НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 866
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Относно нумерологията, аз лично доста се интересувам и от личен опит мога да кажа, че е доста точна наука. Ето една интересна и кратка статия относно датата и деня на раждане на децата през ноември 2019.

https://zodia.bg/statii/decata-rodeni-prez-noemvri-2019-godina.html

Прочетох статията, но ми създаде впечатление, че този месец като цяло не е добре да се раждат бебета 😄

# 526
Май е така. От днес до термина един хубав ден нямаше. Даже почна да ми напомня на една сцена от Хари Потър, как измисляха какво ще им се случи следващия месец за часа по предсказания.
Аз пък си мечтая да се роди в неделя. Имаше една детска приказка, че родените в неделя имат късмет. Аз съм родена така. Но както стане, няма да го връщам и понеделник да си избере.

# 527
  • София
Ами тя Алена не пише мн позитивно 😊, набляга на по негативната страна, но горе долу е понацелила основните моменти. А и както монетата има 2 страни, така и всяко число си има хубава и не чак толкова хубава вибрация.
Примерно ако датата на раждане дд/мм/гг се редуцира до едно число, например 8, това от една страна е свързано с големи успехи в материалния живот, ще е добър бизнес мен, предприемач, но същевременно е и трудно число, исиква доста лишения, усилия и т.н.
Както и да е, аз гледам само хубавата вибрация 😁

# 528
Това с числата е несериозно,наистина ли някой може да вярва,че деня който си е избрало детенцето ще бъде лош,щом е решило да се роди на еди си коя дата значи е най-хубавата,все пак трябва да се мисли ппложително,преди четях хороскопи е сега от много време вече не отварям да чета,защото се напрагям,ако там пише нещо лошо почвам да го мисля,имам чувството , че съм някак по склонна към тревожност и затова. Close
Лично мнение разбира се,но съжалих,че отворих статията. Blush
Първото ни детенце се роди на 02.10. Рождения ден на пра баба му от страната на мъжа ми,е цял живот сигурно свекърва ми ще повтаря точно на този ден ли реши да се роди,ами да избрало си е ден детето на следващия ми беше термина , а той си стискал до втори така си е решил. Grinning

# 529
Момичета, имам чувството, че може да родя скоро Scream Нетипичното е, че в момента имам предменструални болки, каквито нямах някъде от първите месец, два на бременността...

# 530
Дано мине леко Simple Smile дремни си сега докато можеш, пий вода, някое блокче шоколад. Ако си почнала да раждаш, да имаш сили. Ако не си, поне ще си с малко шоколад на плюс Simple Smile
Сега във фб писаха, в българските болници може да не ти дадат да пиеш вода, не отивай жадна.
Ти реши ли всъщност къде ще раждаш?

# 531
Момичета, имам чувството, че може да родя скоро Scream Нетипичното е, че в момента имам предменструални болки, каквито нямах някъде от първите месец, два на бременността...
Ами то си ти е време така,че всичко е наред както се казва и аз имам менструални болки вечер са придружени с контракции и болки мисля си и аз , че скоро ще родя , но втория път с болки и контракции откарах месец и родих 3 дена преди термина,а и тогава имах един см.разкритие като сега,но го износих , от тогава си мисля,че няма предвесник на раждането който да е точен всеки път и да се знае,че ще започне раждане ако еди си какво.Така си мисля де,на мен чесно казано вече ми се ражда,писна ми от прегледи , записи на тонове , доплери,ехографи и всичко .

# 532
Като нищо може да са фалшиви сигнали. Просто доскоро нямах такива предменструални болки, а днес са доста силно изразени. Придружени с едно усещане за течение, имам чувството, че всеки момент ще зацапам бельото Grin При такива болки взимах Спазмалгон... Не че са толкова нетърпими, а че по-скоро ми създават дискомфорт.

