Лакове за нокти - 132

• 44 332
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Изглеждаше много як, ама са го скрили!
И аз поръчах един от новите и някакъв жълт на разпродажба...

# 421

Изобщо не си купувай жълтия от разпродажбата, както и някакъв зелен на Джесика - ужасно оцветяват нокътната плоча, месеци минаха, а все още не съм се преборила с това оцветяване.

# 422
Пробва ли с избелваща паста за зъби и лимонов сок?

# 423

В момента съм на тема жълто и първо се налакирах със Zoya Pippa купен от намаленията на Бюти1. Това чудо няма изравняване и съхнене, явно е някоя стара формула и замина в коша. Прелакирах се с Бел и сега ще търся онлайн някакви хубви жълти лакчета.

Да ви се оплача, колко несериозни са Нейлланд! Последните ми поръчки се бавят страшно много и като ги питам ми отговарят грубо и въобще не се извиняват за забавянето. На 06.11 си направих поръчка и днес ми отговориха, че щели в понеделник да я изпращат... жалко, че PP нямат такова разнообразие в др сайт.

# 424
Адисън, страхотни слънчогледи! Кой номер е този БЕЛ? Боядисва ли ноктите?

# 425
Dolce, благодря! За пръв път се лакирам с Бел. 64 номер е, а си взех и 65. Имам жълти и на Римел, но те боядисват плочката яко.

# 426
Понеже се коментира тези дни този топ лак на Римел... Аз да питам, мога да си го сложа и върху друг лак, нали? Не е задължително да е на Римел и той? Малко тъп въпрос, знам, ама да си знам дали да го взимам....😂

# 427
Не, не е задължително да е Римел!

Жълтото ми на Pupa - боядисва леко.
Жълтите ми на OPI - не боядисват.

# 428
Agent, много хубав цвят и фон за снимка! Heart

И аз си поръчах Опи сега, но единственото жълто беше exotic birds do not tweet.

# 429

Изобщо не си купувай жълтия от разпродажбата, както и някакъв зелен на Джесика - ужасно оцветяват нокътната плоча, месеци минаха, а все още не съм се преборила с това оцветяване.
Още снощи го поръчах. На разпродажла има в момента два жълти СНБ, не знам на теб кой ти е боядисал ноктите. Ще го слагам с два пласта база. Simple Smile

# 430
Аз съм останала с впечатлението, че доста от жълтите лакове боядисват. На различни марки съм пробвала и все ми зацапват, освен това грам не ми отива този цвят на тена, но аз упорито продължавам да пробвам Mr. Green

# 431
И аз не съм фен много на жълтото, но за 3 лв СНБ си заслужава, ако ще за печати да го използвам...

# 432
Аз много съм доволна от това жълто на Римел. Изобщо не ми оцвети ноктите Simple Smile

# 433
  • В полите на Пирин планина

CA 805, Zoya Seraphina, Maybelline Colorama 46

# 434
Жълт лак на СНБ, който със сигурност оцветява ноктите е Татяна.

Общи условия

Активация на акаунт