Отговори
# 210
Честит рождане ден на Ема! Да си жива и здрава както и всички твои мъже/малки и големи/.
Добре дошли отново  на Лорекса и Кари!
При нас засега нищо ново Simple Smile

# 211
  • Канада

Благодаря ви момичета за пожеланията!
Радвам се, че ви има.

На всички, на които им предстои раждане за първи път, да им кажа, че няма нищо страшно, минава и се забравя, а и сега има епидурална и това доста променя нещата.На тези, които са решили секцио, основното е бързото раздвижване, и да имате хубави обезболяващи, защото си боли няколко дена.И както казах, всичко минава и се забравя.Спокойно!

Остава най -хубавото, бебоците Heart Eyes

Това е от мен.
Целувки на всички

baby_neutral baby_neutral  bouquet Hug

# 212
Здравейте мили бъдещи и настоящи мамчета  Hug

Искам да поканя всички бъдещи и вече настоящи майки да се включат заедно с малките си бебчета в Световната Седмица на Кърменето. На 5 август - събота, в парка на НДК от 11 ч., за да вземат участие в поход-разходка World Walk for Breastfeeding, организиран ежегодно по цял свят, с който да покажем, че кърменето е наистина важно за нас и децата ни. Всички, които подкрепят кърменето, са добре дошли – поканете роднини, приятели и познати да се присъединят!

За тези от вас които са или ще се намират във Варна програмата е следната:

Програма за ССК        01.08 – 07.08.2006г. Варна
31.07. - 17.00ч.    МБАЛ”Св.Анна”(Окр.болница), „У-ще за бъдещи родители”, в Сешният център, тел: 69-26-597 0 ст.ак.Русева,69-26-238 – Родилно отд.
01.08. - 11.00ч.  АГ болница, Масово кърмене с костюми
02.08. - 15.00ч.  АГ болница - „Училище за бременни”, на първият етаж тел.613-798
03.08. - 10.00ч. Майчин дом -  Женска консултация и посещение на родилките.
05.08.  - 11.00ч.  Поход-разходка от шадраваните до входа на Морската градина

Надяваме се да ви бъдем полезни и да можем да отговорим на въпросите, които бихте искали да ни зададете. А ако нямате такива, разходете се с нас и ни подкрепете  Hug

Желая на всички, които още не са си гушнали малките съкровища, скоро да се сбъднат най-топлите и мили прегръдки между вас. А на тези от вас, които са се запознали с малките човечета Честито! Обичайте много бебчетата си, защото те са нашето богатство!

# 213
  • София
Добро утро и от мен момичета Simple Smile Май днес съм най-ранобудната. Но вече не ме свърта в леглото. В понеделник влизам в болница и живот и здраве във вторник или сряда ще е секциото Hug
Стискайте палци да се родим живи и здрави!

# 214
Добро утро и от мен! Изкарах ужасна нощ и нямах търпение да дойде утрото 4е да стана от леглото.Сънувах 4е запо4вам да раждам....по-скоро,4е ми изти4ат водите.И по този повод ставах сигурно 100 пъти до тоалетната и се взирах притеснено.А доктора ми заминава извън София за уикенда и май съня ми е повлиян от това.МИсля тия дни да пия магнезий да се застраховам допълнително.МАй ме плаши пове4 емисълта да не родя с моя си доктор,отколкото самото раждане SickСега ве4е си пия кафето .Надявам се да се отърся от тия фобии и мра4ни мисли и уикенда да мине бързо и неусетно без изненади!
Хубав ден велая на вси4ки! Hug

# 215
nana77 успех ти желая, дано всичко мине безпроблемно  bouquet

# 216
  • София
nana77 успех ти желая, дано всичко мине безпроблемно  bouquet

bouquetБлагодаря ти. Сега ми е спокойно, но преди няколко дена бая се бях поуплашила. Нищо необичайно... Joy

# 217
Здравейте мами!!!!
Честит рожден ден Ема!!!!! Да си жива и здрава и мъжете ти само да те радват!!!!! nbirthday
neli_na  welcome!!!!!
Момичета мисля, че с приближаване на датите всичките сме бая шашнати!!!! Но съм уверена, че всичко ще е наред!!!!! Особено след разказа на Лорекса и Ема -  наистина ми подействаха успокояващо!!!! Благодаря ви мами!!!!! newsm10 newsm10 newsm10
nana77 стискаме палци и всичко ще е ОК!!!! Важното е да се възстановиш много бързо и както каза Ема

На всички, на които им предстои раждане за първи път, да им кажа, че няма нищо страшно, минава и се забравя, а и сега има епидурална и това доста променя нещата.На тези, които са решили секцио, основното е бързото раздвижване, и да имате хубави обезболяващи, защото си боли няколко дена.И както казах, всичко минава и се забравя.Спокойно!

Остава най -хубавото, бебоците Heart Eyes

baby_neutral baby_neutral  bouquet Hug

Това е за сега от нас!!!!!
Цунки по тумбите!!!!!   love001  love001  love001

# 218
Здравейте момичета!!!
Tedi79 радвам се, че прегледа е минал добре! И аз вчера бях, но докторката само ме претегли, измери корема със сантиметъра, чу тоновете на бебо с праисторическата тръба и това е не ме гледа на ехографэ, а така исках да си видя бебчето и да разбера колко тежи, защото върви едричък! О, да и ми взе кръв за общ белтък - това изследване го искат задължително в болницата, а чак сега ми го правят! Та аз можеше да съм родила вече, дори тя се учуди като ме видя вчера на прегледа! И случайно ако тръгна да раждам събота или неделя трябва да ходя в лабораторията на болницата и да си издирвам сама изследването за да може да ме приемат да раждам!!! Представяте ли си?!?!?!  #2gunfire
Видях снимките на Александра на Val Stef Бебчето е страхотно и има големи бузки!!! Ако можех щях да го щипна!!!  bouquet

# 219
Я, колко много чудесни поводи за празник! Малко късно се включвам, но честити бебчета на Галя и Вал Стеф! Да са ви живи, здрави и усмихнати!
Честит рожден ден на Ема - много щастие на семейството!
Честита годишнина на Емелле - още много щастливи семейни години!

Добре дошла на Нели на! welcome

Нана77, с теб май ще раждаме по едно и също време - и аз съм записана за вторник  Grinning, в Св. София. Ще стискам палци и на двете ни!  love001

Кабив, мерси и от мен за инфото - и аз мисля, че не кремът, а самото мазане може да предизвика контракции, а кърмаческия форум още не съм почнала да чета...

Хубав ден, момичета!

# 220
Нана77 стикам палци вси4ко да мине добре newsm10.Гледам 4е си един ден преди моя термин така искам ве4е да раждам smile3511.с тоя корем в тези жеги не се трае.На вси4ки мами приатен укиенд а които са трагнали да раждат успех newsm10.

# 221
Здравейте, мами bouquet

nana77, mmar. ще стискам палци всичко да мине максимално леко и скоро да се включите с подробни разказчета... Laughing

Ние ходихме днес до склада на бул. "Европа" за стерилизатор, но когато видях какво точно предствлява на Чико, се отказахме...аз си мислех, че поне се затваря херметически, а по начинът, по който е направен, не виждам разликата в стерилизиране в обикновена йенска тенджерка... newsm78 hahaha Засега явно ще си остана на варианта изваряване. След това отидохме до "Штъркел" за стойка и корито, но нямаха и се прибрахме без никакви покупки... Sad

Лек и прохладен ден Heart Eyes

# 222
  • София
Нана77, с теб май ще раждаме по едно и също време - и аз съм записана за вторник  Grinning, в Св. София. Ще стискам палци и на двете ни!  love001

Аз съм в Окръжна болница Grinning но още не знам дали ще е вторник или сряда. Успех на теб  bouquet

ROZI24 и при мен ситуацията е същата. Бебо голям, коремът огромен, направо  #Crazy и колкото и да ме беше хванало страх от секциото, вече нямам силиииииииииииии Naughty

# 223
Ох не се издържа в тези жеги ,побърквам се,на всичкото отгоре и носа ми тече ,насред лято Close
Цяла нощ не съм спала такива нерви ме тресат,защото не съм си платила на никой и ще ходя ей така без да знам и аз какво ще реши лекаря,реших в Св.София , защото там като се обадих ми казаха, че ще ме приемат чак като има признаци за раждане ,а няма нужда да лежа предварително,но се страхувам ужасно да не би пак да ме опитват за нормално и да се мъча и накрая пак секцио като миналия път.
Аз сега ако раждам нормално ще ми е като първо раждане и така ме страх. Ако си поискам упойка дали ще ми сложат според вас? ooooh!Съжалявам ако ви развалям настроението, но тези мисли не излизат денонощно от главата ми.
Вчера си стегнах багажа за болницата ,останаха някои дребни неща,но постепенно ще ги допълня.
Изварих и помпата си за кърма и биберона залъгалка на бебо,аз така си стерилизирах миналия път и съм доволна .Спазих указанието на опаковката и ги изварявах 5 мин. във вряла вода.Само ще гледам да си купя щипка за бибероните,че така е трудно ,пари доста,мисля че  в някои като тези на Калпол ги дават безплатно.
Вчера се уговорих и с една мама, която си продава помпата на Авент на старо за 35лв +шишетата,предполагам че като изваря всичко няма да имам проблем newsm78.
AndyB не се притеснявай,по добре понякога човек нищо да не купи отколкото някой боклук дето само ще му заема място вкъщи!На мен този склад ми е много далече и се отказах.
nana77 сигурна съм че всичко ще е наред,аз съм била със секцио,като операция от херния или апндецит е ,не е толкова страшно!Завиждам ти че знаеш поне какво и кога те чака!Ти уговорка с лекар ли имаш или по медицински причини?

# 224
  • София
nana77 сигурна съм че всичко ще е наред,аз съм била със секцио,като операция от херния или апндецит е ,не е толкова страшно!Завиждам ти че знаеш поне какво и кога те чака!Ти уговорка с лекар ли имаш или по медицински причини?

И двете Hug С висок диоптър съм и няма как да родя нормално, тъй като не съм особен привърженик на секциото. Освен всичко друго бебко порасна доста и е седалищно. Абе всички екстри накуп Joy Но тъкмо заради късогледството още като забременях започнах да си търся лекар, който да следи бременността ми и за когото да знам, че освен добър гинеколог е и добър оператор. Така че сега живот и здраве ще раждам в Окръжна болница при д-р Жекова.

Общи условия

Активация на акаунт