Лакове за нокти - 132

• 44 285
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Мери, за съжаление не. Поръчвам от hypnoticpolish.com , които са страшно коректни. С превозвач до Германия. Лака има още нюанси и цветове, но много трудно да ги уловя.

Един advent calendar по нашата тема.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 17:17 от Анонимен

# 526
  • София
Момичета, получихте ли си поръчките от Стар нейлз? Минаха не малко дни, а нямам никакво съобщение.

# 527
Момичета, получихте ли си поръчките от Стар нейлз? Минаха не малко дни, а нямам никакво съобщение.
Да, аз моята днес я получих. Казаха, че по ред на поръчване ще обработват поръчките.

# 528

Аз не съм получила поръчката, нямам и потвърждение, че се обработва и т.н.
Направих я в събота.

# 529

Да, днес си я получих, направена в четвъртък през нощта. Нямаше ъпдейт че са я пратили преди това.

Май и аз влизам в редиците на тези които не са чак възхитени от Марината... За коледен наистина ще стане, но си представях нещо по-различно гледайки снимките, най-малкото с малко по-едри частички. Както и да е, от 2 години й се точа, няма да си мисля какви други лакове можех да си взема вместо това (бях се зарекла скоро да не купувам лакове де) Stuck Out Tongue Поне съхне, не като Вяра.

# 530
Точно си ги взех преди малко и им се радвам. И лаковете и кремчетата си ги харесах много Heartbeat
Първите два са абсолютни неони, но естествено не се улавя на снимка. Нямам търпение да ги пробвам Simple Smile

# 531
И аз си получих днес пратката. Не са ми изпратили жълтия лак, няма го и в профила ми в поръчката. Не са ми писали да не е наличен. Не ми харесват така да махат неща от поръчката без да кажат.
Тази път наистина не съм доволна от черния им петък Confused Иначе нещата, които получих много ми харесаха, но исках още и други...

# 532
  • София

Аз не съм получила поръчката, нямам и потвърждение, че се обработва и т.н.
Направих я в събота.
В последно време престанаха да пращат имейли и даже трябва да влезеш в поръчката си, за да видиш тракинг номер.

# 533
  • София
Благодаря! В петък поръчах и чакам съобщение от офис на куриер. Явно ще е скоро, но се зачудих за София, че се мотаят толкова. И аз поръчах прословутата Марина, но като ви чета... дано не се разочаровам.

# 534
# 535
Аз пък съм много щастлива от Марината и нямам търпение вече да се лакирам с нея Heart Eyes

# 536
  • София
Май скоро всички ще се намариним Joy

# 537
Без мен 😂

# 538

Това е Тя! От миналата година.

# 539
Като за първи опит с такива стикери, съм много доволна от себе си! Joy

Общи условия

Активация на акаунт