Бихте ли инвестирали в " Исторически парк"?

• 84 937
  • 459
  •   1
Отговори
# 435
Какво разправят в този игрален филм за пирамиди и фараони? Нещо ново има ли?

# 436
Сега го гледам. Има неща, които не знаех (ама не съм експерт по ИП), поне схемата е събрана и представена много прегледно. Проследява се откъде и как тръгва, цялата схема, има интервюта с измамени и "доволни" инвеститори.

Най-добрия застрахователен агент в Европа... Трябва да питам някой брокер кога е успял да си направи първия милион, че Ивелин това разправя.

# 437
  • при Arctic Monkeys
Ивелин е изпечен лъжец, и прякорът му от малък е Истината. Доста е нагъл, ведно с видимия психически проблем, който има и повтарянето на това, че нищо за никого не знае, го прави изключително неприятен. Този ще предаде и родната си майка за пари, какво остава за балъците около него.

# 438
Значи е екста за политик Grinning

# 439
Значи е екстра за политик Grinning

Дааа Smile Минава теста за пригодност.

Лоша работа, Киро Про100-то и приятелят му Асенчо /..../ са много напреднали, а най-отгоре е Пеевски, барабар с майка му.

# 440
Тази сутрин не можах да го догледам, а вече клипа е изтрит Sad

# 441
# 442
Какво се случва сега с инвеститорите на Исторически парк? Има ли недоволни и събират ли се някъде?

# 443
  • при Arctic Monkeys
Какво се случва сега с инвеститорите на Исторически парк? Има ли недоволни и събират ли се някъде?
Как каво? Пият. Студена, патриотична вода. За мен повечето дори не са се подлъгали толкова по идеята, колкото от обещанието за лесни печалби. Човек следва да има елементарна финансова и правна култура. Ако няма - да намери консултант, който да провери нещата...

# 444
Гледайте в ютуб филма на Любомир Жечев за пирамидата Исторически парк. И разказът как са се опитали да го изнудват и заплашват, за да не го пусне. Има материал за размисъл....

# 445
Не е ли утвърдена от държавата пирамида, не участвам. На мен ми дай само магистрални, енергийни, зелени, курортно еленски, ктб, военни пирамиди и гейтове. Искам да имам гърба на държавата и като рухне да ми се върнат парите х3 с държавни гаранции пари взети от данъкоплатеца. Той е тих и плаща. Частните пирамиди са шумни, закъснелите участници ги плюят от яд, че не са успели да се включат и те и не им взимат чрез данъци пари. Злобата е голямо нещо Simple Smile

Според мен не трябва да се блокира тази пирамида, а да се остави да се развие, за да се види пирамида ли е фараон ли е. Но държавата и народа я кокблокнаха, и царя има извинение. И като гледам набира сила и ще влезе във властта, а след това ще направи пирамидата държавна и ще се разплати с участниците. Данъкоплатеца ще плати сметката тихо и кротко. Нищо ново под слънецето.

# 446
Според мен не трябва да се блокира тази пирамида, а да се остави да се развие, за да се види пирамида ли е фараон ли е. Но държавата и народа я кокблокнаха, и царя има извинение. И като гледам набира сила и ще влезе във властта, а след това ще направи пирамидата държавна и ще се разплати с участниците. Данъкоплатеца ще плати сметката тихо и кротко. Нищо ново под слънецето.
Сега 50лв ще ли ти даде "царя" или само потупване по рамото по телефона? Набира сила казваш - направо е втора партия на пък към първа.

# 447
Не знам, никога не съм получавал пари от него, нито го познавам, не съм и опрял до 50лв. Но знам че боко и шиши ги дават парите. Предпочитам тоя дето краде някой друг милион, но върши работа, вместо тея дето нищо не вършат и крадат милиарди. Всички политици крадат. Не знам каква е тая злоба към Михайлов, нали не е откраднал вашите пари. Или ви е яд, че не сте влезли в пирамидата рано? Има и такива и го мразят.

# 448
Истината се приема за злоба....?!? Добрееееее.......

Аз лично нямам против, който иска да си дава парите, като има такива за губене.

То и за Ружа Игнатова още има заблудени души, които смятат, че някога ще си върнат парите, които са отдавна похарчени. Подобно е и с Исторически парк. ......и най-богатата фризьорка в България. Хаха Обясняваше в един репортаж как за над 300 имота е спестила от закуски и цигари.  Абе, ние мож да сме от село, ама доматите не ги ядем с колците.
Пък ти си влагай, против нямам.

# 449
Пък ти си влагай, против нямам.

Сега 50лв ще ли ти даде "царя" или само потупване по рамото по телефона?

Ето това визирам под злобеене. Аз нито съм инвеститор, нито познавам Ивелин, нито съм част от партията му. Аз съм страничен наблюдател, който гледа представянето му в парламента и се е запознал със схемите му. Не ги отричам, не ги оправдавам, но казвам, че има много по-големи схеми и много повече ощетени. Това че някакви частни лица са инвестирали във финансово неизходен проект си е лично техен избор. Аз гледам политиците, които крадат милиарди, не милиони и то ги крадат от всички нас, че и от децата ми тук няма момент на лично желание от моя страна да им дам парите си, тук се прави против волята ми. Докато Ивелин, харизматичен бил, подмамил ги.
И когато го изтъкна това, вие ми вменявате, че съм бил част от партията, дали ми 50лв (все едно съм социално слаб циганин) или ме потупали по рамото. С тея пари и гъза няма да ми стигне да си избърша, нито се нуждая от потупване по рамото, но щом за вас е важно, търсете няКОЙ да ви го направи. За фризорката, еми ясно е че не са нейни, ае подставено лице. Но отново, това са неща от частен характер. Има стотици други подставени лица, които управляват държавни пари, активи и тн. За тях никой нищо? Според мен имате проблем с оценяването на важността на различните схеми и дали и как ви засягат. И това ми говори или за зависимости или че сте на нечий клон качени и имате нечий интерес. Аз такъв нямам, затова критикувам всички.

Общи условия

Активация на акаунт