по хладно !!! А пък на мен сутринта ми е най - сладък съня и изобщо не ми се става от леглото!

# 181
Честити девойки на Totelly,Val_Stef, Galiiq 82!!!!!!!Пожелавам ви бързо прибиране в къщи при щастливите татковци и чакаме да разказвате.  bouquet
АЗ бях на запис на тоновете и преглед днес,тоновете са добре и още няма признаци за раждане .На 25.07 ще ходя пак на преглед да видим тогава как ще е  Simple Smile.
Толкова от мен за сега
Пожелавам на всички приятен ден и на тези които са тръглали да раждам много много успех и най прекрасните бебчета   bouquet

# 182
Здавейте момичета!   bouquet
Благодаря ви много за пожеляниата!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ema_!
  bigdance2   bigdance2   bigdance2
Най-хубавите подаръци вече си ги получила, сега ти пожелавам да ти носят само радост!

# 183
EMA_   newsm59! Много здраве и любов! Хапни си сега по едно парче тортичка за всеки малчуган, за да усетят и те че мама празнува. smile3503

tedy84 и на мен тези дни ми е трудно ставането сутрин, но имах работа да свърша и използвах таткото да ме закара с колата преди работа. Снощи се събудих по едно време и като се разсъних не мога да заспя. Пуснах телевизора да работи и се гледахме взимно известно време. Joy Добре че има функция да се изключва сам. hahaha

# 184
  • у нас
Здравейте милички Hugлелееееее колко сте изписали
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ ЗА МИЛИТЕ ДУМИ И ПОЖЕЛАНИЯ
 Първо да чеситя на [/size] Тотели, Val_Stef и Galiq_82
ЧЕСТИТО МИЛИ МАМЧЕТА,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ,МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ,ДА ПАПКАТ И ДА СЛУШКАТ.
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА EmelleМиличка за още мноооого годишнини да почерпиш,а в най-скоро време за най-сладкото бебче
Ето ни и нас най-после.От сряда сме си вкъщи и сме най-щастливте хора на света.Малката Кари е бебенце-мечта---папака и спинка за радост на мама,че каката беше голяма ревличка.
Пожелавам на всички ви раждане като моето.Както вече бях писала,от първото раждане имам само хубави спомени,а сега от второто са още по-хубави и мили.Не очаквах,че всичко ще мине толкова леко,бързо и бепроблемно.Цялата работа продължи 2 часа,като същинското раждане в залата беше само за 10 минути.Кари се роди на петия напън.
Както последно бях писала тук,в събота бях на запис на тоновете.Всичко беше наред,само че разкритието ми беше напреднало с около 0,5см.Същия ден се чувствах много добре,без контракции и болки(за разлика от предния,когато вече си мислех,че раждам) и реших да пусна бабата за ден-два в домашен отпуск.От Родилния дам я закарах на автогарата и с каката се прибрахме вкъщи.Таткото беше извън града,както всеки ден.Към 11 часа започнаха болезнени кантракции,които бързо бързо станаха през 3-4 минути.Засичах ги около 2 часа и половина,с надеждата да се разредят и това да е поредната фалшива тревога.Изпих поредната шепа хапчета и чаках,но вместо да се разредят,те станаха на 2-3 минути.Алиса спеше.Аз станах изкъпах се и се обадих на кумовете ни да ме закарат до болницата(не че не можех и да се самозакарам,но Алиса трябваше да остане при някого,докато си дойде таткото(той все още нищо не знаеше).При прегледа се установи,че вече съм с 4 см разкритие.Моя доктор веднага се обади на анестезиолога и започнаха да ми оформят документите за приемане.Чак тогава се обадих на таткото и на бабата,че оставам в болницата за раждане.Не исках пак да вдигна цялата фамилия на балон,а да се окаже отново фалшива тревога.Докато ги попълнят анестезиолога беше дошъл и по разпореждане на моя лекар първо ми поставха епидуралната,изчакаха я да подейства и чак след това ми пуснаха системата за засилване на контракциите.Така ме спестиха всякакви болки.Гадната клизма също ми беше спестена,за което съм много благодарна.Така си полежах около час и половина в предзала,дори моята приятелка Валентин,която ви е информирала за раждането на Кари влезе при мен в предзала за около 2-3 минутки.След това ми разказваше,че като ме видяла как съм се разположила на леглото,съм изглеждала така все едно не съм там за раждане,а съм се била излегнала като на плажа хахахахахахаха.
В 15,15 часа ми беше поставена упойката и след 5 напъна в 17,10часа се роди моята малка принцеса,без шевове,болки или каквото и да било друго.Дай Боже всекиму такова раждане Hug
Ами така на кратко приключи моята бременност,която за разлика от раждането беше доста тежка,особено последната седмица Sick.Аз не пишех с подробности тук,за да не ви досаждам с проблемите си,но през последната седмица аз раждах всеки ден по малко.Бях с непрестани болезнени контракции.Много се измъчих,но както казват хората ---всичко е добре,когато приключи добре. Peace.Кари се роди дребничка,но тя бързо ще навакса,защото е най-послушното бебче--папка и спинка по цяяяяял ден.
Това е за сега от мен мили мамчета,прегръщам ви и ви пожелавам леко бременеене до края.Време е и едно момченце с пишленце да се появи Mr. Green.

