На море в Турция - тема 64

• 65 486
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета!
Моля за предложение за хотел за двама възрастни.
-7 дни, с автобус
-средата на месец юни
-Нямаме претенции за курорт.
-Не държим на анимация и аквапарк.
-Бюджет - 1700лв.
-Чист хотел
-Да има хубав плаж и добра храна.
Благодаря на всички, които ще се отзоват с предложения. ❤️

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 19:00 от daniivo

# 616
  • София
Ха, ха приемете моите извинения! 😀
Аз съм нова и не съм запозната с потребителите! 😊
Няма проблем, насочи се из анталийска околия, Кушадасъ, Дидим, Мармарис е още студена водата. За тия пари мисля, че ще има това което търсиш.

# 617
Ха, ха приемете моите извинения! 😀
Аз съм нова и не съм запозната с потребителите! 😊
Няма проблем, насочи се из анталийска околия, Кушадасъ, Дидим, Мармарис е още студена водата. За тия пари мисля, че ще има това което търсиш.
Ако може да ми препоръчате хотел, ще е чудесно! 👌

# 618
  • Пловдив
daniivo Влизате в сайтовете на тур,агенции-Турс клуб /горе в дясно има опция онлайн система/въвеждате дата транспорт и излизат хотелите според цената.Другите агенции за автобусни програми са Албена холидей,Емералд и Ориент99.И те имат търсачки според датата излизат и цените.Сравнявате от всякъде защото цените варират.Харесвате си хотел и питате в групата тук.

# 619
  • Sofia
Какво ще кажете за Diamond Premium Hotel Side, устройва ме като цена, притеснява ме липсата на достатъчно зеленина и най-вече това, че хотелът е една голяма сграда, което ме кара да мисля, че ще е шумно. Това, което търся е чист, тих и спокоен хотел с вкусна храна, а ако има зеленина - още по-добре. Втората линия не е проблем, ако хотелът е в "нищото" също не ме притеснява (не държа на шопинга). Целта е спокойна и пълноценна почивка в средата на м. Май за двама възрастни със самолет в района на Белек или Сиде. Заглеждам и Кемер, но ме притеснява дали ще е достатъчно топла водата в средата на м. Май, заради по-планинския район. Досега винаги сме почивали средата на май, но само в Белек и не сме имали проблем с времето и водата. Златни ще сте, ако предложите още нещо на подобна цена.😀
Ще бъда много благодарна на всички, които могат да помогнат.Simple Smile

# 620
Iseto6, за цената си Diamond Premium е добър избор за хотел. Стаите са малки, но много приятни на вид, обслужването е ок, храната също. За шума - липсата на голяма територия и градина наистина пречи човек да се усамоти. От друга страна обаче, съм останала с впечатление, че там не се правят партита, лазарно шоу и разни подобни по-шумни занимания, така че не е чак такава тупурдия. Някъде четох, може би от отзив в тази тема, че има пяна парти веднъж на 14 дни.
Като алтернатива на Diamond Premium предлагам Otium Eco Club. И той е в Сиде, но има по-голяма и по-зелена територия. Стар хотел е, стаите са семпли, дори старомодни, но като обслужване, територия, храна е ок. И той е на втора линия, и той граничи с естествен воден басейн. Не знам дали е шумен.
Друг вариант на близка, но може би малко по-висока цена, е Silence Beach, отново в Сиде. Това вече е голям комплекс, с много видове стаи, основна сграда и клубна част, повече басейни, барове и т.н. На първа линия е. Също не е лош вариант.
В Кемер Crystal Flora е с прилично голяма и много озеленена територия, но там наистина е с градус-два по-студено и има по-голяма вероятност да вали.

Краси, от изброените хотели си заслужават Lyra Resort, Lonicera World и Eftalia Ocean. Останалите или не са на добро ниво, или са в неподходящи за това време на годината райони. От чисто практична гледна точка предлагам да оставите Eftalia Ocean за след 2 години, защото тогава само там детето ще бъде настанено безплатно. Почти навсякъде другаде ще го броят за трети възрастен. Lyra Resort е добър вариант, но има много малко пързалки, за разлика от другите два.

daniivo, в Кушадасъ Palm Wings Kusadasi е много добър, а Richmond Ephesus е приличен вариант. В Сиде за тази цена не намерих част пясъчен плаж. Ето например Club Nena - голама територия, скоро реновиран, добро ниво за цената си, пясъчен плаж, но на влизане в морето има камъчета.

# 621
  • Sofia
Марги, много благодаря!

# 622
  • Плевен
Много благодаря за помощта, а понеже мъжът ми обича да пазарува, кой от Eftalia Ocean и  Lyra Resort има в близост базар или място за пазаруване.

# 623
  • София
Цитат
Кушадасъ, Дидим, Мармарис е още студена водата.

Малко съм поизлъгал, оказва се че в средата на юни е по-топла от средата на септември. Лично тая година съм я мерил в Кушадасъ около 24-25-26 септември и беше 25,5 градуса. А в тоя сайт по-долу няма такава температура.

https://seatemperature.info/june/kusadasi-water-temperature.html

# 624
  • Пловдив
Декември късно ли е за ранните резервации ?
Тъй като обмислям вариант да видя хотела и тогава да го заявя .
Странен въпрос ,но ме вълнува .

# 625

Не мисля, че е късно. Добри оферти винаги се намират, тази година изчаках и резервирах преди началото на сезона и цената беше много по-добра от колкото на ранни.

# 626
За масовите хотели среден клас, май свършват местата. Лоницерата от 3 агенции ме отрязаха. И аз от много чудене, сега не знам къде ще отида за тези пари Sad

# 627
Имам пак питане Simple Smile
От 05.10.почивка в Дидим с деца на 6 год., дали водата ще е вече студена там ?

# 628
@evita1717 Дали температурата на водата е достатъчно топла е много субективно и крайно индивидуално усещане. Аз съм била в Дидим по това време и водата в морето беше чай, на басейните беше хладна, но пак ставаше за къпане. В сайтовете дават средна температура на водата около 23 градуса през Октомври, но дори и на тях не може да се има доверие, защото всяка година както виждате е различно, тази година имаше по-дълго и топло лято. Ако искаш по-голям шанс за по-топла вода през Октомври - насочи се към Анталия.

# 629
За масовите хотели среден клас, май свършват местата. Лоницерата от 3 агенции ме отрязаха. И аз от много чудене, сега не знам къде ще отида за тези пари Sad
Нас за началото на юни ни отрязаха за Корумар Ефесус Кушадасъ Sad

Общи условия

Активация на акаунт