Отговори
# 195
Честит рожден ден на ЕмаДа си жива и здрава,дано всичко около теб се нарежда все така добре!

vesi77 от м-н "Па-Па",дано още да има,магазина е на улицата успоредна на Цар Симеон ,минава покрай Търговската гимназия,малко е на скришно място до едно кафе точно след като минеш пресечката,след големите блокове в дясно,дано съм ти от помощ1

# 196
  • у нас
ЕМА,ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН
Бъди жива, здрава и много силна майка.
Пожелавам ти весел празник днес

# 197
Честити момиченца на Lorexa, Totelly, Val_Stef и Galiq84!
Да са ви живи и здрави и много да радват майките и татковците!

Лелеее момичета, то се почнало с пълна сила вече  #Crazy, а аз все си мисля, че има време. Аз още не мога да повярвам, че съвсем скоро и на мен ще ми се наложи да хода да раждам. Имам чувството, че някой друг ще ходи вместо мен.  Crazy

Ema, честит рожден ден! Радвам се, че твойте момченца са вече при теб вкъщи и се гледкате и храните добре.

Lorexa, добре дошла отново сред нас. Радвам се, че така позитивно разказваш за раждането. Вдъхваш ми долям голям кураж. Малката Кари изглежда наистина прекрасно, както и ти на снимките. Все едно, че въобще не си раждала.

Хайде чакаме с нетърпение и другите родили да се завърнат и да ни разкажат за техните изживявания по време на раждането. А като имат повече време да споделят опит и как се справят с отглеждането на малките в първите дни след болницата.

Хайде момичета пожелавам на всички ни безпроблемно и бързо да родим и да имаме само приятни спомени след това.

# 198
Добре до6ла Лореха,даи боже всеки му такова раждане Peace,а малката Кари да е все така послу6на Flutter.Ема 4естит рожден ден  bouquet много здраве,6тастие и лубов и все така да те слу6ат твоите маже Peace.Емел 4естита годи6нина   bouquet много семеино 6тастие.Аз днеска бяь да си взема резултатите от крав,урина и от секретите .Кражта и урината добре ама секретите не били пристигнали трябвало наново да ми вземат #2gunfire, 4е аз 6те родя тогава 6те са готови #Cussing out,направо се вбесих.Ина4е моя бебо е слязнал надолу и ве4е напира кам изхода,но кога 6те излезе незнам,харесва му ватре Simple Smile.Това е целувки на вси4ки по сладките корем4ета  bouquet

# 199
Добре дошла Lorexa! Hug  Радвам се че раждането ти е било леко и не си се мъчила.
Ema, честит рожден ден!  bouquet  Да си жива и здрава, дано всичко около теб се нарежда все така добре!
Лек уикенд майчета, ще пиша пак понеделник Laughing

# 200
LOREXA, предполагам се досещаш как влияе такъв положителен разказ на всяка жена, която очаква своята рожба. Сигурна съм, че зареди всички момичета с много положителни емоции, за което искрено ти благодаря.Много сте сладки! Да са ти живи и здрави дъщеричките! И всичко да е винаги така безпроблемно!

Много щастие за EMA! Да бъде много обичана! Весело изкарване на специалния и ден!

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 18:46 от navramova

# 201
Здравейте, всички августовски мами!
Аз съм за 23-тил Втора бременност. Чакам с нетърпение. Дъщеря ми също. Много се радва, че ще става кака. Постоянно ми целува корема. как ви се отразямат жегите, момичета? Малко остана, но ми се струва , че има цяла вечост.
Пожелавам леко раждане на всички.  newsm10
При мен бебчо се е обърнал седалищно и не се знае дали ще се намести, както трябва докато дойде раждането. Май ще се наложи операция. Много ме е страх от цезарово. Cry

# 202
Добре дошла ЛОРЕХА. И трите сте много сладки. Радвам се,че всичко е минало нормално.  newsm51.На мен скоро ми предстои раждане и вече започнах да се "шашкам",но като прочетох разказаното от теб ми подейства успокояващо. JoyБраво на теб супер си-дано и при другите момичета раждането да мине така Hug
А относно жегите-седя в къщи до климатика и излизам вечер като се разхлади,иначе няма спасение newsm08 newsm08.

# 203
Здравейте! Stop
 bdbaloniЧ.Р.Д.Ема.Браво на теб и бебоците,Че се справяте толкова добре.Дано и занапред бъдете све така послушни Peace
Добре завърнали се на Lorexa и малката кукла.Много позитивно зареждане получих от разказа. PeaceНека всяка мама да може да се похвали с такова раждане,Че и такова послушно бебче. Heart Eyes
Иначе при нас нищо ново.Тоновете на бебчето са Много добри.На 30.07. сме пак на запис.Тук при нас записът се плаща по 8 лв.Плацентата е 3та степен на зрялост.
Ех,Днес май ще минем без нови бебчета.Но пък се започна голямото чакане. Wink
Лек уикенд на всички и само хубави преживявания Hug

# 204
  • Някъде там...
Ейй Lorexa  се е завърнала Simple Smile)Добре дошла:) Hug Направо и мене много ме успокои с този твой разказ за раждането, дано всички да сме така.
Lorexa ако имаш време пиши какво са ти искали от болницата да носиш, доволна ли си от персонала, с бельо даваха ли и всякви такива Simple Smile

Честит рожден ден на Ема. Да си жива и здрава и много радости с бебоците Wink

Аз пък до сега съм обикаляла магазините пак за колички да гледам. Аман от тези Chipolino, навсякаде само такива, ужас.
tedy84 и аз е видях тази на cangaroo exclusive -наистина хубава е , но видя ли й предните гуми колко паянтави бяха, направо веднага се отказах , а и продавачката като каза, че в Китай ги правили и аз се разочаровах още повече.
Днес ходих пак на лекар и преглежда ме гинекологично, каза че всичко е добре и съм нямала скорошни признаци на раждане. Някои мами ще забравят кога са родили , когато аз рода Simple Smile

Еми това е от мен. Лек ден на всички:)

# 205
Здравейте,момичета! Първо искам да 4еститя рождения ден на Ема!  bouquetС пожелания за безобла4но щастие ,много радост и усмивки! Hug

Добре дошла и на Лорекса! HugРадвам се 4е отново сте сред нас с малката Кари! А разказати- наистина зву4и много вълнуващо и най-ве4е успокояващо! Благодарим ти за което!   bouquet
Аз най-накрая се довлякох до вкъщи след целодневно обикаляне по улиците.Ходих на кафенце с една приятелка и бебата й,после се видях с друга и накрая- стигнах до Шейново LaughingГледахме бебка- вси4ко е наред с нея и доки каза 4е доста е пораснала.Докато се притесняваме 4е вървим назад,сега пък- ново 20 ShockedТежим 2700 и ако продължава с тия темпове,ще бъде едно малко слон4е LaughingИма вероятност да раждам секцио,тъй като таза ми не е от най-благодатните Rolling EyesВсе пак- ще 4акаме да видим как нараства бебка и ще решим накрая.Но- все пак ми каза да с е подготвя и за този вариант Rolling EyesСега- не знам от кое ме е страх пове4е....
Както и да е- Само вси4ко с мен и беба да е наред- доки ще направи каквото е необходимо.Каза 4е иска все такива пациентки да му идват с толкова хубава и безпроблемна бременност като моята. BlushПлацентата ми е 1-ва степен и води си имамм колкото си искам.абе- още дълго време можем да се "мътим".Правихме и запис на тоновете за първи път и вси4ко е наред.Каза 4е са много добри.Индикираха се няколко мъни4ки контракции,,които аз въобще не съм и усетила NaughtyДори му се оплаквах 4е нямам никакви  контракции до сега- нито болезнени,нито безболезнени....Ако не броим тези след секс EmbarassedТой много ни се радва на спортния дух и.....отново полу4их поздравления за ежедневието  което водя и настроението ,което нося  HugОх- мнгоо се зарадвах 4е вси4ко с беба е наред.В сряда ще ходя пак на преглед.Вероятно пак ще записваме тонове.А- забравих да кажа 4е видях,макар и за бързо Теди 79 пред кабинета.Тя излизаше- а аз влизах LaughingЖалко 4е не можахме да се видим з апо-дълго време.Но- нищо.Надявам се както с нея,така и с други от вас да се видим скоро.МОже би на лекциите на сп. "9 месеца". Rolling Eyes
Хайде- стига съм писала ,4е няма кой да ме 4ете Crazy
После- пак! Wink

# 206
Честит рожден ден на Ема! Много здраве ти желая и щастливи мигове с малките съкровища.

Добре дошла и на Лорекса.Радвам се, че всичко е наред и малката е толкова послушна.

