На море в Турция - тема 64

• 65 494
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Адвенчър, приличаш ми на един стар познайник, дето обясняваше,че Делфините са същите като Ефталиите, че и ти по същия начин. 😁

Само не ме въвличай в твои "дълготрайни връзки" с неграмотни хора от агенции, следите, от които още седят из форума, но пък има нещо вярно в цялата работа и двете вериги не струват, само дето едната поне няма и претенции за нещо, докато другата разчита предимно на стари и мухлясали лаври.

И да приключим с безсмислените едноредови коментари до тук, казал много ясно, каквото съм имал да кажа, както всеки път и това няма да се промени, ако някой си има други разбирания да си ги споделя, не ми пречи и не ме интересува стига да не ме замесва и да не са налага да отговарям.

# 571
Благодаря ви много. Не успях да намеря нищо друго,за подобна цена със самолет
Здравейте дами! Спряла съм се на хотел CLUB TURAN PRINCE WORLD 5 за началото на юни.Почивката е подарък на родителите ми и дъщеря ми , която е на 9. Има доста коментари за хотела, но са стари или поне аз не намерих от тази година. Въпросите ми са свързани с плажа- много ли е каменист за дете и за храната - има ли разнообразие от риба?

Преди 4 години имаше подобен интерес към него, както сега към Лонисера. Почти всеки втори, който пътуваше с туроператор, беше резервирал Turan Prince World. После изведнъж интересът секна, за това вече няма отзиви. Всички се преместиха в Камелия или Лонисера Simple Smile Интересно за лято 2021 кой ли ще е промотираният хотел Simple Smile

Както и да е. Сега на въпросите.
Плажът не е изцяло каменист, има широка пясъчна ивица. Но има камъчета на влизане във водата и са по-големи от чакъл, така че е препоръчително използването на аква обувки. Другият минус е, че почти веднага става дълбоко. Не знам дали ще му е добре на 9-годишно дете.
Храната - моите впечатления от няколко кратки посещения и от прочетени отзиви са, че има риба, има и разнообразие, но по-скоро в начина на приготвяне. Не се предлагат по 5-6 вида риби, от които човек да си избира коя да му изпекат, както е в някои други хотели. Вечер е по-голямо разнообразието и е горе-долу следното - един вид на скара, един вид задушена, обикновено със сос, някоя рибна салата и евентуално печена в сол.
Здравейте дами! Спряла съм се на хотел CLUB TURAN PRINCE WORLD 5 за началото на юни.Почивката е подарък на родителите ми и дъщеря ми , която е на 9. Има доста коментари за хотела, но са стари или поне аз не намерих от тази година. Въпросите ми са свързани с плажа- много ли е каменист за дете и за храната - има ли разнообразие от риба?
Благодаря на всички за отделеното време!

Моя близка беше там през първата половина на месец юни, запомних че не беше очарована от плодовете и от липсата на баклава.

# 572
Скрит текст:
Адвенчър, приличаш ми на един стар познайник, дето обясняваше,че Делфините са същите като Ефталиите, че и ти по същия начин. 😁

Само не ме въвличай в твои "дълготрайни връзки" с неграмотни хора от агенции, следите, от които още седят из форума, но пък има нещо вярно в цялата работа и двете вериги не струват, само дето едната поне няма и претенции за нещо, докато другата разчита предимно на стари и мухлясали лаври.

И да приключим с безсмислените едноредови коментари до тук, казал много ясно, каквото съм имал да кажа, както всеки път и това няма да се промени, ако някой си има други разбирания да си ги споделя, не ми пречи и не ме интересува стига да не ме замесва и да не са налага да отговарям.
Изобщо не мисля, че са безсмислени споровете. Благодарна съм за коментарите. Все пак Делфина ми е с 800лв по-скъп от Лоницерата за 6 дни и ако ще ги давам ми се иска да съм сигурна, че си заслужава.

# 573
  • Варна
Ммм да, Адвенчър, може, ама във Варна има само две-три места, дето има хубаво турско кафе, да не говорим за баклави, кюнефета, сармички, каймак, локум и много други. Аз обичам да се глезя,ей тъй,докато си лежа на шезлонга симпатично сервитьорче на кънки да ми донесе студена вода и турско кафенце, обичам да ме глезят с персонално отношение в ресторанта, обичам голяма  територия от борова гора да ме заобикаля или малки, спретнати, без руска реч, не държа на плажа, щот си имам море целогодишно, не държа на луксозна стая, но държа да спя на удобна спалня, какво ще ми предложиш ? Поради гореспоменатите ми претенции си мисля, че Атлантик не отговаря на този мой така изтънчен вкус, благодаря. 😂

# 574
Adventurer, моите адмирации.  На мен ми е важно стаята ми да е широка и уютнаи леглата да са удобни. Все пак храната добрееее, ама ако през тези дни не ми е уютно и не мога да се отпусна, каква ще ми е почивката. Но по-голямата част от българите отиват да се тъпчат и да пият. Аз затова на този етап съм се насочила към Хайдарпаша, или към Старлайт, защото разбрах, че не са особено предпочитани от българите. А това си е голям плюс. Поне няма да ги има шишенцата от минерална водица, с българска рИкиица, както беше в Паша бийч Мармарис.

# 575
Ами направила съм такъв избор, защото съм питала тук. В тази група. Сума народ прехвалваше Паша бийч. За Грийн нейчър нямаше никакви отзиви, а беше перфектно.....и нямаше българи. Затова сега съм се ориентирала към Старлайт, или Хайдарпаша.....Никой тук не ги препоръчва. Значи са добри хотели. Само Марги изрази позитивно мнение за тях. Това ме кара да се чувствам спокойна. Аз не отивам да ям, или да се наливам с алкохол, а да почивам.
 И все пак ми се ще да запитам. Ако трябва да избирам, Вон, или Старлайт?

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 21:13 от alinnna

# 576

Определено Starlight и Sunrise биха били много голяма грешка и ако някой ти е казал нещо позитивно за този комплекс много сериозно те е заблудил. Това са нисък клас хотели и въпреки, че някакви частични реновации бяха правили преди време, там може да видиш всякакви проблеми със стаите, лоша хигиена, лошо обслужване, посредствена храна и плаж с камъчета и не добре почистван, със сигурност го избягвай. Няма въобще място за сравнение с Вон, който си е много добър среден клас хотел без никакви такива забележки.

# 577

Определено Starlight и Sunrise биха били много голяма грешка и ако някой ти е казал нещо позитивно за този комплекс много сериозно те е заблудил. Това са нисък клас хотели и въпреки, че някакви частични реновации бяха правили преди време, там може да видиш всякакви проблеми със стаите, лоша хигиена, лошо обслужване, посредствена храна и плаж с камъчета и не добре почистван, със сигурност го избягвай. Няма въобще място за сравнение с Вон, който си е много добър среден клас хотел без никакви такива забележки.

Благодаря ти много!

# 578
Имам  въпроси към почивалите в Long Beach Resort голяма ли е тълпата в ресторанта? Кой от двата е за предпочитане Harmony или Resort? Колебая се между тях и Von Coast. Агенциите тази година не  рекламират Long, да знаете нещо по въпроса?

# 579
  • Варна
Ами направила съм такъв избор, защото съм питала тук. В тази група. Сума народ прехвалваше Паша бийч. За Грийн нейчър нямаше никакви отзиви, а беше перфектно.....и нямаше българи. Затова сега съм се ориентирала към Старлайт, или Хайдарпаша.....Никой тук не ги препоръчва. Значи са добри хотели. Само Марги изрази позитивно мнение за тях. Това ме кара да се чувствам спокойна. Аз не отивам да ям, или да се наливам с алкохол, а да почивам.

Ами ако си чела внимателно, аз имам позитивен отзив от приятели за Старлайта, сто пъти писах, бягайте от масовката на годината.Сега прочетох,отново има масовка ,ваша работа.

# 580
Ами аз бягам.....И тази година Лонисера и Камелиите, както чета, ще са пренаселени с българи. Затова бягам мнооооого далеч от там....Още се двоумя между Хайдарпаша, Вон и Старлайт, ама то не остана много време за мислене...

# 581
  • Варна
Ами аз бягам.....И тази година Лонисера и Камелиите, както чета, ще са пренаселени с българи. Затова бягам мнооооого далеч от там....Още се двоумя между Хайдарпаша, Вон и Старлайт, ама то не остана много време за мислене...

И Вон е в кюпа, чети, аз бих погледнала Рамадите, подсказвам. 😊 Лека нощ.

# 582
Здравейте, тази година сме решили да направим една почивка в Кушадасъ. Избираме между Атлантик холидей, Гранд Ефе или Ария. За първи път ще сме в Турция на почивка и сме решили с автобус да бъде. Двама възрастни и едно дете на 10г. Края на месец юни. Търсим хотел с удобни и чисти стаи, плаж, забавления, хубава храна.
Кой от трите бихте предпочели, препоръчали?

# 583
Тези които се интересуваха от цени за Club Mega Saray, Албена и Турс-Клуб вече имат цени.

# 584
  • София
Здравейте, тази година сме решили да направим една почивка в Кушадасъ. Избираме между Атлантик холидей, Гранд Ефе или Ария. За първи път ще сме в Турция на почивка и сме решили с автобус да бъде. Двама възрастни и едно дете на 10г. Края на месец юни. Търсим хотел с удобни и чисти стаи, плаж, забавления, хубава храна.
Кой от трите бихте предпочели, препоръчали?
Атлантик са страшно малки стаите, но имат страхотен аквапарк и плаж. Арията е на 35-40 км от Кушадасъ в Йоздере. Мненията за него са в двете крайности. Гранд ефе не го знам. От тия трите категорично Атлантик.

Общи условия

Активация на акаунт