НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 843
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Наблизо
Сладур е мъжът ти.Моят същото се опитва да прави.Аз имам и нови стрии по корема,ужасно е и той милия само това повтаря тези дни “Нормално е,майка ще ставаш,за бебето е да има място” и дежурното “Колко си хубава”.Опитва,нищо че не ми се получава особено.Мен ме боли,ритат ме,погрозняла съм,надебеляла,не спя добре,задъхвам се,оригвам се,коремът ми е твърд ииии...място не мога да си намеря.Същевременно му е рано да излиза на моето дете.Колкото по-близо до термин,толкова по-добре.По-лесно се адаптирали чета децата и т.н.
Благодаря ,че ме слушате и ме разбирате.ММ се опитва,ама като знам че не разбира аз как се чувствам реално,не ми помага.Особено като го гледам как спи блажено до мен,а аз се въртя като счупен глобус,пълен с бутилки.

# 136
Бюти, ти тия дни не влизаш ли в 38 г.с? Май вече не е проблем да се раждат бебешорите. Мен ме притеснява и колко голямо ще порасне, че после трябва някак да излезе Simple Smile Вчера на ЖК в ДКЦ-то го измериха 3450 гр, а вечерта при другия АГ с по-нова и добра апаратура - 3036 гр. Преди вървеше с около седмица по-напред, а сега вече си отговаря точно на седмиците. Имам и контракции, защото вече не взимам магнезий. Страх ме е, че може да ми изтекат водите, а аз да си карам на магнезий и да не мога да стигна до хубаво разкритие заради липса на контракции. Не знам дали разсъждавам правилно, но и АГ-то каза да го спирам вече.

Тазът долу продължава да ме боли, особено нощем като се въртя в леглото или като стана за ВЦ. Е те тогава и ме удря и в кръста и съм като баба. Изкарах супер лека бременност, но този девети месец се оказа егати месеца! Joy

Вилислава, възможно е да имаш контракции, защото дозата магнезий е недостатъчна. В дневната доза Магнерот, която взимаш има към 200 мг чист магнезий, а моят лекар ми е казвал, че минималното количество е 400 мг. Не съм нито фармацевт, нито лекар, това по прочетено оттук-оттам. Но ако искаш питай АГ-то си дали може да взимаш Диаспорал 400 мг. Докато го взимах, на записа на тонове не се засичаха контракции. Вчера обачееее, беше съвсем различно, доста контракции си имаше, кои ги усещах, кои не...

# 137
Аз искам поне малко по-голямо бебе Simple Smile Излизането е 1 ден, каквото ще да е, ще мине.
Моето бебе не го мериха тази седмица, но по мои сметки утре (37+0) ще е 2500. Надявам се да си стигна до термина и да стане 3кг, но всичко над 2500 ме устройва Simple Smile

# 138
Аз съм най - големият темерут тука. Изобщо не ме плаши раждането. Просто искам да минава. Laughing

Магнезий не пия от вчера, Утрогестана спрях в понеделник, то имало живот и без хапчета, егати. Забравила съм какво е.
Слончо не знам колко е, но в 34гс беше 2700, 37гс пак съм на преглед, залагам на поне 3200, съдейки по нещата, които се случват на корема ми. На тоновете пак няма кьорава контракция. Bowtie

Но, имам ужасни болки в опашната кост и кръста. А си мислех, че едно време кръст ме е болял, нищо такова. Толкова е брутално понякога, че десният ми крак е почти неизползвам, а освен това и почти през цялото време доста немощен.

# 139
  • Наблизо
Dark,още не съм влязла иначе и аз типично така се чувствам.Боли ме кръста,корема твърд ..Днес ще си лежа.

# 140
Вчера бях на преглед и в 36 и 5 ден бебка е 2.550....оказа се че плацентата ми вече е 2,3 степен на зрялост....пак при някои измервания има разлика, до сега коремпето вървеше назад, сега пък гледам, че май крачето върви назад...ако е измерено както трябва...Явно ще сме по малки....вече се примирих...само да ми е жива и здрава!

# 141
Не вярвай толкова много на тези измервания. Ехографа дава отклонения. Зависи как го е хванал точно лекаря машинката смята по някаква формула. В деня преди да се роди племенника ми го измериха 3.100, а той се роди 3.600. Моя син около седмица преди да се роди го измериха 3.700, а излезе 4кг.

# 142
Ние сме добре. Гледаме си се вкъщи. За сега сме кротки.

Изи, честито! Да е жив и здрав малкият Александър. На теб бързо възстановяване и пиши как сте, когато имаш време. Мамите на блзначки, при вас как са нещата?

Бюти, същата работа с гадене и оригване съм. Нямам никакъв апетит, гади ми се, оригвам се постоянно и при всяко оригване усещам пареща болка в гърлото. Имам чувството, че ще полудея. Направо наистина не издържам вече, а трябва да издържа поне 2 седмици заради беба. Утре съм на преглед за околоплодните води, че и от това зависи кога ще е раждането. Снощи например не съм спала почти. Постоянно ходя до wc, киселини, не мога да легна. “Спя” (или дремвам) с три възглавници. Нямам никакъв страх от секциото (хайде, мъничко), гледам на него като на спасение.

# 143
Ел,прекрасни девойки Heart Да хубавеят ,да слушат и да папкат  Heart Eyes

Шоколадче ,за естественото раждане е важно шийката да се изглади и бебето да слезе в малкия таз.При теб нали са ти казали ,че натам отиват нещата.Разкритие ще получиш ,а дори нещо да се закучи недай си боже ,лекарите помагат ....с пръсти.За контракции май навсякъде пускат и система окситоцин(е аз я избегнах ,защото нямаше смисъл и време ,пуснаха ми след раждането).Та не го мисли отсега .
За магнезия ,на прегледа в София ,докторката каза ,че точно към 38 г.с.го спирала на мамите.За мен чак в 39 ,ако стигна ,и то постепенно да намалям дозата,не се спирал изведнъж .А ти вече не вземаш ,всичко ще е наред Stuck Out Tongue Winking Eye

За тези води ми е голям филм и на мен,постоянно се проверявам през нощта .И се пипам все ъъъъ...между краката да не би да съм прокървила.Половинът ми прави забележки ,че ще стане навик и небременна и навън пак ще го правя Flushed

# 144
  • Наблизо
Хаха Лейди и аз го правя и гледам за тапата.
Много ме боли кръста момичета Sad взех парацетамол,да видим дали ще помогне.

# 145
Благодаря ви, че се сещате за мен. Опитвам се да свикна с мисълта. Не говоря много и не споделям. Александра има Диджорджи синдром с много обвързани проблеми. От операция на сърцето няма смисъл. Чакаме я да отлети...
София е добре. Храня я всеки ден в неонатологията от 1 и 4 и това ми е щастието за деня.
Аз...Как да съм...

# 146
  • Наблизо
Ох Хепи..ужасно съжалявам..Много силна прегръдка..Бъди силна,като девойките ти..

# 147
Хепи, прегръдки. Каквото и да каже човек, няма много смисъл. Бъди силна за София. Two Hearts

# 148
Бъди силна, знам, че звучи лесно на думи, но имаш София и трябва да се стегнете заради нея Heart

# 149
Здравейте в новата Тема, пожелавам на всички неродили леко раждане

Благодаря Simple Smile леко раждане и от мене на всички мами, а на родилите Честито бебчета, да са живи и здрави

Общи условия

Активация на акаунт