Сега и аз да се похваля- моя мъж го гледахме вчера- в 34 г.с е 2.900 почти  Laughing  #Crazy незнам до края може и 4кг да чукне, ама да е жив и здрав, майка му да му мисли как ще ражда.Единствено се притеснявам от евентуално секцио, но ще видим по нататък.
Събрах си почти всички документи от докито, понеделник ще си взема и обмената карта и живот и здраве си отивам в Шумен при мама- малко да ме поглезят, че не усетих че съм бременна. Краката ми пак почнаха да се подуват от жегите, болки почти нямам.Лекарката ми каза да спирам всякакви витамини и лекарства, остават ми само свещичките- за жалост и аз съм гъбясала, дано се поизчистя до края. В началото на август смятам да накупя всичко и да се кортна за малко.

Почивайте повече и погалете коремчетата, още малко остава.Лека вечер от мен.

# 207
Забравих да ви кажа голямата новина! Видях ли4ицето на бебка! HugТОлкова се зарадвах,4е..нямам думи просто! Тя така се криеше и извърташе при вси4ки прегледи до сега,4е..ве4е се бях примирила 4е ще я видим направо наживо- без догадки или ехографски образ.И..ето 4е днес най-нео4аквано ме изненада и си показа муцунката.Виждаше се много хубаво- по4ти в анфас.Толкова се развълнувах...И като казах на таткото,той 4ак не можа да повярва.Е- реши да ни изненада накрая Grinning

# 208
Честити принцеси Val_Stef и Galiq_82, да са ви живи, и здрави и да ви носят мн. щастие.   bouquet  bouquet
Честита годишнина и едно прекрасно бебче, Emelle!  bouquet
Честит рожден ден Ема! Мн. здраве и щастливи моменти с твоите рожби  bouquet
Лорекса, добре дошли отново сред нас. Мн. се радвам, че сте добре и че вс. Е минало така гладко.    bouquet
Аз да се похваля днес се видях с Мамажени, снимахме се и ще се пробвам да кача снимки.
Вчера бях на Плевен на преглед, вс. Е наред, бебо тежи 2.600, плацентата ми е 1 степен на зрялост, така че се надявам да изчакам връщането на моя док., к` е отпуска от 1 до 10 август.
[/color]

# 209
  • София
Здравейте, мами!  Hug
Честит рожден ден на Ема! Много здраве, любов и щастие с мъжлетата около теб  Wink Laughing  bouquet
Добре дошла на Лорекса! Наистина много положително действа разказчето ти! Направо да не го чете някой мъж обаче - ще реши, че е много лесно, а не трябва  Joy hahaha Много да те слушка малката принцеска и да папка!  Heart Eyes
Добре дошла на нели-на!  bouquet
Ние днес също бяхме на преглед, вече сме към 3 кг, плацентата все още ми е 2-ра степен, води - достатъчно. Правихме запис - ОК е. Видяхме се закратко с велмар пред кабинета - изглежда чудесно!   bouquet Много красива бременна си, пупу!  Heart Eyes
После минахме през Штъркел и си купихме разни неща. Емел, май ти беше писала за сините комплекти с овчиците - и аз ги харесах и си взехме такива  Heart Eyes В началото имах идея за едни на Бебето, в друг магазин ги гледах - по 169лв, но ми се стори прекалено Naughty За тези пари ще си купя три обикновени и ще си ги сменям!  Peace
Радвам се, че засега при всички ни нещата са добре! Дай Боже да е така и до края!  Praynig
Лека и спокойна нощ!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт