Лакове за нокти - 132

• 43 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Честно да си призная, като прочета/разбера за здравословен проблем при приятел или дете така ме стисва за гърлото, че съм чак неадекватна, нито мога да коментирам или разпитам, нито да кажа "съжалявам" като бял човек.
Миленче, прости ми лаконичността, мисля те Hug

# 616

https://www.instagram.com/p/B5PeAg5gRc9/?igshid=ofgiuz8il2lu
Classic 125
Декорация Фолио и печати

# 617
  • В полите на Пирин планина
Още Catrice-си от gold серията:

На по-тъмния сложих и СНБ Велислава.

Блясък мощно. Sparkling Heart

# 618
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Любим, любим Amore at the grand canal

# 619
  • София
GR color expert 51 и ваденка

# 620

Първи опит за омбре... много трудно, много мръсно... много неуспешно. Grinning

# 621
Мръсно и трудно да, но не е неуспешен опитът. Според мен даже супер добре ти се е получило Blush

Катрисите на Лейди са много хубави също, обаче мен ме разочарова трайността на един тъмен, който имам.

Тази вечер си намерих един забравен Перфект, страхотен цвят е, утре ще го снимам на светло.

# 622
Ади, перфектно ти се е получило и според мен. Аз така преливка не съм успяла да докарам никога. Не съм си правила мноооого отдавна омбре, сега се сещам, че по едно време и воден много често си правех, това разбира се беше преди да имам деца 😂

# 623
Омбрето е доста сполучливо по мое мнение!

# 624
Много сте мили момичета, но в близък план положението не е добро, а дясната ръка е смешна. Обаче пак ще опитам.

# 625
... сега се сещам, че по едно време и воден много често си правех, това разбира се беше преди да имам деца 😂

Шегуваш се, нали? Astonished Това е истинско самоубийство! По-голямо дори  от омбрето и печатите за мен Dizzy Face

# 626
  • София
... сега се сещам, че по едно време и воден много често си правех, това разбира се беше преди да имам деца 😂

Шегуваш се, нали? Astonished Това е истинско самоубийство! По-голямо дори  от омбрето и печатите за мен Dizzy Face
А, не. Когато започнах да се печатам, първите пъти се омазвах до лактите. Сега става за 10 минути.

# 627
Снощи свалих Марината без забележки. Само блясъкът не беше толкова силен, но за три дни с готвене и чистене съм повече от доволна. Бях се приготвила с шише лакочистител и пакет памук, но за моя изненада падна доста бързо и лесно. Определено ми е фаворит ♥ Изрових от шкафа един нов Ийвънси, който се оказа че доста прилича, да не кажа едно към едно с един ГР Айс Шик. Но много ми се ношеше глухарчестатата ваденка ♥ На снимкана не се вижда добре, но е много сладурска ♥

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 10:28 от georgieva88

# 628
Reverse LET’S GO 57, акцентът е GR Holographic 01 🍀

# 629
Ади, супер ти се е получило.
Ето и някои от моите опити с такъв тип преливка:

Общи условия

Активация на акаунт