НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 894
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
И аз днес минах преглед при докторката. В 38+0 седмица го измери 3.400 и каза, че е голямо бебе ще видим на 5.11 като се роди колко е голямо и дали е познала. Хемоглобина от изследванията ми от вчера е 114 и каза, че е добре като се има впредвид, че и нищо не пия бил направо супер. За бременна в 9 месец минимума бил под 110 даже и 100.

# 406
Кога се заплаща избора на екип при приемане или след като родя при изписването в Окръжна болница София , да добавя след като съм се уточнила с докторката , че ще ме приеме и изроди???
Извинявам се за тъпия въпрос,но не намирам инфо.Blush
Избор се плаща след раждането, но искат декларация предварително, с името на доктора, който ще води екипа. При първото раждане я попълних след раждането, но сега ме помоли преди това, такъв бил реда

# 407
И аз днес съм на преглед, утре влизам в 36 г. с. Преди месец бебето беше 1,600 сега я видим колко е пораснала, нямам търпение. 😁

# 408
Мама Мария, не знаех, че си се спряла на Окръжна болница Simple Smile Май се плаща накрая при изписването.

Бюти, май си си за 8-ми Simple Smile И аз утре влизам в 39 г.с Scream

Ние в понеделник имаме час за нотариус... Надявам се бебето да кротува дотогава и после вече може да излиза. Тъкмо ще съм и изчистила Smile

# 409
Решихме да е чиполино електра количката.
Аз съм с термин 13 по МЦ и 5ти по ехограф ако до 11ти не родя сме се разбрали да влизам в болница и най - късно на 15ти да предизвикаме.. моя корем същи не се е смъкнал, но изпитвам огромен дискомфорт без значение дали съм легнала, седнала или права. Самия корем ми тежи, кошмар е да се завъртя в леглото чак ме боли. Утре ще ходим да вземем нещо на бебо за изписването и на мм зимни дрехи. Аз не съм взимала АМ мисля като видя какво дават в болницата да вземем за всеки случай, дрешките са изпрани и прибрани, но не съм гладила. Не знам каква къшна работа вършите, аз докато да сменя чаршафите и се задъхах та си поседнах да си почина 😂

# 410
Мама Мария, не знаех, че си се спряла на Окръжна болница Simple Smile Май се плаща накрая при изписването.

Бюти, май си си за 8-ми Simple Smile И аз утре влизам в 39 г.с Scream

Ние в понеделник имаме час за нотариус... Надявам се бебето да кротува дотогава и после вече може да излиза. Тъкмо ще съм и изчистила Smile
Така се случи , че накрая в Окръжна болница отидох на преглед при д-р Жекова , мисля , че избора е добър предвид проблемите , който изникнаха.
Дано всичко е наред.

# 411
За д-р Жекова са много добри отзивите, така че си в добри ръце. В болницата също не е лошо, атмосферата е доста спокойна Simple Smile

# 412
  • Наблизо
Имам слаби контракции,ама никъде не ми се ходи днееееес.Мисля,че се преуморих и затова.

# 413
Аз съм на пост във форума Joy Чистя още и като се изморя си почивам с бг-мама. 15 минути работа, 30 минути почивка Grinning

Бюти, аз снощи бях така. Имах някакви бодежи откъм влагалището, чудих се дали са контракции, затова и питах за приложение за следене и хииич не ми се раждаше точно снощи Grinning Даже направо ми се спихна настроението Simple Smile)) То и тази вечер не ми се ражда

# 414
  • Наблизо
Мен ме боли кръста и ми е твърд корема.
Като се изморя имам контракции от месец насам,обикновено спират като си полежа достатъчно.Да видим.Ще ви държа в течение.

# 415
И аз от време на време имам такива бодежи, но са рядко явление. Иначе контракциите както преди месец бяха всяка вечер сега и безболезнени нямам 😂
И на мен не ми се ражда тази вечер, викам да мине и утре и след неделя вече може да раждам 😂
И аз имам някакви болки в кръста но мисля, че е от тежестта а не контракции или нещо такова. От няколко дни не бях излизала даже на терасата и днес мм ме изкара малко на кафе така че сега е неподходящ момент за раждане😂

# 416
Ивка ,да ти е честит големият мъж ,да расте здрав и щастлив Kissing Heart Бързо възстановяване Hug

Бях на тонове днес,перфектни каза док,няма контракции .Последният път като ходих на запис с щерката ми казаха същото и след един ден родих Joy
Много искам да изчакам да мине понеделник,пък тогава когато дойде .

Моят термин е началото си беше 9-10,и по ехограф и по цикъл.Аз си знам кога  сме направили бебо,така че си е този.

Имам си бодежи във влагалището ,все едно бебето драска с нокти ,същите имах с дъщерята преди раждането .

Приложение за контракции си изтеглих първото ,коепт ми попадна - ' contraction timer '.Даже го пробвах миналата седмица Grinning

# 417
И аз бях на тонове и на видеозон, бебето вече е около 2.600 в 35+7,плацентата е 2-3 степен не знам колко е окей това, гинеколога нищо не каза 😀

# 418
  • Наблизо
И аз знам хаха те и тук нали ви казах,че го изчисляват и на базата на това се определя термина.В началото ми беше неудобно да съобщавам кога горе -долу сме го заченали бебето,а тук го пише навсякъде и ме питат доктори,дори и в аптеката,ама сега вече свикнах.

Контракциите спряха,но бебето е неспокойно и ме рита.Сега пък ставам и емоционална и ми се плаче..

# 419
Мен ако ме питат кога горе долу е заченато бебето няма да мога да кажа защото не знам 😂.. първо че беше изненада (тоест без да искаме) второ може да е във всеки един ден от февруари... така че как да им кажа 😂 лекаря предположи кога е, но и той не можа да каже с точност 😂 аз питах на първия преглед но ми казаха между еди коя си дата и еди коя си което си е 10 дни всеки един от които може да е така че няма как да знаем 😂

Общи условия

Активация на акаунт