НОЕМВРИйки -2019 -тема 8

• 36 441
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Естелче, наистина много безнадежност и отчаяние прозира от поста ти... Но напълно те разбирам. И аз съм в едни такива сходни настроения. Уж бях решила къде ще раждам и почвам да се разколебавам отново... И това ми тежи най-много.

Да не говорим как си изкарах акъла сутринта, може би сте прочели в общата тема, че сутринта имах кръв по тоалетната хартия. Направо не знаех къде се намерим, треперех и едвам успях да набера АГ-то... Чудех се да се къпя ли, на мъжа ми ли да звъня, да паля колата и да ходя в някоя болница ли... Сега съм по-спокойна, нормално било уж. И така...

# 601
И моето бебе е много активно напоследък ,като пришълеца е,имам чувството ,че през пъпа ми ще изскочи Joy
А имаше период преди като влязох в9ти месец се беше кротнал .

Вчера с мъжа ,и два пъти секс правихме и нищо пак Joy
Той е разочарован ,защо ни е бил забранен толкова време ,като очевидно не води до раждане засега Grinning

Аз не искам да тръгна да раждам през нощта ,защото ....ъъъъ....ме мързи .Пък и трябва да бързам да се гримирам като предния път между контракции .А без грим ме излизам.Лекаря ,при който родих Ивка разправяше ,че явно не ме боляло щом съм с грим .Да бе....просто съм си имам принципи пък Grinning
И хем имах контракции и знаех че ще раждам ,хем се натъпках като прасе с лазаня ,че и бира пих ...И за яденето си имам принципи Grinning

Тандимит ,леко и бързо да минава секциото Hug
Хапвай си сега ,те на сутринта ще те прочистят ,и за мен би било тормоз толкова време без храна Rolling Eyes

# 602
Оххх, Лейдии, много се смях и за грима, и за яденето, и за секса Grin

Аз след първоначалния шок от кръвта по хартията, си взех душ, минах се с бръснача, намазах наедряло тЕло с кокосово масло, че кожата ми беше много суха, ударих си една пудра и руж и а-ха да се мацна и със спирала, си се представих кървава и потна и с размазано черно под очите и си останах само с порцелановата кожа на лицето, без красиви мигли Joy За родилното си бях взела 200 грама шоколад, от които опуках 80 грама и сега отивам да чистя Grin Но определено не искам да съм много преяла като тръгна да раждам, затова ще внимавам Grin

Чудя се, дали е много лоша идея да готвя боб?! Joy Накиснах го вече, ама... Satisfied

# 603
А хора, много ясно, че ще сложим грим!!!

Очната линия и спиралата са ми до нощното шкафче, че да мога да ги грабна като тръгвам и да мацна малко за свежест.

Така или иначе ще ни предстоят тягостни часове раждане, поне малко от малко да се почувстваме женствени.

Има някакво извратено схващане, че колкото по-изстрадала изглеждаш, с торби под очите, косми навсякъде и мазна прилепнала косица, то толкова по-добра и съвесна майчица си...

Аз съм на мнение, че заслужаваме поне малко комфорт в цялата ситуация.

Та така - почнат ли контракциите, махам космите, реша косата и слагам спиралата. Никакво излизане преди това!

# 604
Шоколадче ,каква кръв Flushed Нещо не мога да намеря къде си го писала .Да не е от тапата ?

Бобът на мен ми докарва адски газове ,имам чувството ,че ще се пръсна .Което не пречи два поредни дни да злоупотребявам с големи количества домашно ропатамо Grin

И съм в предродилна агресия -викам по всичко и всички ,даже и по себе си Grinning И котките вече не смеят да ме приближат ,ходят да се спасяват при половинът .Детенцето днес ще го пратя при нашите ,че на милата хич не и е лесно с майка кукувица Joy

# 605
Лейди, първо бях писала в общата тема за бременните, и след това сме писали почти по едно и също време и може и да не си видяла поста над твоя. Иначе според доки няма нищо притеснително, стига да не е обилно, червено кървене. Каза че е от разширяване на шийката и че е предвестник на раждането Scream Довечера съм на тонове, надявам се да не тръгна да ражда  дотогава Grin

Предродилна агресия Laughing Щом и котките са намазали, смяятай Simple Smile

А боба го "дегазифицираме" уж Smile Последния път си беше направо екстра. Киснем го цяла нощ във вода с една лъжичка сода. След това го оставяме на кипне за 20 минути и изхвърляме водата, наливаме нова и готвим. Аз по грешка бях сложила сода в първия етап на кипенето, но добре се получи, почти нямахме "проблеми" Smile

# 606
  • Наблизо
Аз така се наплющях с огретен от броколи на вечеря онзи ден и няма да ви обяснявам каква ужасна нощ прекарах.Имах чувството ,че ще родя от напъване хахах Хем боли хем не мога да се облекча...Мина.
Сега ям основно ориз с нещо.И пица.Поне не ме боли от газове и киселини.Килата ще ги сваляме после.

# 607
Ако всичко е наред и както казват пуснеш газ като се качиш на 2рия ще ти дадат пюре и кисело мляко 😁. Много ми беше вкусно ! А на другият ден попара със  сирене и за вкус рициново масло .... 😬😬😬 . Кой ще ти е оператор ?

Представа си нямам, не питах 🤷🏻♀ Нищо, предполагам, че всички са добри, така на който се падна.

Иначе за първи път ми правиха преглед на шийката, представях си го по-неприятно, но не беше кой знае какво, търпи се.

# 608
  • Гърция
Здравейте, дами леко и благополучно раждане ви пожелавам.❤ Да се представя на 34 год.4 несполочливи бременности сега съм със серклаж в 34 г.с по последен цикал
Но доки казва че съм в 35 г.с аз съм от Декемврийките и лежащите мами .Но онзи ден на преглед ми каза докторът че на 18 ще сваляме серклажа ,и може в близките дни да тръгне да излиза,ако не ще ми предизвика раждане в края на месеца .Бебето е Мого ниско и взело позиция ,и натиска. На мен малко ми се струва раничко терминът ми е 12.12 Но щом казва док.че трябва по рано ,кво да правя ще слушам. До скоро ми казваха, че ще съм секцио този ,който ме следеше от самото начало,понеже имам дълга история и гестационен диабет.А сега този който ще ме ИЗРАЖДА същия този ми направи и серклажа, казва нормално ще раждам и предизвикано. 🤷‍♀️Бог да е с всички нас Да се родят живи и здрави бебчета💗Успех на всички💗

# 609
Дано всичко е наред със свалянето на серклажа и бебето не бърза чак толкова.
Но вече е почти доносено, няма страшно Simple Smile. Може пък да реши да си стои на топло, като бебето на Лейди 😁

# 610
Момичетааа, откачам!!! Вече ме е страх да ида до тоалетната да си свърша нуждите Unamused Вчера АГ-то обясняваше, че като тръгне бебето да излиза, ще усетя напъване, защото ще понатисне дебелото черво. И сега си лежа и не смея да посетя двете нули Flushed Иначе това кървене при мен май си беше баш падане на тапата. Не си го представах така, мислех, че ще е жълтеникаво с кафеви или червени жилки, а то...

Вес, родилните зали в Тина Киркова в едно общо помещение ли са? Знаеш ли?

# 611
Има 1 индивидуална зала, в която може да си раждаш сама заедно с бащата (със заплащане).
Иначе е разделено на предродилна, с 4 легла (рядко са пълни повече от 2) и родилна с 2....места за раждане. Като тръгнеш да раждаш, те местят от едното на другото.
Докато чакаш, имаш за разходки коридор, но не и стълби.

# 612
Благодаря, Вес... За ВИП зала за раждане не ми се плаща май. И без това мъжът ми май се притеснява да присъства Simple Smile Честно казано вече не ми пука толкова какви ще са условията за раждане и след това. Искам да приключва. А три дена все ще ги избутаме някак, живот и здраве. Иначе аз май и преди те бях питала за тези зали, извинявай, че се повтарям Neutral Face

# 613
И на мен не ми се плаща за това. Мъжът ми няма да присъства, планирам голямата част от мероприятието да го изкарам като кръстосвам коридора. Все тая дали после ще вляза в залата отляво или в тази отдясно.

# 614
Vesibu благодаря за милото пожелание 😊, очаквам утре да го изпишат.

Момичета, знам че повечето са много близко до термин, други вече пренасят и това неменуемо изнервя... Още повече, ако сте вярвали, че ще се случат нещата много по-рано... Искам  (до колкото е възможно да ви успокоя) да ви кажа, че на някои от нас (включвам и себе се), това ще ни е за последно... нека да погледнем от към хубавата страна, ако не я виждаме то поне да се опитаме. Само сега, нещо в нас мърда, нещо живо и толкова обичано и чакано... Всеки изтормозен ден за нас е благословен за бебчето вътре в нас. Всички ни наблюдават и докторите виждат, че бебчетата са добре (за това не предприемат мерки за преждевременно вадене), Господ също си знае работата и щом ги държи още на тапло при мама, значи още имат нужда от това...

Май много задълбочих,  о идеята ми е само една- трябва да се успокоим, да гледаме положително и да чакаме с приятен трепет а не с нерви и неспокойство.

Казвам го с най-топли чуства към вас, защото от 2ри месец, следя всеки ден вашите постове и някои от най-редовните от вас, ви чуствам като близки познати.
Желая на всички ни здраве, спокойствие и късмет в това което ни предстои.
😊😘🤗

Общи условия

Активация на акаунт