Лакове за нокти - 132

• 44 280
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Милена, понякога се допускат грешки, така, че потърси и друго мнение. Друг път пък, ако имат полза да си 'вземат" от ЗК, правят мушангии.. Задължително потърси и друго мнение.
Вярвай и бъди силна! 🤗🍀

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 23:05 от Анонимен

# 586
  • Варна
Милена, пожелание и от мен за сила и кураж! Уповавай се на семейството- любовта лекува! Всичко ще се оправи! 🍀💙 Още повече на празник като днешния, трябва да имаме вяра!

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 06:24 от Blue Turquoise

# 587
  • София
Много ви благодаря момичета. Мнението е на Германски, Италиански и няколко Български светила в неврологията. Знаят какво е, но нямат идея защо при мен се е появило толкова рано /появява се след 80 год възраст/ и защо се развива толкова бързо.
И за да не е само това, вижте какво открих. Поръчах 2 кутии и съм много приятно изненадана. Много е хубаво да очакваш някаква изненада.
https://mynailshop.eu/
Скрит текст:
Есенната кутия:

Пролетна кутия:

# 588
Мила Милена,от мен и моето семейство имаш една огромна прегръдка.

# 589
  • Благоевград
Милена, моля се за теб да се оправиш! Пращаме ти много позитивна енергия!

И за да не ме изтрият - купих от нюд серията на ГР, струва ми се, че това чудо няма съхнене. Чаках го 2 часа, слагах капките на Есенс.

# 590
Миленче, трябва да вярваш! Ще се пребориш! Hug

# 591
  • Gone with the wind
Милена, никакво предаване! Радвай се на живота, медицината е толкова напреднала, че нищо чудно скоро да намерят лечение и за твоята диагноза
Много прегръдки от мен

# 592
Милена, прегръдки и от мен! Heart Бъди спокойна, не се предавай духом. Нервната система е изключително податлива и се влияе от нагласата на човек. Търси някакви алтернативни медицини,в днешно време може да ти помогнат повече да не прогресира.

А иначе за NailBox - на  ММ постоянно му идват разни идеи и той от две години ми говори за такава кутия и как щяло да е много яко, защото има подобни кутии за комикси и т.н. И наскоро и ние видяхме рекламата. Имам чувството че някой ни подслушва 😀

# 593
Миленка, много сили и кураж ти пожелавам. Бъди силна и вярвай. Не се отказвай да търсиш решение, ако ще и 100 светила да са си дали мнението. Понякога не светило, а най обикновена, никому неизвестна звездичка, току изгряла на медицинския небосклон може да помогне, както и 100 светила не могат. Чудеса стават и аз ти пожелавам твоето чудо да се сбъдне. Прегръщам те силно и ти желая много късмет. Hug Flowers Four Leaf Clover

# 594
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2275471792738613/2 … ype=3&theater

Основния лак е Golden Rose Paris 136, матиран с матовия топ лак на Перфект. Безименния е с Lovie 41 и върху него S-he 195 /от старите опаковки/. Декорацията е ваденка.

Миленка, успех и кураж и от мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
  • на последния етаж
Миленче, горе главата и вярвай, че всичко ще бъде наред!  Hug

# 596
Миленче, бори се  и имай желание за всичко ♥ Това е най - важното! Познавам доста хора, които бяха отписани с много лоши диагнози, но желанието им за живот опроверга докторите ♥ Кураж!
И да покажа Марина ♥♥♥ Е, отдавна не се бях влюбвала в лак от първо лакиране ♥ Невероятно разкошен ♥ Естествено на калпавия телефон нищо не се вижда, но вие си знаете колко е красив ♥ Сложих го на два слоя и три слоя топ Stuck Out Tongue И с два беше гладък, но ме човъркаше отвътре за по - стъклен ефект Stuck Out Tongue И пак имам проблем с бутона "Харесвам" Sad

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 10:49 от georgieva88

# 597
  • София
Миленка,търси,бори се,проявявай инат за живот.И когато ти се промени диагнозата(аз съм сигурна в това) не спирай да глезиш домочадието.Hearts

# 598
  • Prismatica Aerie
Милена, пожелавам ти вяра и кураж. Съзнавам колко постно звучи, никога не знам какво да кажа на хората в тежки за тях моменти. Но ти го пожелавам с цялото си сърце. И съм сигурна, че всичко ще се нареди благоприятно за теб.

# 599
Миленче, със силна вяра продължаваш напред! Бъди позитивна, радвай се на живота, на прекрасните ти деца и съпруг!  Ще се моля за теб!

Общи условия

Активация на акаунт