На море в Турция - тема 64

• 65 594
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Да попитам за плажа на Ефталиите, като не е толкова зле като се влезе във водата до къде стига?

Аз не мога да плувам и не влизам на дълбоко , но до където се чувствам сигурна е добре положението.

# 136
  • В.Търново
В смисъл , като влезете два метра навътре до къде Ви стига, до кръста, до рамената, покрива Ви водата?Масово чета за плажа наа Ефталиите, че е много дълбоко, сега чета че има насипан пясък.В такъв случай колко се е вдигнало нивото на пясъка на брега.Това е важно за мен.

# 137
  • Стара Загора
В смисъл , като влезете два метра навътре до къде Ви стига, до кръста, до рамената, покрива Ви водата?Масово чета за плажа наа Ефталиите, че е много дълбоко, сега чета че има насипан пясък.В такъв случай колко се е вдигнало нивото на пясъка на брега.Това е важно за мен.

Като влезна към 6-7  метра навътре ми е до кръста. Аз съм 1.60 м. Simple Smile  Имайте пред вид , че плажът е много дълга ивица и не съм го измервала на всички места. Пробвахме на едно-две места , хареса ни и все там ходихме.

# 138
  • В.Търново
Дали ще запази това ниво на плажа и през 2020г?

# 139
  • Sofia
Дали ще запази това ниво на плажа и през 2020г?
Е няма къде да изчезне.Simple Smile Дори и да го подкопае морето през зимата, щом веднъж са го направили ще го направят пак. Това е морска дестинация и се съмнявам, че на собствениците на хотела им е все едно какъв е плажът! А и така се вдига и нивото на хотела.

# 140
Tihomira Fereva в коя Ефталия бяхте.

# 141
  • Стара Загора
Tihomira Fereva в коя Ефталия бяхте.

През 2018 в Ефталия Вилидж, 2019 - Ефталия Марин.

# 142
Кой ви хареса повече. И с какво.

# 143
Момичета каква е разликата между Von resort Beach  и Coast? Чудя се къде да запазя. Не ползват ли всички всичко и в двата хотела? Разликата за пакета ни е 200-300лв. Отиваме главно заради аквапарка, но ми се иска да не сме в най-шумната част. Благодаря ви!

# 144
  • Някъде в Европа...
Tweeety_M , прилагам карта на комплекса, ще се ориентирате по-добре...Била дъм в къщичка в Бийч през 2018 г., хранехме се в нашия ресторант и в ресторанта на плажа (там, където спира шатъла на плажа), ходехме и на вечерната анимация на Коуст (реално се въртят през различните дни на Коуст и Бийч), но не ни дадоха например напитки от бара на активния басейн на Коуст, защото сме били с гривни на Бийч. Друго не сме изпитвали нужда да ползваме от Коуст. От Елит пък съвсем - там има само 1 релакс басейн. Аквапаркът е общ и храната и напитките там са за всички; има и анимация там на басейните. Отделно има анимация и на активния басейн на Бийч (долу вляво на снимкста - малка част се вижда -  над този басейн, който се вижда, но той е на др.хотел), където е и амфитеатъра на Бийч...за храната в основните ресторанти не знам дали има разлика - но в Бийч (на снимката - пред басейна горе в лявата част, отляво на аквапарка) беше достатъчно вкусна и разнообразна - много баклава, морски дарове на салата, морски глезотии нямаше, риба постоянно имаше...
Аз не виждам смисъл от настаняване в Коуст освен ако не държите да сте в сграда и една идея да ви е по-добре обзавеждането...

П.С. сградата по средата, успоредна на морето, с басейн отпред, е Коуст; Бийч са къщичките в лявата част на снимката...

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 15:55 от AIR

# 145
  • Стара Загора
Кой ви хареса повече. И с какво.
Вилиджа е отделни вили, доста големи , на 3 етажа и с по 12 стаи на етаж,  строен е 2006г и реновиран 2016-2017. Бяхме в подновена стая и тя беше почти като тази на Марина. Марина е от 2014г. така че е по-нов, голяма сграда, с две крила на 6 етажа, с около 40 стаи на етаж в корпус. Като храна е еднакво. Вилиджа напитките са от 10,00-23,00 часа, в Марина - е 24 часа. Вилиджа е много по-озеленен, с много екзотична растителност, има си свой собствен аквапарк, Марина ползва аквапарка на Океан. Иначе аквпарка на Айлънда е общ за всички Ефталии, както и плажа, и ресторантите на плажа, и анимацията и дневна и вечерна. Не мога на 100% да кажа, че предпочитам единия. Всеки сам трябва да прецени, според това дали предпочита голяма сграда или тип къщи, дали му е приоритет да има бар 24 часа или му е достатъчно от 10 до 23ч.

# 146
Скрит текст:
Tweeety_M , прилагам карта на комплекса, ще се ориентирате по-добре...Била дъм в къщичка в Бийч през 2017 г., хранехме се в нашия ресторант и в ресторанта на плажа (там, където спира шатъла на плажа), ходехме и на вечерната анимация на Коуст (реално се въртят през различните дни на Коуст и Бийч), но не ни дадоха например напитки от бара на активния басейн на Коуст, защото сме били с гривни на Бийч. Друго не сме изпитвали нужда да ползваме от Коуст. От Елит пък съвсем - там има само 1 релакс басейн. Аквапаркът е общ и храната и напитките там са за всички; има и анимация там на басейните. Отделно има анимация и на активния басейн на Бийч, където е и амфитеатъра на Бийч...за храната в основните ресторанти не знам дали има разлика - но в Бийч беше достатъчно вкусна и разнообразна - много баклава, морски дарове на салата, морски глезотии нямаше, риба постоянно имаше...
Аз не виждам смисъл от настаняване в Коуст освен ако не държите да сте в сграда и една идея да ви е по-добре обзавеждането...

П.С. сградата по средата, успоредна на морето, с басейн отпред, е Коуст; Бийч са къщичките в лявата част на снимката...
Много благодаря за отделеното време и информацията. Т.е основната разлика е къде се храниш. Имаш право само на ресторантите и барове към твоя хотел, анинациите и басейните са общи! Ще заложа на  бийч май изглежда ми по- зелено и спокойно. Благодаря още веднъж!

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 06:24 от AnMary

# 147
Здравейте ние бяхме края на май в хотела.Като база е остарял къщички двуетажни са.Гледките са много красиви,храната беше много разнообразна и с много добра анимация вечер.

# 148
Как мога да разбера, в даден хотел до колко е позволено да се пуши в откритите площи? Тази година аз ще организирам почивката на група приятели и съм силно притеснена, като отидем в избрания хотел да няма ограничения, а всички пушат!

# 149
  • Някъде в Европа...
. Tweeety_M  , забравих - и пирса, и бара на пирса се ползва от всички...

Общи условия

Активация на акаунт