Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява амниотoмията и какви са нейните ефекти?
Какво е мнението за цезарово сечение и естествено раждане?
Какво е мнението за използването на гармастан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява амниотoмията и какви са нейните ефекти?
Амниотoмията е процедура, при която лекарят пробива околоплодния мехур, за да освободи околоплодната течност. Това може да ускори раждането чрез предизвикване на контракции и започвайки родилни болки. Въпреки това, тази манипулация трябва да се извършва само от медицински специалисти след задълбочено обсъждане на ползите и рисковете с тях.
-
Какво е мнението за цезарово сечение и естествено раждане?
Мненията относно цезарското сечение и естественото раждане варират. Някои майки избират цезарово сечение поради по-малко страдание за бебето, докато други смятат, че естествено раждане е по-добро за процеса на раждането. Важно е да вземете предвид медицинските препоръки и индивидуалните обстоятелства на всяка майка.
-
Какво е мнението за използването на гармастан?
-
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какво представлява записът на сърдечните тонове по време на бременност и как се извършва?

, а аз все си мисля, че има време. Аз още не мога да повярвам, че съвсем скоро и на мен ще ми се наложи да хода да раждам. Имам чувството, че някой друг ще ходи вместо мен. 
,а малката Кари да е все така послу6на
.Ема 4естит рожден ден
много здраве,6тастие и лубов и все така да те слу6ат твоите маже
, 4е аз 6те родя тогава 6те са готови
,направо се вбесих.Ина4е моя бебо е слязнал надолу и ве4е напира кам изхода,но кога 6те излезе незнам,харесва му ватре
.Това е целувки на вси4ки по сладките корем4ета
Радвам се че раждането ти е било леко и не си се мъчила.

.На мен скоро ми предстои раждане и вече започнах да се "шашкам",но като прочетох разказаното от теб ми подейства успокояващо.
Браво на теб супер си-дано и при другите момичета раждането да мине така

Ч.Р.Д.Ема.Браво на теб и бебоците,Че се справяте толкова добре.Дано и занапред бъдете све така послушни 

Плацентата ми е 1-ва степен и води си имамм колкото си искам.абе- още дълго време можем да се "мътим".Правихме и запис на тоновете за първи път и вси4ко е наред.Каза 4е са много добри.Индикираха се няколко мъни4ки контракции,,които аз въобще не съм и усетила
Дори му се оплаквах 4е нямам никакви контракции до сега- нито болезнени,нито безболезнени....Ако не броим тези след секс 
Много да те слушка малката принцеска и да папка!