Лакове за нокти - 132

• 44 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • на последния етаж
Днес есенно-зимно с Catrice 46 Work Hard, Play Orange:

# 601
Скъпа Миленка! Не свеждай глава пред нищо и никакви трудности! Имаш 3 прекрасни деца! Успех в борбата и не забравяй колко много хора те обичат, подкрепят и са до теб!Ние в групата на "лудите фенки" също сме до теб и те подкрепяме! Бъди силна... ❤️❤️❤️

# 602
Милена, прегръдки и от мен Hug
Чела съм, че кетогенната диета влияе добре на неврологични заболявания и Алцхаймер, но не съм се задълбочава. Ти ще си проучиш нещата предполагам. Наскоро една жена издаде и книга за преборването на МС, ако има нещо общо с твоя проблем.
bl00dflowerz, слушат и още как. Приятелка ми сподели същите подозрения, говорели си с мъжа и за гмуркане, и след малко хоп, на човека му излиза реклама за гмуркане. Видя ми се малко пресилено, докато не ми се случи същото - съпружието говореше по телефона с човек, да асфалтират пред входа, че са се разбутали плочките, после обсъждахме нещата в къщи, и след малко му излиза във фейса реклама на фирма за асфалтиране. Като нито той, нито аз сме търсили нещо в нета.

# 603
  • Варна
Слуша се особено много от Apple продукти (не само от телефона).

# 604

https://www.instagram.com/p/B5KbNokAv9U/?igshid=100h8o2nfp0v5
Trend it up - Wonder Glaze 060
Декорация ваденки

# 605
Маме, жестоко! Всеки път се питам как го правиш тоя номер Kissing Heart

Става и за лято, и за зима.

# 606
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, големи красоти показвате Simple Smile Включвам се и аз при вас, да черпя идеи. В момента съм само със заздравител, след година с гел лак. Ноктите са ми доста тънки и чупливи. Иска ми се пак да си ги поддържам в нас. Преди бях доволна от топ гел лака на есенс, но нещо го развалиха май.. Да предложите хубав топ, който да съхне бързо? В дрогериите дали има нещо, или да поръчам от някъде?

# 607
  • Den Haag
Миленче от мен също голямо гуш 🍀🍀🍀

Само при мен ли качването на снимка от телефон е различно качество, нещо бледа и лошо качество ми се изтегля Sad

# 608
  • Стара Загора
Миленка, стискам палци и аз всичко да е наред с теб. Не се предавай и вярвай!

Аз снощи пробвах ново розово лакче, не ми се триеше целия маникюр и леко коригирах. Blush

# 609
Милена, бъди силна и не се предавай! Пожелам ти вяра и кураш! HugHugHug

# 610
  • София
Момичета, издирвам  OPI Unripened

Снимката не е моя.

# 611
Опитах на по-нормална светлина да хвана ефекта, ама тц...

Диана, и при мен разваля качеството на снимките... Много хубаво синьо впрочем!

# 612
И аз се намацах с Марина. Сложих три слоя и отгоре и три слоя топ да е много лъскаво... Ии не ми се мисли как ще я свалям после 😂😂😂 Но съм много доволна, ще видя и утре на дневна светлина как стои.

# 613
  • София
Миленка, мила, моля те да потърсиш помощ от алтернативни медици - акупунктура, акупресура и рейки, съчетано с кетохранене изключвайки от диетата храни, които не са подходящи за твоята кръвна група. Това, ако не излекува напълно, ще стопира и дори върне назад страданието. Моля те, опитай!!! Децата и мъжът ти имат нужда от теб! И ние - също. През 2039 трябва да празнувате годишнина от сватбата  bouquet

# 614
Милена, стиснати палци и от мен нещата да се развият благоприятно. Не падай духом, това помага най-много! Бъди силна! Heart

Общи условия

Активация на акаунт