Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява амниотoмията и какви са нейните ефекти?
Какво е мнението за цезарово сечение и естествено раждане?
Какво е мнението за използването на гармастан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява амниотoмията и какви са нейните ефекти?
Амниотoмията е процедура, при която лекарят пробива околоплодния мехур, за да освободи околоплодната течност. Това може да ускори раждането чрез предизвикване на контракции и започвайки родилни болки. Въпреки това, тази манипулация трябва да се извършва само от медицински специалисти след задълбочено обсъждане на ползите и рисковете с тях.
-
Какво е мнението за цезарово сечение и естествено раждане?
Мненията относно цезарското сечение и естественото раждане варират. Някои майки избират цезарово сечение поради по-малко страдание за бебето, докато други смятат, че естествено раждане е по-добро за процеса на раждането. Важно е да вземете предвид медицинските препоръки и индивидуалните обстоятелства на всяка майка.
-
Какво е мнението за използването на гармастан?
-
Какви са мненията за наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какво представлява записът на сърдечните тонове по време на бременност и как се извършва?
Ти ще бъдеш мислено с тях и после ще те затрупат с фото- материали.ЩЕ се 4увстваш- все едно си била там.
)
,
Ама от днес съм спокойна, че поне до лъвче го добутах
Аз днес и утре ще подосаждам повече, че освен да се довлека до компютъра нищо друго не мога да свърша!
И аз станах рано ,но с татито закусихме спокойно,после той малко ми посвири на китарата.Бебето много се заслушва като свири и си кротува ,но на някои песни се бунтува,има си вкус човечето! 
Ние с таткото днес направихме бърз мини-тур през няколко магазина в търсене на кошница а кола.Е- кошница така и не взехме,но...купихм си нова термокана и термос - 500мл.Не 4е ми е притрябвал сега,но...така ми дойде музата и се сдобих с него.После ходихме на сладкарни4ка и отдъхнахме приятно.МОми4ета- навън е ужасна вега- просто не се търпи.Аз- дето по цял ден само обикалям напред-назад и уж съм свикнала,едвам изкарах.Пазете се!Големия майтап беше 4е съвсем слу4айно ве4е прибирайки се вкъщи минахме покрай един квартален детски магазин ,който ми е на съседната улица.Е- ако щете вярвайте,но- там имаше въпросната кошница
Умряхме от смях.Жалко 4е магазина беше затворил преди броени минути.Утре поне знам къде да отида и направо да купя!Сега отивам да сготвя нещо.ПОздрави от нас! До писане!
Да ви кажа честно много трудно се учи когато си бременна- мислите ми летяха все към бебето, а и то нещо не хареса материала и почваше да ме рита доста активно. Даже се смях с едната квесторка че си водя и подсказвач.
Инструктирайте татковците да ни съобщят хубавата новина.

Желая леко раждане и на мамите, чиито бебетата тръгнат по естествен път!
Но в името на доброто на бебчо, всичко си струва! Аз не че като ходих на сватбата на брата на мъжа ми много участвах - седях и гледах всичко, нямах сили да стана. Така че - и при мен снимките и видеозаписа изиграха главната роля!
Успех!