НоемВРИЙскотО деТЕ учи СЕ да дУХА свЕщи ДВе"

• 14 343
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Селинка, дано сладката вече е добре - ама на мен ми стана интересно от какво излизат тези ечемици newsm78

Весе, намери ли крак, че все забравям ooooh!

Ивенце - страхотни снимки Hug Heart Eyes Hug

Аз започнах да приготвям багаж, ама много дрехи бе ooooh!
КАто си представя колко трябва да оставя тук и ми се реве  Cry Това са най-вече такива, които са когато съм била 45 килца,....и си имам спомени с тях Sad

# 211
Здравейте, ноемрийски приятели!!!  Hug Hug Hug

Извинявам се за дългото отсъствие! Нямах никакво време за четене във форума, а не ми беше удобно само да влизам и разказвам за нас, да не се чувствате пренебрегнати.

Ние сме добре. Зори расте и хубавее, мъчи се да говори, голяма сладурана е. Бяхме 2 месеца в БГ, изкарахме си супер. Ходихме на почивка в Лозенец за 5 дни, които ми се сториха 5 часа...
Правихме кръщене на Зори на 23.юли, държа се супер геройски, само на края се разплака.
Бабите и дядовците я разглезиха много и сега се чуде какво да я правя...

При мен нищо ново. Пробих си пъпа през лятото. Сега като питам Зори "Какво има мама на пъпчето", тя казва "Бизу" (бижу) Wink
Ще започвам курс за Bеauty Terapist (почистване на лице, маникюр, педикюр, масажи и др процедури). Юли месец ще имам изпит и ако го взема получавам международна диплома. Притеснява ме, че има много за учене и не знам дали ще мога да се справям, но се надявам да успея.

Това е в общи линии за нас. Имам много снимки за качване, но не знам кога ще мога да ги кача.
Не знам пак кога ще мога да пиша, но се надявам да е скоро.
Много целувки на сладките дечица от мен и Зори  Hug Hug Hug

Диде, да ти е жив и здрав малкия юнак! Много е хубав, прилича много на Викича.

# 212
Ейййй Дениии, появи се Hug
Честита ти християнка, да ти е жива и здрава! А на тая снимка от аватара е страхотна Hug
Много е хубаво това, че ще почваш такъв курс.Ще се справиш, не се притеснявай Peace
Когато имаш време, поне за минутка влез и кажи нещо.И пусни снимчицииииии.
Нацелувай Зоринка от нас Hug  bouquet

# 213
Весе, намери ли крак, че все забравям ooooh!

Диде нещо - нищо не схванах .
Свалих една от версиите на фотошопа , но после позачетох за нея , че не е много проста за работа и още не съм я инсталирала.  Rolling Eyes После си харесах друга / по описание/ , но от темичките останах с впечатление , че забива и създава проблеми при работа .... така съвсем се обърках  Crazy
Крак  така и не видях / явно не гледам много старателно  Embarassed /
Така , че ако ти остане време пусни крака и описание  Praynig

И аз като Дени смятам , че малкия почва да прилича все повече на батко си  Heart Eyes

# 214
За Фотошоп ли искаш или за рамките крак Wink

# 215
За Фотошоп ли искаш или за рамките крак Wink
За рамките и съвет коя версия на фотошопа да си инсталирам - да е по-проста за работа /за да схвана принципа ,  след това ще мисля за сложни /

# 216
Дени,радвам се,4е се включи все пак!
Чакам с нетърпение да качиш някоя снимка на Зорито! Hug

# 217

Диде, да ти е жив и здрав малкия юнак! Много е хубав, прилича много на Викича.

Благодаря
...хайде чакаме да ви видим с нетърпение, а малката ти Принцеска тук е страхотна, как сладко си пийва
Целувки от нас Wink

# 218
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. Ние сме добре. Не съм се писала скоро тук защото нищо интересно не ни се случва. Обаче чета редовно да знаете.  Затънали сме до гуша в ремонт а на всичкото отгоре 2/3 от роднините ни решиха че трябва спешно да ни се изредят на гости с приспиване и от миналата седмица щом изпратя едни посрещам други. Записали сме час при доц.Минков в Правителствена болница да види Мартин и да си каже мението за пишока му.  Дано да каже че ще минем без операция което не ми се вярва, но не пречи да се надявам. Иначе другата седмица ще сме изцяло по лекари и изследвания и ще се готвим за операция.  Реших да го пусна на ясла от 1 октомври за да го опазя здрав което е задължително условие за операцията. Тази седмица пък подготвяме големия за училище и пазаруваме от гащите до палтото защото всичко му е омаляло.  Около нас това.

Мацките с фотошопа могат да ми пратят снимките и желаните рамки и ще ги направя за ден - два. Няма смисъл да се мъчите само за едни рамки да учите цяла програма как работи.

Мацки, да вземем да си сменим заглавието на темичката че сме за резил с това юлско заглавие а?
Като гледам с какво темпо пишем спокойно заглавието може да е нещо от типа: "Ноемврийското дете учи се да духа свещи две" Хайде предлагайте и вие.

# 219
Здравейте момичета кокичета! Hug
Завърнахме се в понеделник, но чак сега се добирам до компа че много багаж за оправяне имаше. Изкарахме супер, спокойно въпреки малкото време. Видяхме се с всички, направихме малко плаж. И най-важното кръстихме Ива, та ми олекна на душата! Качила съм снимки два албума, но не съм имала време да го подбера, качвах накуп, дано няма издънки.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=673&AlbumId=65815& … rol_CurrentPage=1
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=673&AlbumId=65915
Честит рожден ден на Ники! Много здраве и късмет му пожелавам!
Честито християнче и на Дени! Все по правия път да върви!
Сели много се радвам че нещата се движат при вас мила! Желая ви много  здраве за напред и все така да постигате мечтите си! Heart Eyes
Иве много хубави снимки, гледах с удоволствие!
Тони радвам се че Таничка добре приема яслата, дано и да е здрава! Praynig
Дидко аз никога нищо не съм давала, мисля че на здраво дете да се дават добавки няма нужда. А вие окончателно ли  си идвате мила? Аз нещо не съм доразбрала пак Blush
Отивам да лягам че още не мога да вляза в ритъм.
Ние нещо замисляме местене в Айтос, но не е решено... Давайте акъли, повече глави по добре мислят. Тук кретаме и няма да изкараме много дълго ми се струва. Ако можехме да купим нешо сносно тук, като започна работа ще се закрепи положението, но пак ще кретаме... и така доста дълго, пък ми омръзна пустата мизерия.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 00:59 от Мери

# 220
Мимка, благодаря ти отново за предложението  bouquet...аз искам да се науча да правя рамки, а като не мога да слагам снимка в рамка и не става фатката... Cry
Дано някой ден имам повече време и се науча  Peace чудя се толкова ли съм тъпа, че не мога Tired
А тогава когато ми обясняваше кой знай колко смепно ти се е сторило и непонятно, а понякога като обяснявам на някой да си инсталира нещо и като го повтарям по няколко пъти мога да си представя какво ти е било Wink

Меринка
, честито Ви християнче  Hug
Да ви е жива и здрава и много къмсет и пожелавам в живота Peace
Ама баткото колко е голям и много прилича на теб, сякаш ти си го раждала  Heart Eyes а тя сладурката как хубаво си хапва на плажа Wink
За местенето - то мен ме знаеш - аз бих се върнала - както и това правя в момента
Искам да е за постоянно, но ще решим в последствие - така или иначе зимата искам да съм в Бг за малко помощ от бабите, а напролет ще му мислим Peace

# 221
привет, момичета Simple Smile

дени - и аз се бях затъжила за вас!! зори много е пораснала  Heart Eyes  дано да успееш да качиш скоро снимки, нямам търпение  Crazy  радвам се, че сте прекарали хубаво в БГ (в което не съм се съмнявала  Wink да ти е живо и здраво християнчето и успех с училището на теб!