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 22:33 от Lorexa

# 185
 Lorexa много се радвам че отново си сред нас!  Hug Ех, откога те чакам да разказваш ако знаеш само!  Laughing Благодаря ти за пожеланията!  Laughing
Цункай бебка от нас!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
А иначе нямам нищо против моето мъжле да се ражда вече!   Mr. Green

# 186
Добре дошла Lorexa! Hug Радвам се че раждането ти е било леко и не си се мъчила. Малката е голяма сладурана, ще прилича на кака си. Wink После се надяваме да помагаш със съвети.

Днес се замислих че divas не е писала от както се прибираха от Варна? Thinking Какво ли става с нея?

# 187
  • София
БРАВО ЛОРЕКСА !!! newsm20

Ти наистина си майка - героиня ! Радвам се че всичко е минало добре за теб и малката Кари. Като чета за раждането ти - сякаш се успокоявам, че не е толкова страшно раждането  newsm17. Вдъхваш ни кураж на всички, които ще ставаме майки за пръв път и доста се притесняваме.
Желая на всички нас да сме силни като теб и дано раждането също ни е леко !

Целувки на 2 те малки кукли  4470 4470

# 188
Здравей Lorexa! Добре дошли при нас,защото вече сте двечки!!!
Радвам се, че всичко е протекло леко дай Боже всеки такова раждане!!! Малката е такова съкровище, а и ти на снимките изглеждаш супер! Дано да продължава бебка да папа така и да расте бързичко , а и дано си остане кротичка и да не плачка!!!
Много се вълнувам, че и на мен ми предстои скоро време това щастие!!! Нека всички да родим така приятно като теб и бебчетата да са такива слънчица!!!

# 189
 newsm44 newsm10 newsm06
Браво Лорекса!Толкова се радвам след всичко което изтърпя ти определено заслужаваше такова раждане!Много се радвам за вас HugДа нагушкаш и нацелуваш двете си принцеси!Толкова сте красиви!Нямам думи!
 Praynig
Дай Боже всички тук да се похвалим с леки раждания!
Момичета само да ви кажа че пак има промоция на кремовете на Чико този път крема за след раждане(интензивен за стягане) е в комбинация с крема за гърди,много са хубави.Аз ги взех и двата на цена 29лв!Купих ги от Стара Загора ,но не може и в други градове да ги няма newsm78
Аз съм още с разтроен стомах гадене и май днес ще пропусна разходките ,татито сутринта беше с температура и сега си кротуваме вкъщи.Надявам се това мое принудително гладуване да не се отрази на бебо ooooh!
Лек ден на всички,чакам с нетърпение и другите мами с бебенца да разкажат нещо!

# 190
Lorexa  добре дошла!!!!Радвам се че сте добре с бебка.Наистина си имала леко раждане-браво-дай Боже всекиму.Пожелава ти все такава кротана да е малката та да ти е по леко и занапред.

