НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 454
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Не съм взимала буйки и не мисля да взимам. Зависи каква температура държиш вкъщи, но у нас е достатъчно (и даже прекалено) топло. А и част от буйките са за украса, не всички ще топлят.
Ако излизаме навън като бебенося, ще слагам вълнени чорапи(от прабабите). Тогава пак няма да ми свършат работа буйки, защото искам да са по-високи, до коляното.
Бебчо, бързо оздравяване! Дано скоро го изпишат.

# 586
От днес съм в 39та седмица и от 2 дни бебето вечер шава като лудо, би трябвало да му е много тясно вече, защото е голямо, но легна ли започва едно наместване и натискане с крака и с глава, които направо ме побъркват. Освен това коремът така ме сърби, че никаква дреха или дори чаршаф не може да ме докосват, без да се чеша като крастава.

Сега си седя на тъмно, седнала на ръба на леглото, защото не мога да лежа, самосъжалявам се и ям овесени бисквити, че на всичкото отгоре заради тези движения киселините ми се засилват още повече.

Радвам се, че е активно, само ако не беше така болезнено на моменти можеше да е по-поносимо. Някоя друга бъдеща майка с подобни оплаквания?

# 587
Мен също ме сърби корема, че и ми е неприятно да го чеша ами го галя 😂
И мен ме боли понякога, но предимно се търпи 😀 боли ме да се въртя в леглото и бебето като бута на едно и също място силно и упорито 😁
Киселините също страшно ме мъчат особенно като легна

# 588
Добро утро, момичета! Как сте днес? Добре ли спахте? Wink Аз при всяко ставане до тоалетната грабвам телефона да видя дали някоя не е родила и се поразсънвам така... Smiley
Снощи коремът ми се видя една идея по-смъкнат надолу и имах кратки стрелкащи болки откъм влагалището и бях на тръни. Идеше ми да разтворя две сашета магнезий Laughing Хич не ми се иска раждането да тръгне нощес, ще ми е много неприятно да звъня на АГ-то в 03:00, примерно Unamused Още повече, че съм я виждала само веднъж.

Тандимит, мен ме побърква хълцането. Толкова ми е неприятно... Движенията са ми горе-долу търпими, но като прекали и те ме побъркват Simple Smile Изпапка ли си бисквитите? Grinning Аз ще се опитам да бъда мааалко по-внимателна тия дни какво и най-вече КОЛКО ям, че може би не е особено приятно да идеш да раждаш натъпкан до гуша с храна и едвам дишащ

Ставам да чистя...

# 589
  • Наблизо
Ехо ,и аз не съм родила все още!
И аз ви следя кой ще роди от групата на Шаро.Накрая ще родим на една дата хахах.
Аз вчера нямах контракции дори.Спах чудесно.Да видим днес как ще е.Ще изляза да се разходя.

# 590
Аз се замислих, че 11.11.2019 не е никак лоша дата за раждане, ама е два дена след термина  Simple Smile

# 591
  • Наблизо
Ами не е зле.И на мен ми харесва,а и във Франция е почивен ден хахах.
Пффф аз стрелкащите болки в пубиса ги имам почти постоянно.После как да имаш желание за секс

# 592
Секс ли? Мен ме е страх да пишкам след тези болки, какво остава за секс Joy

А болките в таза са ужасни, едвам ставам от леглото Angry Надявам се поне раждането да мине безболезнено с толкова разширяване "долу"!

# 593
  • Наблизо
Ами болките като ти се приходи до тоалетната? Прекрасно чувство-направо тичаш към тоалетната.
Моето сега ръчка в корема ми и ме боли.Събудих го.

# 594
И аз се движа като куц пингвин от вчера Simple Smile А сега ми предстои да ходим до детската градина, в съседния квартал и на баир. Така не ми се ходи 😁
Но пък не родих тая нощ. По едно време се чудех.

# 595
Добро утро, момичета! Как сте днес? Добре ли спахте? Wink Аз при всяко ставане до тоалетната грабвам телефона да видя дали някоя не е родила и се поразсънвам така... Smiley
Снощи коремът ми се видя една идея по-смъкнат надолу и имах кратки стрелкащи болки откъм влагалището и бях на тръни. Идеше ми да разтворя две сашета магнезий Laughing Хич не ми се иска раждането да тръгне нощес, ще ми е много неприятно да звъня на АГ-то в 03:00, примерно Unamused Още повече, че съм я виждала само веднъж.

Тандимит, мен ме побърква хълцането. Толкова ми е неприятно... Движенията са ми горе-долу търпими, но като прекали и те ме побъркват Simple Smile Изпапка ли си бисквитите? Grinning Аз ще се опитам да бъда мааалко по-внимателна тия дни какво и най-вече КОЛКО ям, че може би не е особено приятно да идеш да раждаш натъпкан до гуша с храна и едвам дишащ

Ставам да чистя...

Добре, че бяха само 4 останали 😄 Изчезнаха, докато си пишех поста.

Днес ме приемат в болницата и утре, живот и здраве, ще си видя бебчето най-накрая. Засега съм спокойна, гледах влога от раждането на Polina Sofia и засега най ме тормози, че няма да ям тази вечер и утре, затова сега си хапнах една баничка със спанак 🙈 Разбира се, в кръга на шегата. Само малкото пандишпанче да е добре, другото ще го преживея лесно 🍀

# 596
Тандимит ще ти дадат попара 😁 така познавах кой е пресен в Надежда .Секцио ли ще си ?

# 597
Тандимит ще ти дадат попара 😁 така познавах кой е пресен в Надежда .Секцио ли ще си ?

Попара звучи супер 😄
Да, секцио, заради седалищното предлежание, още се тюхкам вътрешно, бях изчела всичко за естественото раждане, ама какво да се прави. Аз си вярвам, че нещата си се случват с винаги с причина, така че ще се справя и с това Simple Smile
Леко раждане и здрави бебчовци желая на всички! ☺

# 598
Ако всичко е наред и както казват пуснеш газ като се качиш на 2рия ще ти дадат пюре и кисело мляко 😁. Много ми беше вкусно ! А на другият ден попара със  сирене и за вкус рициново масло .... 😬😬😬 . Кой ще ти е оператор ?

# 599
Дами, моят статус днес е "все още бременна и депресирана".

Прекарах ужасна нощ, в която бебето толкова ме удряше, часове наред, че се притесних да не би да му е зле вътре, да не се задушава, да не би да се гърчи нещо от мъка..Е не мигнах.

Тази седмица моето АГ и акушерката в кабинета ги няма, изоставена съм на произвола на сътбата, което засилва моята несигурност.

И едно такова чувство за безнадежност постоянно....Болките и пуканията в ставите са ясни, не мога да се понасям и постоянно тъпчейки се с нещо и обикаляща из стаите като бродник.

Все си мислех, че този момент ще е съпътстван с много ентусиазъм и приятно вълнение.

Трагично е....

В понеделник на 11ти съм на преглед, дано не родя преди док да се върне, и като ме види да решава какво ще правим и кога и така.

Иначе и на мен 11ти и 12ти ми се види страхотен ден за раждане!

Ще се справим момичета, и това ще мине Heart

Общи условия

Активация на акаунт