мими - стискам палци да минете без операция  Praynig иначе с яслата и аз така бих постъпила... да не ви направи номер с някоя болест

мери - честито христянче! да е жива и здрава  Heart Eyes за местенето в айтос - аз съм за
особено ако има къде да живеете там и си намерете сносни работи
знаеш, че ние също след време ще се местим...
струва ми се, че и с тян там ще ти е по-лесно..
помислете добре все пак де, защото ако идете там едва ли повече ще се върнете тук  Confused
разгледах и снимките, весело сте си прекарали Wink

ивке - позяпах чуждоземски снимки, много добре изглеждаш пу-пу Simple Smile да ти завиди човек на шопинга, искам и аз  Flutter да нацелуваш малките бандити Simple Smile

ние с танини сме кажи-речи добре
първата седмица в яслата мина чудесно, но от понеделник започна да плаче
започва още като види, че приготвям дрешки и обувки
даже вчера се метна на дивана, зави се с едно одеяло и се прави на заспала  Crazy
иначе следобед като я взема е весела, играе си навън...
вечер в 8 часа вече едва гледа, явно се изморява
дано да свикне скоро

целувки на всички ви  Heart Eyes

# 222
  • в мъжки прегръдки
Оооо, Мери,  добре сте си дошли. Честита ти християнка. Да ти е жива и здрава и да порастне умна и красива. Радвам се че сте си починали и си се разтоварила от нервите. За местенето от една страна там ще ти е по-лесно като си близо до мама, но пък вижте дали ще си намерите хубава работа с мъжа ти. Много са готини снимките. Особено плажните. Татето ли ви е снимал в такива пози?

Дидка,  щом те влече да се учиш, учи се, даже ще помагам ако искаш. Аз си предлагам помощта защото си мисля че заради едни рамки не си струва човек да влага време и усилия в нещо с което няма да се занимава сериозно. Аз например  не бих се учила с книга в ръка да си ремонтирам колата само защото може да ми се наложи да си сменя гумата. За мен тези рамки са много просто нещо защото от 13 години работя с фотошоп и като виждам че на вас ви е трудно предлагам да помогна.  Но щом държиш да се учиш на мен не ми е проблем когато си свободна да ми звъннеш пак на скайпа и да си поговорим за фотошоп. Даже ще ми достави удоволствие да поговоря за нещо извън темата за памперсите. 
Много си бърза със смяната на загтлавието. Благодаря.

Тони, голяма хитруша е Таня. Мартин не се сеща да прави такива номера. Щом й се приспива толкова рано значи си играе там с децата и е изморена. 

# 223
Тони, голяма хитруша е Таня. Мартин не се сеща да прави такива номера. Щом й се приспива толкова рано значи си играе там с децата и е изморена. 
абе мимозо, я ми кажи като по-веща в занаята Simple Smile
мартин за колко време свикна като ходеше на ясли? а гошко?
разбирам защо сутрин плачат, стрес им е, това ясно
големите хора пушат цигари, пият, вземат си душ, четат книга, въобще успокояват се по-разлчни начини, те могат само да реват - ок, до тук добре
не ме притеснява особено Simple Smile
не мога обаче да разбера защо като ида да я взема и като ме види и започва да плаче Simple Smile спира за секунди де, но първата реакция е рев
и се чудя от облекчение ли е какво ли
вчера за малко да гушне един друг татко, защото го помисли за цецо, но навреме се усети Simple Smile
тя напоследък много фаворизира баща си и как няма като само аз я водя на ясли  Twisted Evil
та такива чуденки ме занимават в момента Simple Smile

вили - я се включи и ти душко в моя размисъл Simple Smile

# 224
не мога обаче да разбера защо като ида да я взема и като ме види и започва да плаче Simple Smile спира за секунди де, но първата реакция е рев
и се чудя от облекчение ли е какво ли

Това е малко от типа ... "да не си си тръгнала без мен , че ще видиш как рева ..." Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт