Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява амниотoмията и какви са нейните ефекти?
Какво е мнението за цезарово сечение и естествено раждане?
Какво е мнението за използването на гармастан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява амниотoмията и какви са нейните ефекти?
Амниотoмията е процедура, при която лекарят пробива околоплодния мехур, за да освободи околоплодната течност. Това може да ускори раждането чрез предизвикване на контракции и започвайки родилни болки. Въпреки това, тази манипулация трябва да се извършва само от медицински специалисти след задълбочено обсъждане на ползите и рисковете с тях.
-
Какво е мнението за цезарово сечение и естествено раждане?
Мненията относно цезарското сечение и естественото раждане варират. Някои майки избират цезарово сечение поради по-малко страдание за бебето, докато други смятат, че естествено раждане е по-добро за процеса на раждането. Важно е да вземете предвид медицинските препоръки и индивидуалните обстоятелства на всяка майка.
-
Какво е мнението за използването на гармастан?
-
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какво представлява записът на сърдечните тонове по време на бременност и как се извършва?

Аз също не съм привърженик на секциото, но по лекарско предписание съм записана за идната седмица.Стискам палци всичко да е наред и с вас nana77, mmar !
).Отидохме до една наша любима пицария,където правят страхотни пици на пещ...
,после решихме да отско4им до маг.Пакостник в Овча купел,с идеята да видим и евентуално купим кошница за кола.МИслях си за тези на Чиполино,4е не ми се дават 200лв за маркова
Така и не си купихме.Но пък си взехме дигитално термометър4е на Чико
ПОсле купих и първите памперси на бебка.Сега остава да взема и някакъв "куче" пакет за болницата.Другата седмица като ходя отново до Шейново,ще взема от аптеката там.Казаха ми 4е имало евтини.Купих и крем Бочко
На няколко аптеки питам и - все няма.Май са го спряли от производство.Взех 2 ампулки физиологи4ен разтвор.Искам да ви попитам- с колко процентов спирт се маже пъп4ето на беб4етата
Относно спирта за пъп4е ,знам 4е навсякъде с разли4ен процент препоръ4ват.За шейново и аз бях 4увала 90 или 95% 
Диаметъра на главата му е 9.2 см и си имал бузки като хамстермче
много добре кръвоснабдена и както се вижда по кг на бебо, хранеща го перфектно без никакво калциране 

- относно козметиката.МИслех да взема на Бюбхен,и дори по време на бременността си тествах върху себе си.Да- но в4ера ,влизайки в една аптека без да искам запо4нах да се "зарибявам" за Мустела