Лакове за нокти - 132

• 44 328
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, запалихте и мен за Деница, Зорница и Марина ♥ Прекрасни, особено Марина ♥ Вече ги поръчах Stuck Out Tongue

# 406
Имам Марина от две години 😁 Познайте дали съм я слагала някога. Дори и на един нокът не съм я пробвала. Но Осмичка ме подсети за черния на КА, него мога да си го разнося малко.

# 407
Един път мързелът ми да работи в моя полза  Mr. Green От седмици се каня да си поръчам от новите лакове на SNB и все не се наканвах. Сега черния уикенд ми дойде идеално  Grinning Много добра отстъпка са пуснали. Peace

# 408
Аз се заредих с две Марини. Толкова да го харесвам този цвят... Heart А те по принцип друг път правили ли са такива големи отстъпки? Или сега за пръв път?

# 409
  • Стара Загора
И аз съм на червена вълна. Приятелка ми се накара, че не ме е виждала скоро с този цвят и да нося по често. Отивал ми. Та по-нейна молба си избрах Влюбения шпионин от Джеймс Бонд колекцията. Heart Eyes
Като цяло трудно се харесвам с червено, не всеки нюанс смятам ми отива. Но ярко и с шимър харесвам много!

Снощи дори ме бъзикнаха, че вече съм минала на Коледна вълна. Grinning

# 410
Аз пък съм разочарована от СНБ Sad Бях се наканила да си купя яко кремове, маски, пилинги и т.н. за измъчените ми нацепени до кръв ръце, а те точно нещата, които исках не са ги намалили Sad
Е, поръчах пак туй-онуй, но лошото чувство остава Joy
Марина съм я слагала два пъти, не мисля че има нужда да си купувам резерва. Аз от Анна и Васил изпуснах да си купя резерви, пък какво остава други да запасявам. Са не говорим че имам толкова много лакове, докато разредителите вършат работа не ми трябват резерви...

# 411
  • София
Някой беше поръчвал лакове от Лакодом.Може ли отново да напише как става плащането,имаше ли мито?Харесах си няколко лака от там.

# 412
  • на последния етаж
Много е красив този черен лак! Sparkling Heart Това ли е Catherine Arley, който вече не се намира? И кой номер е?

# 413
Моята Марина, която взех май на миналогодишният черен петък, съм я слагала само веднъж.
И аз съм разочарована, основата и изсушителя не са намалени, нищо няма да поръчвам.
Ивче, страхотно е това червено.

# 414
Много е красив този черен лак! Sparkling Heart Това ли е Catherine Arley, който вече не се намира? И кой номер е?

805 му е номера, но го няма и на сайта на производителя. Спрян е явно наистина, след кратко търсене онлайн също не намерих.

Исках и аз Марина и от онзи техен крем със сферичките. Него не го намерих, а нищо друго от намалените не си харесах, и така за един лак няма смисъл да правя поръчка.

# 415
Lemy, и аз исках изсушителя, но не го взех, на редовна цена мога да го поръчам по всяко време Angry
Исках и ув топ лака им, защото съм си доволна от него, ама и той не е намален. Също си бях набелязала крема и пилинга за ръце с манго, и там греда. Маската за ръце със зеолит - също греда. Активни соли за педикюр - тцък! Пуснали са някакъв нов лак Никол, който изглежда черен с холограмни или брокат, не можах да видя от телефона. Него изобщо го нямаше на сайта, скрили са го!
За пръв път съм разочарована от тях. Тук в групата май двете с теб сме им най-заклетите фенки, смятай ако и двете сме разочаровани Sad
Базата изобщо не я гледах, имам си още. Другите топ лакове също, че имам неотваряни база и топ на a england, пазя си ги като ми станат дефицитни другите.
Ааа, и от текстилните ръкавици исках, защото моите от ДМ се свиха и не са ми удобни. Изобщо бях си наотворила неща за хубава сметка, а не поръчах и на половината стойност.

# 416
Добре ме подсетихте за Марина, изглежда като идеален мързелив вариант за коледен лак Stuck Out Tongue Рискувах и я поръчах сега, макар че 5 лв доставка за 5 лв лак е леко обирджийство. Миналата година бях поръчала Вяра (за 3.50 както виждам) и бях много разочарована - супер цвят, часове за пълно изсъхване. Има на кой да подаря и Марината ако и тя се държи така де, но се надявам да е било изключение...

# 417
purpletka, трябва да пишем на Митака, нещо е изпуснал контрола. 😸

# 418
purpletka, трябва да пишем на Митака, нещо е изпуснал контрола. 😸
Абсолютно!!! Мрън-мрън!!! Joy

# 419
Какъв е този лак Никол? Как съм го пропуснала?  Laughing Аз поръчах сега от новите от серията им Интензив, дано да са хубави Praynig

Общи условия

Активация на акаунт