Лакове за нокти - 132

• 44 284
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Hrispa, базите ми са различни, Ре2 най-често. Сега съм с някаква, купувана от супер в Испания и съм доволна.

# 571
  • София
Докладвам за отлепващите бази. Пробвах на едната ръка Катрис, на другата Орифлейм. И двете се отлепиха без проблем, Катрис - с една идея по-добре. Аз слагам относително тънък слой, те съхнат бързо. Започвам отлепването близо до основата на нокътя и като се подпъхне под лака "инструментът", плъзгам по дължината на нокътя. За отлепването ползвам едни дървени пръчици, които съм купувала от ДМ и които завършват с нещо като глава на кибрит, но заострена и служат за един вид пила. Но единият край си е скосен и аз ползвам него.

# 572
  • Gone with the wind
Май скоро всички ще се намариним Joy

Аз на моята още не съм й направила сефтето, а е от миналата година....

# 573
Вдъхнових се заради вас и прословутата Марина и извадих най-коледния лак, който имам Grinning
Снимките са безобразни, но днес нямаше грам светлина...

# 574
  • София
Благодаря момичета. След всичко което ми се случи тия дни разбрах че трябва да живея тук и сега, да си обичам и лигавя децата и мм. Simple Smile
Скрит текст:
Откриха ми че нервите в мозъка и очите ми загиват много бързо и нямат идея защо. Още по-лошото е че не се лекува. Криво ми е защото утре може да не си спомня коя съм или да не мога да стана от леглото. Оплаках ви се.

# 575
  • Берлин
Миленка,гуш от мен. Кураж!!!

# 576
Миленка, не бързай да се отчайваш. Второ, трето мнение и пак има надежда, прегръщам те! Flowers Four Leaf Clover

П.П. На няколко наши приятелски семейства им изкараха акълите, като на теб. Минаха през ада хората, за да се установи в крайна сметка, че лекарите са се объркали.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 22:47 от Морска вълничка

# 577
Милена! Heart

# 578
Милена ❤❤❤ Горе главата, всичко ще се оправи! Вярвай, просто - вярвай👍

# 579
  • В полите на Пирин планина
Миленка, прегръдка от мен. Търси и други мнения за състоянието си. Стискам палци силно!

# 580
Миленка, дано пък да не са познали докторите! Много сили ти пожелавам! Heart

# 581
  • София
Миленка, подкрепям за второ, трето, десето мнение! Не може хем да не знаят какво е, хем да няма лечение! Кураж! Hug

# 582
Миленка, вярвай, че всичко ще се оправи!

# 583
Миленка Hug

# 584
Миленка, най-трудните изпитания идват неочаквано, но за всяко има причина... Може би не я разбираме в момента, в който ни се случва, но винаги има такава. Кураж, воля и не падай! Yellow Heart

Общи условия

Активация на акаунт