НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 862
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Хепи, бъдете силни заради София. Много прегръдки.

# 151
Хепи,не искам да повярвам в това,което прочетох ....много съжалявам ...Моля се за вас ,бъдете силни !!!

# 152
Хепи, изключително много съжалявам. Дори не мога да си представя как се чувстваш. Прегръдка и от мен. Поне имаш още едно съкровище, което ще те радва и за което да се грижиш.

# 153
.... Хепи, много съжалявам.
Бог да е с Вас!

# 154
Ужасно съжалявам, Хепи Sad Настръхнах като прочетох написаното от теб. Не мога да си представя през какво преминавате, но бъдете силни, гледайте от добрата страна, имате си малката София. Пожелавам ви никога повече да не срещате такива трудности и само хубави неща да ви се случват! Прегръдки

# 155
Хепи, ужасно съжалявам за това, през което минавате Cry

# 156
Дори не мога да си представя през какво преминавате ☹ Хепи, кураж и Господ да е с вас!

# 157
Хепи, бъди силна, нека Господ бди над вас! Дано най-хубаво за вас, тепърва предстои!

# 158
  • София
Хепи, ако мога да бъда полезна или помогна с нещо, не се колебай да пишеш ! ! !
В живота няма нищо случайно, мога да те уверя, че всяко зло е за добро, независимо колко страшно излежда то в началото или понякога !
Вярвай и не губи надежда! И това ще мине!
И не забравяй, всяко зло е за добро !

# 159
Здравейте. На 24.10 се роди и нашето слънце Даниел 4.150кг. Нормално раждане но честно  да ви кажа беше мнкго тежко. С доста шефове съм и доста кръв изгубих. Преливаха ми кръв но вече съм по добре.Бебчо е добре още не е при мен тъй като трудно ставам и не мога да стоя доста време права. Хемоглобина ми  падна на 70. Успех на всички бъдещи мами от мен.

# 160
  • София
Весето1991, да ти е честита рожбата !🤗
Живо, здраво и благословено да е !
Бързо възстановяване желая 💐
Моля, когато имаш възможност дай малко подробности за раждането, ако ти се пише разбира се....
В коя болница? Ползва ли упойка?
Колко измериха бебето преди раждането?
С колко разкритие отиде, бяха ли ти изтекли водите и т.н....

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 20:44 от Liliya89

# 161
Хепи, много съжалявам, бъди силна заради София! ❤

# 162
Веси, жалко, че е било така тежко и изтощително, но пък сега си имаш една огромна награда. Да е жив и здрав малкият юнак и много да ви радва, честито!

Днес бях на преглед за околоплодните води. Бавно, но славно си намаляват и вече са близо до лимита, под който е възможно да ме приемат в болницата за всекидневно наблюдение. В понеделник пак ще ходя.

# 163
Днес бях на преглед за околоплодните води. Бавно, но славно си намаляват и вече са близо до лимита, под който е възможно да ме приемат в болницата за всекидневно наблюдение. В понеделник пак ще ходя.
[/quote]
Колко измерват водите?
Моите от 30 седмица са 80,после 75 и в 36та вече 70,на последния преглед преди 2а дена, каза че няма смисъл да ги гледа, направо другата седмица на ехограф и вагинален преглед..

# 164
Весето,честит син Heart Да слушка и да расте здрав и усмихнат !Бързо възстановяване !Доста си се измъчила ,важното е че и двамата сте добре и ще се гушкате Blush
Много нисък хемоглобин ,само от раждането ли е паднал толкова ? Confused

Мъжо как ме ядоса снощи.Обяснявам му аз,че всеки момент може да почна да раждам както се казва ,той ми спори че нямало начин ,след две седмици чак Imp То термина ми е след толкова ,как да му обясня ,че процента на бебетата родени точно на дата на термин е под 10 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт