НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 861
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Тук съм си аз, все още 2 в 1... Ходих извънредно на преглед, защото снощи се събудих по-мокра... Понамалели са ми водите. Бебето е разположено главично, но все още главата му не е, не знам дали така се казва, в канала... Още се въртяло било.

# 556
И аз не съм още, а и имам бая време. 😀Вчера се оправих отдолу с бръснача и като ходих после до тоалетна така се стреснах, понеже имах няколко капки кръв, а то от бръснача съм се порязала.. Все още се проверявам, че какви ли не неща си помислих.. 😀

# 557
И аз не съм родила .Отиваме на Рупите с мъжо.От друсането току виж тръгне .

Шоколадче ,да не са казали ,че бебчето не е слязло в малкия таз още ?Моето къде е незнам ,обаче ми изгниха ребрата в дясно от разтягане Confused

# 558
Здравейте дами,
И аз още съм 2 в 1.
Отдавна не съм се включвала, но Ви следя, особено откакто съм си предимно вкъщи и не ходя на работа.
Терминът ми е за 12ти, но АГ ми е казала ако не съм се разраждала до 11ти Smile да ходя да ме приемат направо.
Преди няколко дни се стреснах малко и си мислех, че ще раждам, тъй като коремът ми цяла нощ беше като камък и не се отпусна до сутринта, та дори се обадих на доки и тя ми каза да пия за деня магнерот 3х1. Последните два дни съм малко по-добре и общо взето имам същите оплаквания като повечето от Вас, които споменахте в последните няколко страници. И аз се надявам раждането да се наложи докато баткото е на детска, за да не ангажираме бабите Sweat Smile

# 559
И аз още не съм родила 😂 седя си по цял ден вкъщи, мечтая някой да ме изкара на разходка ама тц 😀... даже не ми се стяга корема, остава 1 седмица до термин и откачам вече 😀

# 560
  • Наблизо
Аз съм на тонове в петък,ще питам за водите.И при мен има течения,особено нощем.Отдавах го на това,че до вчера се потях.Сега стана студенко и спрях и сутринта не бях мокра..да видим.
И моето бебе май още не с ее ангажирало като хората за раждането защото се мърда от едната страна до другата на корема,краката са все така от една страна.
Решила съм сега да се водя на ресторант.
Трябва и да направя тоалета,въпреки че при нас не го искали уж.Опитвах се миналата седмица,успях да се порежа и престанах.
Полииии бих те изкарала аз! И аз така не съм излизала от няколко дни,днес ще ми е за първи път.Имах контракции и т.н. и сега съм добре и ще се разходя,защото откачам.Виждам само мъжо и почва да ме дразни.

# 561
Аз пък с моя не мога да се видя откакто почна пак работа 😂 само събота и неделя ме разхожда като почива. Много ми е поспаливо тези дни, вечер се въртя и от 7 до 12 удрям страшен сън. 😀 Следобед пак си полежавам, чак ме мързи да стана от леглото 😐

# 562
И аз не съм още. Моят термин е за 25 така че има време. Бях на лекар последно вчера и ми казаха, че вече се е нормализирало теглото му и било добре, защото преди 2 седмици ми казаха, че е дребничко и трябва да навакса. Сега е около 3 кг. Казаха ми, че плацентата започвала да остарява, станала е степен 2, което било нормално за по време на 38 седмица. Така че около 2 седмици и 4-5 дни още има до термин и се надявам да си ги изчакаме. Моят рожден ден е и той тогава и ще ми е готино да са един след друг.
Аз иначе си ходя в университета, нямам контракции, само преди няколко дни имах леки болки като при цикъл за кратко, обаче бяха доооста по-леки отколкото моя цикъл е попринцип, така че явно са само Бракстън Хигс, тъй като съм убедена, че родилните такива едва ли болят по-малко от цикъла ми хаххаха
Единствено вече си понатежава стабилно, смисъл килограмите ми тежат, коремът ми тежи и като се въртя в леглото е болезнено, защото бебето като се намества ръчка някакви органи там ама няма как - това да са ми пробелмите. Иначе ми се спи много, което не съм убедена, че е само от бременността, защото тук е студено и става тъмно в 4 и 30 следобед .... така че времето е тъпо просто и бременността е само добавка към умората и мързела ми. Но и това ще мине, още малко и да му се радваме на малкия човек Simple Smile

Интересно ми е, въпреки че половината родиха вече, дали някоя ще влезе в декември

# 563
Аз явно освен бебе, в себе си крия и едно прасенце Unamused Обядвах в едно заведение, пих и айрян. И на път за колата минах през едно и си взех палачинка с шоколад и банан... Triumph И не е да е от глад, а от лакомия. Сега едвам дишам Triumph

Лейди, докторът използва думата "канал", като показваше как е позиционирана главата, давайки пример с юрмука си и стойката на накрайника на ехографа. Ама може да ме е рязсеял с тази демонстрация и да не съм разбрала правилно за канала Joy Но нагледно разбрах какво е положението Bowtie

# 564

съжалявам за ужасната гледка, но това нормално ли е?при нормално кръвно и урина?... Почвам сериозно да се плаша, краката ми са буквално като плавници 🤨 днес пак ще ходя до спешното да ми измерят кръвното

# 565
  • Наблизо
Вили ,аз бих отишла.Много ми се струва.

# 566
Хора, знам, че се притеснявате, но казват, че е нормално. Мери си кръвното и ако няма аномалии - просто чакай да родиш и това е ... И на мен ми е много дискомфортно, особено като са и ръцете ми така. Слагам студени компреси понякога като стане много зле и чакам. Няма какво да се направи толкова...

# 567
Вили, освен ако не си с доста наднормено тегло, този оток ми се струва прекален. Разбира се, това е моето мнение, което не е лекарска диагноза. За всеки случай, консултирай се, задължително.

Мама Мария, благодаря че попита. Добре сме, но времето ми вече е супер ограничено, само ви чета. Щом намеря 5 минутки в повече, ще пиша. Надявам се довечера...

# 568
Ами Лейди на бързо ще разкажа за моето раждане. В понеделник вечерта на бельото си видях малък червен съсирек и звъннах на докторката, защото знам как изглежда тапата(с каката си беше истинска и цяла :л)
Тя ме извика в отделеното, каза, че най-вероятно е част от нея, установи 2,5 разкритие и ме прати в къщи с молба да не раждам във вторник, защото тя има лични ангажименти Simple Smile
Естествено в 4,30 сутринта започнаха контракции(болки ниско долу, в областа на кръста и корема), но с продължение 12,15,17 мин, а тя каза на 10 мин да тръгвам и аз си стоях спокойно, докато от раз станаха на 3мин и половина, в 8 ме приеха и в 11,10 родих. Имам шевове, но всичко ще мине
Simple Smile
Това е в общи линии, сега се нагаждаме един с друг Simple Smile

# 569
Аз изобщо не се подух за цялата бременност.. само 1 път краката и ръцете ми се подуха малко, но беше защото цял ден почти стоях права..и на мен не ми се струва нормално а сигурно е и болезнено.. опитай да направиш студен компрес и да ги вдигнеш на възглавница по - на високо и пак по - малко сол, че се задържала вода от солта ... ако кръвното ти е наред и няма нищо в урината не виждам каква друга причина може да има освен задържане на вода.. консултирай се с лекар за всекк случай за да си спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт