Сестра ми не желае да има контакт с нас

• 8 471
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
но моят съвет е майката и бащата на авторката да отидат пак при детето си и да стоят, докато разберат какво става.
Не мисля, че е лесно приложимо. Освен ако не дадеш съвет да продадат някой апартамент. То ако е в България в съседен град на 100км, едно подобно ходене, търсене, връщане и пазарене е лудост, а камо ли в Англия. Майка ѝ съвсем ще психяса от напразни пътувания и пилеене на пари. PS: Това с работодателите араби не ми допада никак като симптом в комплект с любезното запознанство.

# 106
Откъде е сигурно, че е в същия град и как биха я намерили?
Нещо логиката ми куца в съветите и превземките.
Може и на Антарктида да е вече на експедиция.

# 107

И какво да отидем и да я следим ли? Тя не ни желае там. Ясно и точно е казано. Авторката, тоест аз, съм сестра й. А приятелките й са й от училище и не са с нея.  За това за тях пиша в минало време. На непознати телефони не вдига, защото може би е опитвано многократно и вече е ясно, че няма да стане. Знам, че работи при някакви араби, нищо повече. Връзки с българи съм намерила до толкова, доколкото да ми кажат, че е жива и че наистина живее и работи в града. Какво друго да науча от тях? И то не мога поястоянно да притеснявам хората...
Не знам защо толкова се коментират финанси....  и с пари и без, не виждам полза

Откъде е сигурно, че е в същия град и как биха я намерили?
Нещо логиката ми куца в съветите и превземките.
Може и на Антарктида да е вече на експедиция.

Ето от къде. Те знаят че е там, че ходи на работа, че е добре. Само авторката място не може да си намери, че жената си гледа живота без те да са част от него.

# 108
  • София /Абсурдистан
Плюй в пазва един ден твоето дете да не иска така да те види, независимо от причините.

# 109
Плюй в пазва един ден твоето дете да не иска така да те види, независимо от причините.

Абе причини явно има. Значи родителите заминават за София зарязвайки едното си дете в провинцията, но взимайки другото със себе си. Браво на тях.

# 110
  • София

Абе причини явно има. Значи родителите заминават за София зарязвайки едното си дете в провинцията, но взимайки другото със себе си. Браво на тях.
Хайде престанете с тези съчинения де. Родителите ми отидоха в София, а тя не пожела да отиде с тях и те уважиха желанието й. Аз живеех в София от преди това. Аз съм самостоятелна от 19 - годишна. Напълно самостоятелна. Спрете да плюете. Искам помощ и съвет, а не нападки.

# 111
Аз не разбрах за какво е темата. Авторката се е информирала, че сестра и работи и живее на същото място. Има хора и познати към които да се обърне при нужда. Може ли авторката да даде малко по ясни насоки каква точно е целта на темата и самата тя какво точно иска да постигне спрямо сестра си.

# 112
Прочети отново темата и ще намериш отговори.

# 113
  • София
Аз не разбрах за какво е темата. Авторката се е информирала, че сестра и работи и живее на същото място. Има хора и познати към които да се обърне при нужда. Може ли авторката да даде малко по ясни насоки каква точно е целта на темата и самата тя какво точно иска да постигне спрямо сестра си.
Искам да си нормализирам отношенията с нея. И това, че работи и живее на Х място е информация от януари 2019г. От тогава нямаме информация от или за нея.

# 114
  • Варна
Виж сега, бъди реалист. Нормализиране на отношенията ви почти е сигурно, че няма да има. Постави си по-постижими цели - да я държите под око и да знаете, че е добре.

# 115
По-скоро целта е да се проучи има ли някакви лоши причини за държанието ѝ. Ако просто се е отчуждила и иска да забрави миналото си - нейна работа.

# 116
  • София /Абсурдистан
Можете да се обърнете към институция, не знам дали чрез полицията първо и да ви кажат как да процедирате и как се издирва някой. Ако тя доброволно не иска да общува с вас, добре, нищо не може да направите. Най- много да попитате защо. Но трябва да се убедите първо, че момичето не е в беда и че не я държат насила някъде. Обработките и манипулациите започват точно така - да откъснеш някого от всички хора, които ги е грижа за него.

# 117
  • София
Абе с тия араби и смени на религии, хич не е само да се е отчуждила. Изобщо не е за подценяване ситуацията.

# 118
Имаше една тема"Как да накарам майката на доведения ми син,да се интересува от него?"
Истината,е,че насила хубост не става.
Няма начин да принудите възрастен човек да общува с родата си,ако той не желае.
Аз бих забранила на родителите си да ми мрънкат и да ме намесват в историята.
Не желае контакт - ОК.
Без драми.

# 119
10 месеца да нямаш връзка с детето си...това е направо....пълен ужас.

Общи условия

Активация на акаунт