Излегнах се, че бях навън от 8:30 по последните ми две задачки Grin

Последно остава Окръжна болница, макар че все си ме влече към Майчин дом и раждане с избор на акушерка... Но там как да се свържа с акушерката, която съм избрала нямам представа

# 533
Добро утро,честито на Лекси,да е жив и здрав малкия-голям Йоан,настрой се положително и ще се възстановиш по-бързо,това с шевовете е гадно , казвам го след две раждания и епизиотомии,вътрешни и т.н.,но трудно можеш да го избегнеш , докторите и те бързат да режат , та така,важното е , че сте живи и здрави другото минава бързо.Успех!
За коланите незнам дали е мн.редно да се бърза първите седмици след раждането може да стане и по-зле внимавай,аз имам от тези стягащите гащи,то си е бельо,също и стягащо боди,но прибира по-малко корема от коланите.
Между другото установявам следното относно подмокрянето...след като се изпишкам и стана направя няколко крачки и хоп мокро петно,следва преобуване и т.н.,явно се задържа някаква урина и като се изпразни пикочния мехур бебко си се намества набързо после следва натискане и неусетно изпускане.Ако и при вас е така споделете,аз много се шашках,въпреки , че два пъти са ми изтичали водите,но разбрах,че е от това.
Аз пък снощи отидавайки до тоалетна точно преди да се изпишкам чух и усетих пук там долу много ниско казах си ето водите ше ми изтекът , но не нищо не последва нищо не изтече какво беше незнам,но същото пук сякаш щракване с пръсти съм чувала и усещала два пъти и си казах ето,но нищо.
Това чакане и неизвесността от това кога ще започне раждането мисля,че ни побърква накрая,за татковците нз , но на тях поне не им тежи корема .
Абсолютно същото изпускане и при мен, изчакваш и после ставаш, много неприятно

# 534
Предполага се да знаеш телефона на акушерката, както аз знам телефона на моето аг и ще и звъня, ако почне раждане.
Последно остава Окръжна болница, макар че все си ме влече към Майчин дом и раждане с избор на акушерка... Но там как да се свържа с акушерката, която съм избрала нямам представа

# 535
Да, да, въпросът е, че нямам ни най-малка представа как да намеря номера й. Вчера звънях на два номера в Майчин дом да разпитам, но не успях да се свържа с никой. Ако не тръгна да раждам, утре ще се метна на място Simple Smile)

# 536
Хах ,Шоколадче,като нищо може да си е начало на раждане,стиснати палци ,ако днес е деня да минава бързо и леко Kissing Heart

По спомен с щерката ми почнаха ранният следобяд някакви усещания хем като при цикъл,хем като при болни бъбреци и се чудех какво ли е.По-късно си почнаха отчетливи контракции .
Сега почти всяка вечер мисля ,че ще раждам ,ама на сутринта нищо Joy

Тегли таймер за контракции ,ако вече нямаш и ги следи като почнат ,че да не се разкарваш излишно с багажа до болницата,ако е фалшива тревога и няма други симптоми .

И да пишеш ,какво се случва Kissing Heart

# 537
Лейдии Simple Smile Изтеглих си приложение снощи, но не усещам контракции още май. Или по-скоро има, но са единични и на големи интервали. Чакам да видим кое е това нещо, дето като ми се случи, ще знам, че раждането почва Joy Щото всеки казва, че ще усетя като настъпи моментът Simple Smile

# 538
  • Наблизо
Дарк и аз бях вчера така.Отделно през нощта се събудих мокра и се усплаших ,а се оказа че съм просто потна.Грижовният ММ ме завил с две одеала.. Стига да не те отпуска и стяга пак,не са истинските контракции.Вземи но шпа ,питах гинеколожката ми - тя каза,че няма проблем защото истинските не може да го спре,но облекчава Бракстън Хикс.
Вземи хапче и легни да поспиш.Ако си тръгнала да раждаш,ще се събудиш от още по-силните контракции.

Аз днес нямам контракции,чак ми е странно.Бебето разбира се е по-лениво-като имам контракции думка здраво по корема,и разбира се това ме плаши - дали е наред????Аз така или иначе смятам,че ще се роди другата седмица,но все пак ...това не ми пречи да се шашкам дали всичко е наред.

# 539
Beautiful ,по-скоро активността на бебето предизвиква контракции.Като питах док така ми обясни .

Общи условия

Активация на акаунт