MamaMargo от къде точно от Стара Загора си взе кремовете на Чико????
При мен нищо ново около бебо-вчера направихме пак един тур по магазините ,но нищо не купихме само си набелязахме кое от къде-аз май ще оставя на таткото и бабите да пазаруват това което съм си харесала след като се роди бебо живот и здраве.Капарирахме само кошарката и матрака , а сега в неделя мъжлето ще отскочи до един производител(негов приятел) на детски дрешки и спални комплекти да накупи оттам някой работи,а иначе от дрехи много май няма да имам нужда ,че ми дадоха доста неща приятелки и сестра ми .
Още не съм си стегнала и багажа за болницата ама мисля другата седмица и това да направя-дано не ме изненада с нещо бебо newsm78 newsm78 Praynig
Това е засега от мен
Лек ден и почивайте повече ,че не остана

# 191
Добре дошла Лорекса!!!Браво на малката Кари!Дано и ние всички родим така леко като теб.Целувки на двете принцеси!
Честит рожден ден Ема!!!Бъди щастлива и обичана!А с такива хубави слънчица нямам как да не си!!!
Честито и на Вал Стеф и Галя 82!!!Да са ви живи и здрави малките принцеси!!!И много,много да ви радват!
Емеле честита годишнина миличка  и много се обичайте!!!

Ама наистина много се радвам и вълнувам за всички ви и вече по-малко се страхувам за самото раждане ,като ви слушам.Нека всички имаме здрави и послушни бебенца!!!Целувам ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
п.п.И аз качих две снимчици от вчерашната ни среща. Hug

# 192
  • София
Ema_,  nbirthday и  newsm67!

Честито и на новите мами и техните семейства! baloni Да са им живи и здрави бебоците и положителните емоции да са повече от лошите моменти!

Lorexa, много благодаря за разказа. За мен беше много успокояващо да го прочета, защото и аз като теб се надявам да родя нормално  с епидурална упойка.

# 193
  • Sofia
Честит рожден ден Ема! Най-хубавият подарък си го получила вече. Да са ти живи и здрави тези слънчица!

Лорекса, добре дошли с малката Кари!

Ходих в Премаман, за да видя намалението. Наистина доста неща са намалени, но още се чудя. Утре пак ще мина.
Дай пове4е информация.Какво интересно има?Аз сега от теб 4увам за намаление newsm78
А може да отско4а за някоя глезотийка извън списъка от първа необходимост в последните дни Wink
Намалението е от 30 до 60% на дрехите. Останали са повече за момченца. Има хубави неща, но бързо свършват. Днес отидох пак и си купих два гащеризона за 28 лв общо-(така ги продават) и едно комплектче от с жилетка, боди, шапка, терлички и май имаше още нещо, но забравих.  Embarassed

# 194
ЧЕСТИТО НА МАМА ТОТЕЛИ, МАМА ВАЛ и МАМА ГАЛЯ! МНОГО РАДОСТ С МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ!!! newsm51 smile3525 newsm51
ТЕЗИ МОМИ СА МНОГО НЕТЪРПЕЛИВИ! а аз си мислех, че ще съм една от първите с бебче, а то виж колко ме изпревариха.... Галя се оплака, че и се втърдява корема и взе че роди, а аз от месец и половина съм така и ..... нищо.
Лорекса, радвам се че си отново сред нас! малко ти завиждам, че вече ти олекна! да те пипна за късмет, та и при мен да мине бързо и безпроблемно раждането!
Кабив, направо ме разбиваш. супер отговори имаш по въпросите. да не би да си лекар или мед.лице?
Емеле, честита годишнина! много вкусна торта си направила!
ти как имаш още сили за работа? я си почини малко!
Ема, честит рожден ден!!! ти си герой! как спиш? то през половин час сигурно кърмиш?
сега нещо и за мен - още си имам води! тая тапа продължава ли да пада. то голяма работа била! после ще ходя на док да видим какво е положението. дано да изкарам до другата седмица за едно лъвче. иначе с наближаване на раждането, страхът сякаш ми се изпари. а така се бях шашнала преди!

Общи условия

Активация на акаунт