НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 863
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Ох, не съм тръгнала да раждам. Съжалявам, че така безразсъдно хвърлих някакви предположения Simple Smile)) Завих се с едно одеалце и сладко си поспах. Но-шпа-то го бях забравила. В България май след един момент на бременността не го изписват, защото изглеждал шийката, но към края май може. Освен че се чувствам като парцал след съня и едвам гледам, май всичко останало засега е нормално. А, и разбира се, гладна съм Close

# 541
  • Наблизо
Моята гинеколожка каза,че може - няма да навреди,само да ни успокои.Само се притеснявам тука,защото не са ми проверявали водите от 32рата седмица..днес си усещам бебето,но слабичко.Готик,може и така да е - пак финалния резултат е ,че дупмка като в тъпан милото.
Вас проверяват ли ви?Мъжът ми ми пише по сто пъти на ден какво става,баба ми и дядо ми и те.Свекърва ми звъни на сина си да пита...и това ме дразни.Като дойде,ще дойде...и ще им се обадим.Няма да го накарат да излезе по-рано,защото ми свънят на мен.Виж ако бебето имаше мобилен,да му звънят на него!

# 542
Хаха на мен не ми звънят да ме проверяват, но виж аз ако звънна първите думи са "да не раждаш?" 😂 Само сестрата на ММ ми звъня един път да провери, че никой не и вдигал и си е помислила че сме я забравили 😂

# 543
Да се похваля и аз. Днес сутринта с планово секцио се роди дъщеря ни Сияна-3570гр и 51см.
Щях да раждам със спинална упойка, но не ме хвана и накрая ме преспаха.

# 544
Болибонче, честита дъщеричка! Gift Heart

Бютиии, усещам, че леко си се напрегнала Hug Мен не ме проверява мъжът ми през деня. Само вечерта се шашка много като ме види будна. Свекървата му звъни често, уж за нещо си, но по-скоро да провери дали не съм родила случайно. Сякаш ще скрием, ако се случи Simple Smile

# 545
  • Наблизо
Боли бон,честита дъщеричка!! Леко възстановяване и здраво бебе!

Така е,напрегната съм.Боли ме- бебето се раздвижи и ме почнаха контракциите.
Гледам медицински сериали и ми се реве.Хормоните ми подскачат като луди.

# 546
Баба от проверки ме събуди 3 пъти за 1 следобеден сън. През половин час Sad Два пъти затворих, на третия само и казах че спя. Бях малко кисела като и звъннах и сега не смее да се обади. Мама също проверява лекичко, хем е предупредена, че тя първо ще научи (ще пази сина ми). Май ми се ще да почна да раждам малко след като оставя сина ми на градина, че да не се налага да занимавам майка ми да го пази. Ако отсега така се притеснява, не си представям как ще е ако знае, че в момента раждам.

# 547
Момичета, аз също днес бях цял ден с менструални болки, никакъв апетит и висях постоянно във WC. Викам си - хайде почва се... Да, ама не! И на мен ми е притеснено относно това дали ще разбера кога започват истинските контракции, или ще си го карам така с менструалните усещания... Неизвестността ме побърква.
А въпросите "Роди ли??? " валят!!! Да родих и си мълча...
Днес вече спрях да вдигам на някакви хора, писна ми да се обяснявам. Мисля да си изклча телефона, да си пусна завесите и да си живея така в тъмнина и тишина докато не родя!!!
Знам, че хората не питат с лошо, притесняват се, ама това напрежение, което създават не се трае.
Днес влезнах в 40та...

# 548
Аз утре влизам в 40та мислех си че до сега ще съм родила... 😂 имах чувството, че ще родя към края на октомври или първите дни на ноември ... а сега ск мисля че може и да пренося 😂 успокоява ме факта че остава седмица до термин а АГ каза че няма да чакаме да преносвам много😂

# 549
Честити бебчета на новите мами, на останалите леко раждане, пухкави бебчета и вярвайте ще разберете кога е момента Simple Smile
Аз днес ги разпознах и станах мама на момче 3890гр - 53 см
Естествено раждане, сега ще се нагаждаме един към друг

# 550
  • Наблизо
Честито,Пиетс!
ОФ както си бях добре целия ден,сега ме присви... Sad

# 551
Пиетс,честит син!Да ти е здрав и щастлив Heart
Разкажи ,ако имаш време и искаш как мина раждането Hug

Болибон,честита Сияна !!!Много здрава и сияйна да е малката !Бързо възстановяване Heart

От това ме е най-страх,ако се наложи секцио -да не ме хване упойката.Всъщност и при естествено от това ме в страх -да не би да не ми сложат или да не подейства .....

За проверяването ,мъжа ми не ме,защото знае ,че е първият на който ще звънна.Другите,ако не вдигна или звънна по-късно ме питат 'ама да не си в болница',например ,а най-дразнещо ми е 'ама айде кога ще е','няма ли вече да раждаш','всички сме на тръни и чакаме'...
С дъщеря ми беше още по -напрегнато,нали преносвах и по два пъти на ден обяснявах ,че бебе няма още ....

Beautiful ,контракции ли?
Най-често вечер започват гадините .
Това четох в приложението ми за 39 г.с.-болезнени подготвителни контракции вечерно или нощно време ...
Пък може и да са истински Blush

# 552
  • Наблизо
Не са засега.Боли си такова тъпо и с тия течения,но тапа няма.Аз си мисля,че ще докарам до другата седмица.Бебокът ми е мързелив явно.

# 553
Ей момичета къде изчезнахте,раждате ли , нестига , че половината вече родиха и спряха да пишат сега и тези,който останахме .... Grinning
Честито на новите мами и новите бебковци да са живички и здравички , бързо възстановяване на вас. Heart
Анастасия , как е най-малката слуша ли , каките сигурно много се вълнуват те слушат ли мама? Innocent
Ти как си след операцията? Flowers Four Leaf Clover
Кърмиш ли я и ако да успяваш ли да се справяш със всичко ?
Аз се притеснявам ако кърмя , дай боже , как ще реагира малкия на 1 год. И 8 мес. е , но допреди шест месеца кърмех него и сега направо незнам,а на всичко отгоре и много разбира и помни Disappointed Relieved

# 554
  • Наблизо
Аз не съм все още,тук съм!Нямам какво да напиша - спах много добре,нямам контракции досега.Мъжът ми ме дразни,всяка сутрин се буди и пита:Няма ли да раждаш? и ми вкарва нервата...
Ама аз какво да направя,на бебето му е добре явно...не знам.
И ми се реве и аз не знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт